Capitolul 48

467 15 2
                                    

Ma doare capul îngrozitor și refuz sa fac contact cu lumina ce intra pe geamul camerei. Ma întorc pe partea cealaltă și vreau sa imi continui somnul însă cineva este foarte activ astăzi.
As:Iubito, iubito, te ai trezit? Te ai trezit Sky?imi vine sa îl arunc de la balcon la cât de insistent este
Eu:După cum probabil nu ai observat, voiam sa mai dorm, noapte buna.
As:Neata și tie somnoroaso. Voiam sa petrecem ziua împreuna da dacă ești atât de morocănoasă nu mai mergem nicăieri.imi deschid ochii brusc și parca ma incita aceasta zi Sky Asher.
Eu:Ok, ce planuri avem.spun drăgălașă întorcându-ma cu fata spre el și punându mi capul pe pieptul lui
As:Aha, deci numai când auzi de plimbare te trezesti, am înțeles cum sta treaba.ii pocnesc in joaca și ma uit la el urat. Glumesc iubito, am fost cam stresați și cu mama ta și cu mafia, și știi ma gândeam sa mergem astăzi sa îți alegi rochia de mireasa.
Ma trezesc brusc in fund și raman socata, Asher chiar nu se grăbea cu căsătoria, nu ca m ar deranja însă mama are dreptate, ar trebuii sa mai dau și pe la școala, cu toate ca exista riscul sa repet anul.
Eu:Asher ar fii minunat, însă cred ca ar fi timpul sa ma mai ocup și de terminarea liceului.
As:Promit ca nu v a influența cu nimic asta, doar o petrecere scurta și gata. Vreau sa devii și in acte a mea Sky. Vreau sa te știu lângă mine.
Eu:Nu îți trebuie niște acte ca sa ma ai lângă tine idiotus, te iubesc mai mult decat orice.îl sărut delicat și ma ridic din pat ca sa ma pregatesc. Hai sa mergem, poate nu mai găsim ce imi doresc.imi zâmbește drăgălași și pleacă și ei sa se schimbe.
Imi aleg o ținuta lejera, și imi prind parul intr o coada.

     As:Ești mai colorata ca niciodată astăzi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     As:Ești mai colorata ca niciodată astăzi.apare in camera și ma pupa pe frunte
     Eu:Ma bucur de schimbarea asta la care tu ai o mare contribuție.imi face cu ochiul și ma conduce spre mașina.
Simteam ca fac ceea ce trebuie, știam ca Asher este sufletul meu pereche și ca nu va sta in calea educație mele. Ma gândesc ca ma va motiva și mai tare fiindu mi alături.După treaba cu Kevin nu am mai crezut in iubire, având și exemplu in familie, cu toate ca mama mi a spus niște chestii la care încă ma gândesc și ma macină. Vorbind de lup, chiar când voiam sa ieșim pe poarta atunci isi face apariția mașina neagră a mamei.
As:Așteaptă aici, nu vreau sa te afecteze și mai mult.îl apuc de mâna oprindu-l.
Eu:Nu o sa pot sa fug toată viața de ea, trebuie sa o fac sa înțeleagă niște lucruri.cobor din mașina hotărâtă la fel făcând și ea.
Ma:Skyler ce îți închipui ca faci acasă la baiatul asta. Cred ca aseară am fost suficient de clară când am spus ca nu îl vreau, nu e potrivit pentru tine.
Eu:Mama, nu este important ce îți place tie, nu este important sa fie ca tine, nu totul se învârte in jurul tău. Nu vreau sa ne certam, vreau doar sa înțelegi ca îl iubesc pe Asher, ma face fericita, ma face sa simt ceva ce nu am mai simțit pana acum. Ști, după ce ai plecat, mi s au dus visele cu Prinți pe cai albi, nu voiam asta, nu voiam sa iubesc o persoana care probabil ma va lasă in orice moment, nu mai aveam încredere in nimeni . Am devenit distanta, nu mai Țineam la nimeni de frica sa nu sufăr fiidca ma uitam la tata in fiecare zi, in fiecare zi nenorocita pana a murit și îl vedeam ca ii este greu, îl vedeam ca plângea seara după ce ma punea sa dorm și mi se mai desprindea o bucata din inima. Asher este singura persoana pe care o iubesc la fel de mult.Nu imi poți frânge sufletul din nou, nu îți permit, așa ca te rog sa îți muți mașina și sa pleci, dacă nu ai de gând sa ma susții.
Ma privește pierdut, probabil digerand ce tocmai am spus.Probabil va alege sa plece și sa uite ca ma are ca fiica,fiind o dezamagire pentru ea, însă nu face asta, nu spune nimic,doar ma ia in brațe și începe sa plângă.O imbratisez și eu puțin socata la început, fiidca mama nu mi a mai dat o îmbrățișare de ceva vreme și nici sa plângă nu ii sta in fire.
Ma:Imi pare atât de rău iubito, imi rău ca nu am fost lângă tine in momentele importante. Tot timpul stau și ma gândesc la tine, stii ca nu imi place sa arat asta, dar îți vreau doar binele. Vreau sa recuperez anii in care am lipsit din viața ta și sa te fac fericita, iar dacă acest baiat este alesul atunci nu am nimic împotriva. Sa facem nunta zic.o sărut pe ambii obraji și plâng de fericire, nu ma asteptam sa ma înțeleagă, însă încă o data mama este plină de surprize și de data asta plăcute.
Eu:Ai vrea sa vii cu noi? Mergem sa imi aleg rochia.o privesc cu speranța și aproba intr un final sunandu și secretara și spunându i sa ii anuleze toate Întâlnirile.
As:Doamna Brown.saluta iubitul meu cu putina reticienta,însă sunt sigura ca a ascultat toată discuția.
    Ma:Asher, vreau sa imi cer scuze pentru ieșirea mea de la restaurant. Dacă imi fata fericita ești bine venit in familie si poți sa imi spui Teresa. ma întorc deodată cu Asher la mama și nu ne vine sa credem de ceea ce a spus, ma face sa ma gândesc serios dacă sa mergem la spital sau nu.
As:Cu cea mai mare plăcere Teresa.mama pare deranjata de chestia asta și se vede pe fata ei, dar apreciez ca vrea sa se schimbe pentru mine.
Ajunși in centru mama ma târăște prin tot felul de magazine pline cu tot felul de rochii, de bijuterii și de pantofi. Pana intr un final am reușit sa găsesc cea mai perfecta rochie de mireasa pentru mine.
Ma:Arați ca un înger scumpo.ii zambesc și imi întorc privirea spre Asher care mai are puțin și ii ajunge bărbia la podea.
As:Nu știu ce sa zis iubito, e perfecta, ești perfecta și ești a mea.ma săruta cu dragoste făcându ma sa am din nou mici fluturași in stomac.
Ma:Sa merge sa mâncam acum, ce ziceți?o aprobam și după ce plătim rochia ne oprim sa decidem unde mâncam. Știu un restaurant aproape, au un Homar excelent.ma bufnește rasul îl mi l abțin și comentez
Eu:Mama dacă tot ai venit cu noi astăzi ce ai zice sa te lași pe mâna noastră.ma privește nesigura însă aproba învinsă.
Mi a venit in cap un mic restaurant de lângă casa lui Tori, unde serveau cei mai buni burgeri. Mama a refuzat sa între prima data aici însă chiar când mai aveam puțin și o luam pe
Sus a intrat.
Ma:Nu înțeleg ce va place copii aici.Nici nu au cine știe ce mâncare in meniu, unde sunt salatele.o privesc amuzata și îl văd pe Asher cum se abține și el sa nu Rada.
Eu:Îți promit ca nu o sa pățești nimic dacă te răsfeți și tu astăzi, așa ca îți recomand burgerul asta.ii arat cu degetul și strâmba din nas
Ma:Nu cred ca știi cum văd eu răsfățul se pare.imi dau ochii peste cap și comand și pentru ea.
După ce ne vine comanda, incepem sa manacam și bine-nțeles ca a urmat un întreg circ fiidca ea a spus ca nu vrea sa mânca cu mâinile, iar cu tacâmurile știe toată lumea ca nu se mănâncă un burger. Într un final a reușit și ea sa ia doua guri din el și a spus ca s a saturat.
Am condus-o acasă și mi am mai strâns din lucruri fiidca aveam de gând sa petrec mai mult timp la Asher. I am adunat și pe
Damon care părea un pic supărat ca îl părăsește pe unchiul Jack. Și bine-nțeles ca înainte sa plecam mama înnebunise cu niște telefoane, fiidca am căzut de comun acord ca ma va ajuta sa organizez nunta care se pare ca va avea loc peste o saptamna.
O sa urmeze niște zile îngrozitor de obositoare.Pfffff

Dark destiny Where stories live. Discover now