Capitolul 11

1K 31 1
                                    

    Ajunsă acasa ma bag direct in pat, a fost o zii obositoare, mama pe deoparte cu actele ei, Jack tot venea sa își ceara scuze, iar Owen tot ma dispera cu mesajele, blestemata  sa fiu ca i-am dat numărul meu de telefon. Idea de a dormi este una foarte bune, ma trântesc in  pat fără sa îmi pese ca încă nu m-am schimbat in pijamale, dar vocea unui anumit enervant se aude de jos,  și ma face sa îmi ridic brusc capul, apoi tot corpul și sa înaintez spre parter.
   Eu: Ce se petrece aici?
Ma: Bine ca ai venit scumpo, nu mi-ai spus ca o sa ieși cu Owen diseară.
  Eu: Nici eu nu.....
   Ow: Este foarte ocupată și pun pariu ca a și uitat.
  Ma: Bine, eu va las, sa îți saluți tatăl din partea mea și a lui Ed.
   După ce ma asigur ca a urcat in camera ei, m-am apropiat foarte periculos de Owen care și el a fost luat prin surprindere, dar apoi a zâmbit drăcește. Oare la ce se gândească căpșorul ala a lui mic, pun pariu ca numai la tâmpeni.
   Eu: Asculta tarantula, am fost înțeleși ca nu o sa ies cu tine, ce nu pricepi prin nu te vreau prin preajma.
  Ow: Scuze ca îți intrerup planul de a dormi, dar nu accept un refuz . Așa ca te aștept pe canapea. O, era sa uit, nu cred ca ai vrea ca mama ta sa afle de petrecerea de aseară, nu?
     Îmi strâng pumni nervoasa si ma intorc pe călcâie și plec spre camera mea. Afurisitul, ma șantajează, doar pentru o afurisita de cina. Nici măcar nu l-am intrebat unde mergem, dar presupun ca nu îmi pasa așa ca apuc o rochie mai elegantă  din dulap , ma machez și îmi las parul pe spate.

Ies nervoasa din camera si ma îndrept spre mașina fără sa îl mai bag in seama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ies nervoasa din camera si ma îndrept spre mașina fără sa îl mai bag in seama. Doar o ora, nu o sa se intaple nimic
Ow: Ce este cu atitudinea asta Princess
Eu: Încetează, și doar mergi, ai maxim o ora jumătate sa ma aduci inapoi
Ow: Facem o ora pana la destinație, nu cred ca pot sa ma încadrez in timp.
Spune și pornește mașina cu o viteza orbitoare. Unde este poliția când ai nevoie de ea. Și dacă sun eu la poliție. Caut disperata telefonul in geanta, fir-ar, l-am uitat la încărcat.
Eu: Îmi poți da telefonul tău, te rog.
Ow: Dacă ai impresia ca o sa ți-l dau și tu o sa suni la poliție, sa știi ca te înșelii
Eu: Tu te înșeli, sa știi ca dacă eu nu vreau sa merg cu tine, asta se cam numeste răpire.
Ow: Te-am legat cumva, toruturat, omorât. Plus ca mama ta știe ca ai plecat cu mine și ti-a dat voie.
Eu: Afurisiți sa fiți, nu puteam sa găsesc și eu un baiat frumos, educat și civilizat.
Ow: Pardon, ce baiat civilizat și educate te-ar lua pe tine, ți-e ti se potrivesc mai mult tipii ca mine. Băieți rai.
Eu: Wow, îmi tremura chiloței pe mine. Ce baiat rau ești tu?
Ow: Eu zic sa stai cumințică la locul tău, avem drum lung și chiar nu am chef sa îți aud gurița. Poate mai tarziu ai putea sa o folosești la al....
Eu: Taci, doar......taci.
Da din umeri nepăsător și se întoarce la condusul lui. Om idiot, unde m-am pomenit cu el. Adevarul este ca mie chiae mi se potrivesc băieții rai. Dar el cu siguranța nu ar putea sa omoare nici un păianjen. Bine, poate ca exagerez puțin, dar ideea este ca nu el este alesul.
    .................
  Eu: Mai avem mult?
  Ow: Ma intrebi asta într-una de jumătate de ora.
  Eu: Pai unde ma duci omule, nu găseai un afurisit de restaurant in oraș?
  Ow: Cine a zis ca te duc la restaurant
  Eu: Pai eu pentru ce m-am mai aranjat așa. Puteam sa vin pur și simplu in niște pantaloni de trening și un tricou.
   Ow: Nu știu, ti se pare ca sunt genul care sa ducă fetele la un restaurant fițos? Nu ca nu îmi permit.
   Eu:Aaaaa, da. Ești tot timpul la costum.
  Ow: Pai, haide sa îți schimbam pararea.
Eu: Adică eu m-am îmbrăcat așa DEGEABA?
Ow: Cred ca da
    Oftez zgomotos și ma las pe spate și profit de liniștea care s-a lăsat peste noi.
********
Ow: Trezirea somnoroaso, am ajuns.
Ma ridic buimacă și observa cu surprindere ca m-a adus la......mare.?
Eu: Mai adus la mare.
Ow: Dap, nu îți place?
Eu: La mare.
Ow: Poți sa nu te mai plăgi atât și sa cobori din mașina. O sa se răcească mâncarea.
Mâncarea. Eu fix de mâncare am nevoie. Eu am nevoie de somn și liniște. Departe de el, nu mai vreau nici sa îl aud și el ma aduce la masa. Eu am irosit o rochie pentru asta. Da-mi răbdare Doamne ca altfel in omor cu mâinile mele.
    Cobor din mașina, nu ininte de a ma descălța de minunatii mei pantofi  cu tocul cui care mai mult ca sigur m-ar dezechilibra. Îl urmez cu pași mici pana la mica pătura pe care sunt așezate doua farfurii de paste și o sticla de Șampanie. Și bineinteles in jur sunt mult lumânări.
   Eu: De când plănuiești asta?
Ow: De astăzi.
    Eu: Și dacă nu voiam sa vin.
   Ow: Deci recunoști ca ai vrut sa vii.
   Eu: Nu am vrut sa spun asta.
  Ow: Da, cum zici tu. Daca nu voiai sa vii găseam eu o domnișoara cu care sa împart mâncarea și...... pătura. In special pătura
    Eu: Poți măcar o clipa sa nu te mai gândești la prostii? Vreau doar sa mananc liniștita, iar apoi sa ma duci acasa. Îți cer prea mult?
Ow: Ok.liniste, insfarsit a făcut liniște.poate ar trebui sa ma bucur de ea cât mai pot pentru ca nu se știe când scoate iar o perla. Siii, care e treaba cu tine și Kevin.
Eu: Chiar nu te-ai putut abține? Dar bine, dacă tot ai intrebat, între mine și Kevin nu se intapla nimic.
Ow: Atât?dar ce credea, ca dacă ma întreabă ceva o sa încep sa ii spun toată Copilăria mea si toate secretele.nu am inebunit încât sa am încredere in el.
Aprob din cap și îmi văd de pastele mele. Observ ca masa a fost chiar liniștita, adică presupun ca dacă a văzut ca nu ii spun nimic,a renunțat. Ma întind pe pătura și încep sa privesc stelele. Tot timpul tata ma scotea la cate un picnic, îmi spunea ca atunci când ii este dor de mine se uita la stele, pentru ca ii aduce aminte de ochii mei. Eram copila, niciodată nu am băgat in seama astfel de vorbe, adică mi se părea ca ochii mei sunt normali, și niciodată aceștia nu au puterea de a fii comparati cu niște stele. Stelele strălucesc orbitor de mult, dacă nu ar fii acestea întunericul ar fii peste tot, iar noi nu am putea vedea nimic. Însă acum, îmi dau seama ca pentru tata am fost steluță lui, nu neaparat din cauza ochilor, ci din cauza ca eram ultima lui speranța, eram singura lui sursa de lumina, mama l-a părăsit, banii erau mult mai putini, iar boala de care suferea a umplut paharul. Mai exact cancer, am aflat foarte tarziua de acesta, nu se mai putea face nimic pentru el, înainte de accident acesta mi-a zis ca cel mai bine este sa plec la mama, pentru ca el oricum o sa moara peste câteva săptămâni, m-am certat foarte rau cu el in ziua aceea, am refuzat cu desăvârșire sa plec, nu îl puteam părăsi. Iar cu ultimele puteri s-a urcat in mașina și s-a izbit violent de un copac. Am refuzat sa vorbesc despre acest secret din cauza faptului ca sunt o lasă și ma gândesc doar la mine. M-am temut foarte tare ca toată lumea o sa de-a vina pe mine, și am acceptat sa ma critic singura și sa am insomnii in fiecare noapte. Am fost criticata și am fost ocolită de foarte multe ori in viata, iar acest lucru ma adus unde sunt, sunt o persoana egoista, carea vrea sa atragă din ce in ce mai multă atenție.
      Ochii mi se închid incet, cu gândul la tata, care sper ca ma va ierta.

Hei, hei, hei este deja a 5a carte publicată și m-am gândit ca aveți anumite curiozități despre mine, așa ca m-am gândit sa facem un Q&A. Dacă sunteți de-acord, bineiteles. Puteți lasă întrebări ori in comentariii, ori îmi puteți lasă un mesaj.
Lectura placuta incontinuare, pupici❤️😘😘

Dark destiny Where stories live. Discover now