Final

668 27 3
                                    

Eu:Uite, Asher, nu am o părere rea despre tine, într-adevăr ești câteodată rău, egoist și așa mai departe, însă in adâncul tău văd o persoana buna ce chiar știe sa iubească.cred ca a sunat bine, fiindcă pare sa înțeleagă.
As: Și de asta ești atât de specială. Nimeni, in viața nu a putut sa imi Tina piept cum o faci tu, nimeni nu mi-a mai trezit sentimente și trăiri cum o faci tu și mai ales nimeni nu mi-a mai făcut inima sa bată cu atâta putere. Ești o stea unica pe cer Sky, și ma bucur ca ești steluta mea.plang?adica chiar plâng, nu a folosit multe cuvinte, însă a spus tot ce voiam sa aud, tot ce voia inima mea sa audă.
Am sărit ca arsa de pr scaun și l-am sărutat cu patos, chiar am avut curajul și l-am sărutat. Pare ceva ciudat și pentru el, însă imi Răspunde repede la sărut. Ne desprinde după câteva secunde din cauza lipsei de aer.
As: Sky, a fost cel mai frumos sărut pe care îl puteam avea. Mulțumesc ca faci parte din viața mea.am roșit toată și nici nu imi mai găseam cuvintele.
Ei:Asher, cred ca ți-ai dat seama ca însemni ceva pentru mine,
Și vreau sa știi ca orice S-ar întâmpla o sa îți fiu alături.imi zâmbește cald și ma trage intr-o îmbrățișare calda, de care amândoi aveam nevoie.
      
     Ma:La ce razi domnișoara mireasa.ma privesc in oglinda mare din camera mea și ma gândeam la primul nostru sărut și primul pas spre relația noastră.
     Nu m as fi gândit niciodată ca voi merge atât de departe cu o persoana, nu asta a foat planul, și acum rad  și ma gândesc ca tot timpul se întâmpla inversul a ceea ce plănuim, iar de data asta destinul mi a  dat cel mai frumos lucru, pe Asher. Imaginile cu noi imi apar deodată in fata și imi pot da seama ca am trecut și prin bune și prin rele dar am trecut împreuna.
X:Domnisora Skyler, cineva vrea sa va vadă.ma întorc robotic din transă inspre fata ce ma anunțat.
Eu:Cine tocmai acum?Credeam ca am salutat toți invitații.sunt surprinsă fiindcă nu asteptam pe nimeni și mama se uita la mine încruntat.
Fata se da la o parte iar in tocul ușii sta....Kevin.
Eu:Kevin, ce...ce...cum de ești aici.ultima data știu ca am avut o cearta calumea cu Asher din cauza lui Kevin, credeam ca l a omorât.
Ma:O sa va las, dar grăbește-te, in 10 minute trebuie sa cobori.raman singura cu el și parca aerul nu mai e suficient.
Ke:Vreau sa imi cre scuze Sky, am fost un nemernic, pentru tot ce ți am zis și pentru tot ce am făcut. Jack trebuia sa ma omoare, dar l a sunat Asher și i a zis sa anuleze. Și cred ca știu care a fost cauza. Așa ca am venit sa îți mulțumesc, am făcut multe lucruri rele dar sa știi ca am ținut la tine in timpul acela.
Raman perplexă la vorbele sale și pot simtii lacrimile umede pe obraji
Eu:Înțeleg, însă acum singurul la care ma gândesc este Asher, așa ca scuza ma dar trebuie sa îl găsesc.îl ocolesc și ies din încăpere încercând sa alerg pe tocurile astea și in rochia asta.
Urc etajul unde știu sigur ca îl găsesc, îl biroul lui și așa era stătea la masa gânditor, însă când ma vede se ridica speriat
As:Steluta, de ce plângi?vine la mine și ma ia in brațe
Eu:Te iubesc atât de mult și imi pare rău ca ne am certat din cauza lui Kevin.
As:Sky, a insistat sa vina sa își ceara scuze. Știi ca nu ți as face rău niciodată, după ce am văzut cât de afectată ești după ce ai aflat ca voiam sa îl omor, nu puteam sa mi o iert niciodată. As lasă totul in urma pentru tine, ști asta.imi ia fata in palme și imi săruta fruntea.
Eu: Nu trebuia sa reactionez așa, doar ma bucur ca nu ai lăsat ca asta sa ne afecteze relația.imi șterge lacrimile cu grija și cred ca arat ca un clown.
As:Ești incredibil de frumoasa. Nu mai vreau sa văd lacrimi in ochii tăi.aprob și îl apuc de Brat.
Ieșim amândoi din birou și be îndreptam spre ieșire însă mama imi apare brusc in fata
Ma:Unde crezi ca pleci domnișoara, ai plans și ți ai distrus tot machiajul.face repede un semn cu mâna și iar se aduna in jurul meu o grămada de oameni cu fel de fel de pensule, pudre și alte chestii. Acum ești gata, bucură-te de ziua asta Sky, este cea mai importantă.imi da drumul la mâna și imi trimite un pupic.
Îl apuc din nou pe Asher de Brat și ieșim in răcoarea nopții.Suntem aplaudați de invitați și imi plimb ochii prin jur.Imi văd repede grupul și le fac cu mâna. După intrarea fastuoasa fiecare isi vede de masa lui și isi continua discuțiile. Și imi amintesc ca și eu am o discuție de purtat.
Eu:Frate.ii pun mâna pe umar lui Jack care avea treaba cu niște fete.
Ja:Surioara, felicitări, astept cât mai curând nepoțeii, poate așa îl mai ții și pe șefu pe acasă.spune ultima parte in șoaptă și ma bufnește rasul.
Eu:Cred ca ai uitat ca trebuie sa vorbim.bat apropouri la fete și isi ia la revedere spunându le sa îl aștepte după. Am vorbit cu Kevin astăzi
Ja:Știu, Asher m a pus sa îl aduc, a sis ca vrea sa isi ceara scuze. Sky, vreau sa imi cer scuze pentru saptamna asta, ai fost singura, trebuia sa fiu lângă tine mereu dar am dat o in bara.
Eu:Nu e adevarat Jack, te înțeleg, ai avut treaba, și nu trebuie sa ai grija de mine NON stop, exista cineva care poate sa facă asta.îl privesc zâmbind pe Asher care vorbește cu niște invitați. Știi tatălui meu ii plăceau citatele și tot timpul imi spunea, iar acum mi a venit in cap unul *Dragostea este atunci cand fericirea altei persoane este esentiala pentru propria-ti fericire. (Robert Heinlein)* Când ii văd zambetul ma topesc pur și simplu, ma face sa simt o liniște in suflet când știu ca el este bine și fericit, el este alesul meu Jack. Și sper ca intr o zi, cât mai curând, sa simți și tu asta pentru ca se simte minunat.spun încă privindu l pe Asher care imi zâmbește.
Ja:Frumoasa lecție de iubire surioara dar pana atunci zic sa ma încălzesc cu fetele de acolo.pufnesc și imi dau ochii peste cap
Eu:Insensibilule, ești un golan, cu sa atragi o fata cu comportamentul asta.
Imi trimite un pupic in aer și ma părăsește plecând spre fete. Imi întorc capul spre grup și observ ca Reed e cu alte fete, ca de obicei, iar Iacob și Tori stau la aceeași masa însă foarte distanți.
Eu:Ce faceți.ii intreb ajungând la masa
To:Felicitări Sky.ma imbratiseaza la fel făcând și Iacob.
Eu:Nu pare ca va Distrați.
Ia:Stai liniștita, suntem bine.observ ca Tori se uita urat la el și mai are puțin și sare peste masa
To:nu suntem bine deloc Iacob. Eu cel puțin m am saturat de presiunea dintre noi, tu nu simți.fac ochii mari la fel făcând și săracul baiat care cred ca știe ce îl așteaptă.
Ia:Tori, nu e momentul sa vorbim despre asta acum.vorbește calm, tipic Iacob
To:La tine nu este momentul niciodată.Pana și Skyler a zis ca nu o sa vorbești niciodată despre noi.baiatul isi întoarce privirea spre mine si ma indepartez ușor spunându i succes.
Surad după ce plec de la masa lor și ma îndrept spre soțul meu care pare plictisit de moarte.
Eu:Vi l răpesc puțin, este timpul pentru dansul nostru.face ochii mari și pare mai speriat ca niciodată.
As:Dans, ce dans Sky, nu am repetat niciun dans.spune in șoaptă in timp ce ne îndreptam spre ringul de dans.
Eu:Calmează te, este un simplu vals, nu am avut timp sa îl exersam și pe asta, doar Ia-te după mine.înghite in sec și ma apuca de talie.
Am decis sa dansam pe melodia de la Christina Perry- A thousand years. Nu pot spune ca am avut vreun anume moment special cu Asher pe melodia asta, însă simt ca se potrivește cel mai bine pentru povestea noastră.Prima data cand ne am întâlnit:Era singur și ma inspectat cu ochii lui de gheat, acum știu cum se simt oamenii in prezenta mea.
As:Asculta păpușa, nu am timp in seara asta de o aventura. Însă dacă îmi dai numărul tău de telefon o sa te sun când sunt liber.ma strâmb și îmi dau ochii peste cap la comportamentul lui, însă ma păstrez pe poziții.
Eu: Nu cred ca este necesar sa îți dau numărul de telefon, nu te-am chemat fiindcă vreau o aventura. Te-am chemat fiindcă vreau sa facem.......afaceri.Prima data când am simțit ceva pentru el:Eu:Nu credeam ca îți plac astfel se chestii, aduca liniștire și relaxante.ma privește ciudat și decid sa întorc capul spre priveliște.
As:Sky..... îmi captează atenția numaidecât deoarece este prima data când îmi prescurteaza numele. Ți-am mai spus ca ai niște ochii superbi, pe care nu ar trebuii sa ii încarci cu lacrimi.stiu unde bate și chiar ma deranjează subiectul. Nu vreau sa crezi ca îți țin predica însă un baiat care nu te accepta așa cum ești, înseamnă ca nu este Demn de tine și îți spun asta ca prieten....baiat.stiu ca are dreptate, și Jack îmi spune asta, însă dragostea este oarba și vrei sa fii cu aceea persona indiferent de ce simte ea, bă chiar o pot numi obsesie.nu cred ca sunt in pragul acela și nici nu voi ajunge.
Eu:Îți promit ca nu o sa mai plâng după el.imi zâmbește și îmi lasă un mic pupic pe obraz.
Nu îmi vine sa cred ca Asher a făcut asta, însă ceea ce este și mai ciudat, mi-a plăcut și am simțit mici furnicături in stomac. Primul te iubesc:As:Am vrut doar sa te știu in siguranța, așa ca am pus pe cineva sa fie NON stop cu ochii pe tine. Iar când a văzut ca Sofiane se uita la tine ciudat, mi-a dat mesaj. Scuze, doar ca vreau sa te știu bine, te iubesc foarte mult.imi da o lacrima de fericire și ii sar in brațe, cum sa nu îl iubești, e adorabil.
Eu: Nu sunt suparata pe tine, te iubesc prea mult.urmeaza încă o serie de săruturi pasionale.Prima noapte de dragoste:Eu:Asher.se întoarce la mine zâmbitor și isi pune mâna peste a mea. Vreau sa îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, nu a mai făcut nimeni asta și nu mai m-am simțit atât de iubita de când a murit tata.Ma bucur nespus de mult ca ai apărut in viața mea și chiar ești prea minunat pentru mine.
As:Acum nu vrei sa te despărți de mine, nu? Pentru ca dacă ai face asta as fii un om terminat, nu pot sa imi văd viața fără tine Sky
Eu: Nu prostutule. Încerc sa îți spun cât de mult pot sa te iubesc intr-un timp atât de scurt. Fiindcă nu suntem de mult timp împreuna și pentru unii ar părea foarte ciudat ca deja te iubesc foarte mult, însă nu imi pasa, vreau doar sa știi ca mai readus la viața, și mai făcut sa văd lumea mai colorata, nu numai in negru. Te iubesc Asher, iar asta nu se va schimbat niciodată.
Ma trage mai aproape de el și ma săruta cu atâta dorința, de parca nu ne-am mai văzut de ani buni. Ma așez pe el, apoi se ridica cu tot cu mine și ne duce intr-o camera. Simt imediat cum spatele meu face contact cu salteaua, însă ne continuam Sărutul, începând incet incet sa ne scoatem și hainele.Chiar și prima cearta:Eu:Imi pare rău Asher. Nu....nu cred ca ar fii bine sa mai continuam.imi dau seama ca este încordat și uimit așa ca ii dau drumul pentru a-l privii in ochi
As:Poftim, ce naiba spui acolo Skyler. Tu te auzi? De dimineața ne iubeam, iar acum vrei sa ne despărțim, ce dracu s-a întâmplat astăzi.imi fac curaj și îl privesc in ochii întunecați ce imi face pielea de găina.
Eu:Nu......nu sunt aleasa. Relația noastră nu.......nu o sa meargă Asher, înțelege.
As:Ce sa înțeleg, ca nu înțeleg nimic. Ajung acasă obosit, aud ca nu ai ieșit de camera ta de dimineața, te găsesc plângând într-un colț, iar apoi imi spui ca relația noastră nu merge, ce cacat vrei sa înțeleg din asta.incepe sa ridice tonul și deja fiori de tema încep sa apăra.
Eu:Nu sunt pregătit emoțional pentru relația asta.spun incet, încât de abia ma aud eu.
As:Spune cu toată gura, nu am înțeles nimic din ce ai vorbit, spune printre dinti și parca este pregătit sa lovească ceva.
Eu:Nu imi dau seama ce simt.imi fac curaj sa spun și îl observ ca a rămas înțepenit.
As:Adică.......adică nu ma iubești?ridica o sprânceană confuz
Eu:Nu este vorba de asta, bineînțeles ca te iubesc, chiar foarte mult.
As:Pe dracu, dacă ma iubeai foarte mult nu mai aveam discuția asta. Spune-mi ce naiba ai pățit astăzi, iar ai vorbit cu idiotul de Kevin?aproape tipa și inchid ochii încercând sa ma calmez. SPUNE!strang din ochi când simt ca a lovit peretele din spatele meu și încep sa plâng din nou.
Eu:Idiotule, uite ce ți-ai făcut la mâna.incerc sa ii inspectez mâna plină de sânge, însă o trage repede.
As:Skyler, nu ma mai fierbe, și așa sunt plin de draci, RĂSPUNDE ODATĂ. Te-ai întâlnit cu Kevin?
Eu: DA, Da m-am întâlnit și mi-a spus tot, cum a făcut sa ma îndrăgostesc de el, cum a vrut sa sufăr, mi-a spus tot, iar eu......eu încă țin la el. ȘI DE ASTA NU MA CONSIDER DESTUL DE BUNA PENTRU TINE. SIMT CA NU ÎȚI DAU TOTA DRAGOSTEA......SIMT CA TE TRĂDEZ.tip la rândul meu și simt ca ma eliberez de o presiune ce stătea acolo încă de la prânz.
Ma uit socata la Asher și văd o lacrima ce i se prelinge pe obraz, apoi încă una și încă una pana se pune pe plans ca lumea.
As:Tu, tu mi-ai oferit cea mai multă dragoste din viața mea. Nu m-am mai simțit atât de iubit de când a murit mama și am rămas cu un tata ursuz și trist. Apoi ai apărut tu care ma făcut sa iubesc după 10 ani, nj vreau sa te pierd Skyler, ma mulțumesc și cu un zâmbet de-al tău.sar in brațele lui și încep sa ma joc in parul lui in timp ce acesta ma mângâie pe spate.
      Imi dădeam seama ca nu am trăit chiar o poveste de dragoste ca in povesti însă eram bucuroasa ca insfarsit mi am găsit printul.
     Eu:Te iubesc,Asher.
    As:Te iubesc,steluta.

                   SFÂRȘIT


     Vreau sa va mărturisesc ca am scris cu lacrimi in ochi ultimul cuvânt. Nu a fost cea mai stralucita carte a mea, însă mi a plăcut povestea de dragoste a lui Skyler cu Asher și o sa le duc dorul. Vreau sa va mulțumesc ca ați rămas și mi ați citit cartea pana la capăt, și cu bune și cu rele.Va sunt recunoscătoare ca existați, și ca m ați făcut sa continui. Acum ce sa zic, mai vorbim la următoarea carte și va astept mesajele cu drag, pupici și sărbători fericite ❤️❤️❤️❤️❤️

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum