Capitolul 22

821 28 6
                                    

     Eu: Văd ca nu mai pleci de aici, ce s-a întâmplat Owen, ai rămas fără casa.amuzamentul meu fals îl face pe acesta sa se strâmbe.
Ow:Asta vrei tu, sa rămân pe străzi? Dar nu s-a întâmplat asta, slava Domnului sunt și mai bogat ca înainte.Sunt aici fiindcă mamei tale i s-a făcut rău, ii este dor de tine Sky.sunt confuza pentru ca nu știu dacă sa îl cred sau nu, Tori nu mi-a spus de chestia asta.
Sky: Și de ce te-as crede, umbli pe aici singur de parca ar fii casa ta. Dacă mama ar fii leșinat ar fii la spital.
  Ow: Este Sky, ma trimis pe mine sa ii aduc geamantanul.spune și arată spre micul geamantan negru ce era Așezat lângă usa.ma uit speriata și îngrijorată la el și fug spre mașina, însă Harry nu este.
   Eu: Poți sa ma duci și pe mine, nu.?aproba din cap și se urca la volan.
    Ow: Și unde ai stat pana acum.? i se pare ca  am chef de întrebările lui stupide.
  Eu: Owen, ți se pare momentul potrivit.strange volanul mai tare și apasă accelerația.
   Ow:Dar când o sa vina momentul,Skyler. Ești plecată de acasă de doua zile, nimeni nu știe nimic de tine, îmi fac griji, ne facem griji.
  Eu: Nu am nevoie de grija ta, cu atât mai puțin grija lui Jack.imi întorc corpul spre geam nervoasa, sperând ca va renunța la acest subiect.
  Ow: Mai ales el își face griji, regreta Skyler. Știu ca eu am fost cel care ți-a spus despre preocupările lui, însă de abia acum mi-am dat seama cât de mult tine la tine.baiatul asta este cumva bipolar, pentru ca ultima data când ne-am văzut mai avea puțin și îmi scotea ochii cu faptul ca Jack e un mafiot, iar acum spune de bine despre el, cine sa îl mai înțeleagă.
        Oftez obosita și ma las in scaunul moale, închizând ochii.Dupa vreo zece minute ajungem la un spital de lux. Întreb in fuga unde se afla salonul mamei, fără sa îl mai aștept pe Owen.
     Eu:Mama, ești bine.vorbesc in timp ce intru pe usa, iar când văd persoanele din interiorul camerei parca îmi vine sa o iau la fuga înapoi in mașina.toata trupa de șoc sta acum in fata mea:Jack, Kevin, Red, Iacob și Tori.
   Ma:Scumpo, mi-am făcut atâtea griji, unde ai fost.
  Eu:Sunt bine mama, am fost la Nico. Cu tine ce a-a întâmplat.ma așez pe patul ei, nebăgate in seama privirile celor cinci.
   Ke:Cine este Nico.?crasnesc din dinti nervoasa și rămân cu ochii pe mama.
   Ja: Sky, putem vorbi, te rog.ii pot observa disperarea din glas și ma întorc cu fata la el, aproape ca îmi venea sa plâng când i-am văzut ochii roșii și umflați,Jack oare chiar a plâns sau a luat iarba.
   Eu:Ma întorc imediat mama, o sa rămâne cu tine pana diseară, îți promit.ma las înfrântă de ochii săi și Pășesc spre ieșirea din salon, Owen intrând imediat după ieșirea noastră.
    Eu:Jack știi foarte bine ca noi nu o sa putem fii ca înainte, însă ca veche sora vitrega te rog sa nu te mai droghezi.pana la urma am ajuns la concluzia ca a luat droguri pentru ca altfel nu îmi explic roșeața din ochi.
   Ja:Skyler crezi ca am luat droguri, cum poți sa ma crezi in stare de așa ceva.
   Eu: Te cred in stare de orice acum, mai ales ca m-am întâlnit cu prietenul tău Kevin, care vindea droguri la o petrecere.isi muta repede privirea spre pantofii săi, însă își revine la loc, privindu-ma in ochi.
     Ja:Nu am luat droguri Sky, am plâns. Am plans după tine, am plâns cum n-am mai plâns niciodată, nici măcar ca atunci când a plecat mama de lângă mine. Ești importantă pentru mine Sky, însă am făcut o prostie atunci când am intrat in mafie, eram terminat după moartea mama, tata era mai mereu plecat, și am simțit nevoia de un noua cămin. Eram un copil prost,Sky, care nu a știut niciodată ce înseamnă iubirea. Nu am intrat pentru bani, am intrat pentru atenție, eram privit altfel la școala, eram peste toți, eu conduceam. Însă acum ca tu ai apărut și mi-a oferit atenție prind dragostea ta, simt ca asta este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Ești surioara mea, Sky, nu vreau sa te pierd și pe tine cum i-am pierdut pe toți.
       Asta este Jack, pentru ca eu nu îl recunosc, in momentul asta mai are puțin și plânge, iar degetele lui sunt albe la cât de mult le-a strâns in pumni. Ceva rece se prelinge și pe obrajii mei și pun mâna identificând imediat ca este o lacrima. Discursul lui emoțional ma mișcat, cu totuși ca nu l-am iertat definitiv, l-am iertata încât sa pot devenii din noua sora sa vitrega, cu timpul poate o sa putem devenii din noua frate și sora.
     Îl iau in brațe și începem amândoi sa plângem ca niște copii mici. L-am iertat fiindcă îl înțeleg, ți-a murit mama, tatăl tău nu te mai bagă in seama și plus ca s-a căsătorit cu alta femeie.
    Ja:Iartă-ma Sky, promit ca o sa ma schimb pentru tine, doar iubește-ma incontinuare.nu știu ce o sa se întâmple, însă știu sigur ca o sa port o discuție lunga cu Ed despre creșterea unui copil.cu totuși ca Jack este aproape un om in toată firea, nu mi se pare normal ca de la 13 ani el sa nu știe nici de mama, nici de tata, pana și eu acum plâng după afecțiune cu totuși ca tata a murit acum trei luni, dar el de 5,6 ani.
   Eu: Te iert, Jack. Îți promit ca o sa te ajut cu ce ai nevoie, însă doar ca frați vitregi, nu te pot ierta in totalitate, deocamdată. ma strânge și mai tare, eu aproape rămânând fata aer, însă îl las sa se calmeze pe umărul meu.
   Ow: Aici erați, mama ta vrea sa te vadă, Sky. A spus ca este important.ma desprind de Jack și ii depun un mic pupic pe obraz, înaintând spre intrarea in salon.
   Ma: Trebuie sa îți dau ceva, Sky. Uitate in valiza și o sa găsești o cutiuta vișinie.ma îndrept confuza spre valiza și apuc temătoare cutiuta vișinie.
  Eu: Pentru ce este asta, mama.deschid cutia și rămân surprinsă de Frumusețea bijuteriei:

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum