Capitolul 2

1.4K 39 1
                                    

X: SKY, SKYLER, trezește-te.
Îmi deschid ochii somnoroasa și observ ca este nimeni alta decât mama, cum a intrat in camera mea, știu foarte bine ca am încuiat camera.
Eu: Da, sunt treaza, și cum ai intrat in camera mea.
Ma: Cu cheia, nu asta conteaza, este 8 dimineața și trebuie sa plec la munca, dacă vrei ceva o strigi pe Jen.
Da sa plece, dar imediat se întoarce pe călcâie vrând sa îmi mai spună ceva.
Ma: Apropo, diseară luam cina in familie, ne scoate Ed la un restaurant, o sa te sun eu cu o ora mai devreme ca sa te îmbraci. Si nici sa nu te gândești sa spui nu, o sa vin după tine și o te târăsc dacă trebuie.
Eu: Și cu ce o sa ajung eu acolo?
Ma: O sa te aducă Harry, ai grija cu ce te îmbraci.
Zâmbesc la ultimele cuvinte spuse de ea, nici nu știe ce o sa o aștepte. Ma trântesc inapoi in pat și închid ochii, dar degeaba, somnul meu s-a dus pe apa sâmbetei. Multumesc mama. Decid sa cobor și sa iau micul de jun. Cobor scarile cascand, iar când ajung in Bucătărie rămân masca. Cine este acest tip și ce caută in casa mamei. Dar și mai important sunt doar intr-o pereche de pantaloni scurți care îmi scot fundul in evidentă și un top care și el îmi arată minunatul meu Cercel din buric de care clar nu trebuia sa afle nimeni.
Eu: Cine ești tu?spun eu răutăcioasă rămânând in poziția in care am intrat
Jen: Buna dimineața, Skyler, el este Peter, gradinarul nostru.
El, grădinar, nu are mai mult de 21 de ani și arată super bine. Chiar nu are ce face cu viata lui?
Pe: Buna Skyler, incantata de cunoștința.
Nu vreau sa îmi fac prieteni pe aici, așa ca doar trec pe lângă el și ajung la frigider, de unde îmi i-au niște lapte.
Eu: Scuza-ma Jen, dar unde sunt cerealele.
Spun și când ma intorc observ ca acest grădinar încă mai este aici și se uita insistent la fundul meu. Ce nepoliticos, mama lui nu l-a învățat ca nu este frumos sa te holbezi.
Eu: Scuze ca te intrerup din examinarea ta asupra fundului meu, dar știi cumva unde este Jen?
Pe: A plecat, dar cred ca le găsești in sertarul de sus.
Ma intorc, trăgând bine-nțeles de pantaloni, care parca se fac din ce in ce mai mici, ce Dumnezeu. Și îmi ridic capul, dulapul asta este prea sus, fir-ar.
Pe: Te ajut.?
Eu: Nu este nevoie, ma descurc. Tu nu ai treaba de grădinar sau așa ceva.
Pe: Nup, florile sunt udate, gazonul este tuns, buruienile sunt smulse, nu a mai rămas nimic de făcut.
Eu: Atunci du-te acasa. O sa ii spun mamei ca eu ti-a spus sa pleci. Doar pleacă și nu te mai holba ca un nesimțit la mine.
Pe: Nu prea pot, nu îmi mai primesc salariul dacă plec.
Eu:Asculta aici ciudatele, sigur nu vrei sa te pui cu mine, tata ma dat la carate trei ani. Plus ca sigur am o fata înfricoșătoare și urâta.
Pe: Poate ai putea sa joci in filme horror, dar nu as zice ca ești urâta. Și nu prea cred ca o floricica ca tine poate sa ma doboare pe mine.
Eu: Vrei sa încercam?
Las laptele pe masa și vreau sa ma îndrept spre el pentru ai da un pumn in fata de toată Frumusețea, dar chiar atunci a intrat Jen, nu putea sa între și ea un pic mai tarziu.
Jen: Vrei ceva scumpo?
Eu: Cerealele și un bol. A și as vrea sa ma lăsați singura sa mananc, nu îmi place când cineva ma privește.
Spun și ii arunc o privire glaciara tipului care sta zâmbăreț pe scaun. Jen îmi da tot ce am nevoie și ii face semn lui Peter sa plece. Singura, din nou, va dați seama ca nu îmi place sa mananc singura, dar trebuia cumva sa scap de Măscăriciul ala.
Jen: Scuze, pot sa ma așez?
Ce, de unde a mai apărut și Jen, parca a plecat cu bufonul ala. Ii fac semn din cap și se aseaza pe scaunul de lângă mine. Poate m-am bucurat de prezenta ei, chiar nu îmi place Singurătatea.
Jen: Îmi dau seama ca nu îți place sa mănânci singura, cui i-ar plăcea.
Eu: De unde știi asta?
Jen: Sky, am 50 de ani, sunt o femeie trecută prin viata, orice bărbat care vede o fata slaba, îmbrăcată cu niște pantaloni scurți și cu o bluza decoltată salivează.
Eu: Mersi Jen.
Jen: Cu plăcere scumpo, dacă îți zice ceva caraghiosul asta sa îmi spui. Inteleg ca ești supărata pe venirea ta aici, dar sa știi ca te poti baza pe mine cu orice problema ai avea. Plus ca Peter nu este singurul adolescent in călduri de pe aici.
Eu: Ce vrei sa spui?
Jen: O sa aflii diseară. Apropo te-ai gândit cu ce sa te îmbraci?
Și uite așa, Jen a devenit prima mea prietena aici. Aceasta nu prea a fost incantata de vestimentația aleasa de mine, dar mi-a respectat stil și a zâmbit.
*********
Mama ma sunat, deci trebuie sa ma pregătesc, îmi las parul drept pe spate, îmi dau cu puțin blush, ca sa nu mai arat ca o stafie, cu veșnicul creion negru, rimel si un ruj nud,apoi ma imbrac.

     Cobor, îmi iau rămas bun de la Jen și urc in luxoasa mașina neagră

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Cobor, îmi iau rămas bun de la Jen și urc in luxoasa mașina neagră.
Eu: Buna Harry
Ha:: Cineva este mult mai vesel decât ieri.
Eu: Aporo de asta, îmi pare rau, doar ca mutarea........
Ha: Nu trebuie sa continui, te inteleg. Dar sa trecem peste,ești entuziasmata sa ii cunosti pe membrii familie Brown?
Eu: Nu prea, dar am o singura întrebare, nu l-am văzut pe frățiorul meu vitreg.
Ha: Frățior?
Eu: Da, un băiețel mic presupun. Așa mi-a spus mama, citez ,, Are un băiețel scump și drăguț"
  Ha: Numai drăguț nu este după ce o sa îl cunosti.
  Eu: Ce vrei sa spui, toată lumea se comporta astăzi ciudat.
      Decid sa ma trântesc îmbufnata pe bancheta din spate și sa ma bucur de un drum linistit. Ajungem insfarsit la un restaurant de lux din partea de sud a New York-ului. Ies și îl aștept pe Harry care nu mai apare.
   Eu: Nu vii?
  Ha:Nu, este o cina in familie, eu o sa plec.
    Îl salut și închid portiera, stau ca o muta in fata restaurantului și nu știu ce sa fac. Ma uit in stânga și dreapta mea și observ ca toata lumea poarta rochii elegante, se pare ca din nou sunt singura ciudata, așa cum mi-am propus. O sa regrete mama ca ma adus aici.
     Pasesc increzatoare spre domnul ce se afla la intrare și după buna mea informare, pentru ca nu am mai fost la un restaurant  de lux pana acum, trebuie sa ii spun numele ca sa văda dacă sunt pe lista.
   Eu: Skyler Yeek
  X: Nu sunteți pe lista domnișoara, îmi pare rau dar nu puteți intra.
Eu: Imposibil. Mama mea, Teresa..... Brown este aici.
  X: Da, dar nu văd nicio Skyler Yeek aici, văd doar Skyler Brown.
     Inatmisibil, și-a permis sa îmi schimbe numele de familie sau ce. O sa am o discuție serioasă despre treaba asta cu ea. Bărbatul de la intrare cedează, și ma conduce la masa. La masa se aflau trei persoane, mama, un bărbat bine făcut care cred ca este Ed și fiul lui cred, nu prea văd cum arată din cauza meniului ce îl tine. 
   Ma: O, Sky, ai ajuns. Aseaza-te aici.
    Îmi face semn pe scaunul de lângă ea, ea fiind fata in fata cu bărbatul acela, iar eu cu băiatul asta ciudat care nu vrea sa coboare meniul ala afurisit.
  Ma: Scumpo, el este Eduard, soțul meu, iar el este fiul lui Jack.
    Când își aude numele, băiatul pana la urma coboară meniul și las ala iveală un baiat de vârsta mea? Mama parca zicea un băiețel, asta nu prea pare a baietel. Acum mie îmi vine sa îmi țin meniu pe fata la cum se uita la mine. 
   Ed: De abia așteptăm sa te cunoaștem Skyler, nu-i așa Jack?
  Ja: Da, cum zici tu.
     Mai îmi arunca o privire, iar apoi se întoarce la meniul lui, ce vede atât de interesat acolo. O, am uitat sa va spun cum arată, este brunet, are ochii verzi , cred ca este înalt și se vede bine-nțeles ca merge la sala, chiar arată bine tipul, poate avea dreptate Ana, chiar sunt băieți frumoși in New York, păcat ca îl strica atitudinea. Ce tot zic, de parca eu ma comport altfel.
    Cina a decurs bine, adică Ed ma mai întreba cate ceva la care doar răspundeam scurt și serios, se vede ca se străduiesc și ca vrea sa fim prieteni, dar mai are timp pana sa îmi câștige încrederea. Iar despre fiul sau nu am aflat decât ca este cu un an mai mare decât mine, adică omu chiar nu știam ce caută aici. A da, cred ca a fost obligat la fel ca și mine. La un moment dat, s-a lăsat o liste foarte apăsătoare, așa ca am spart gheata și am zis sa plecam, bineinteles ca Jack a fost imediat de-acord și am plecat. Am ajuns acasa doar noi trei pentru ca dragul și scumpul de Jack avea treaba. La ora asta, este 23 ce treaba poți avea la ora asta. Și mai ziceam de mine ca sunt ciudata.
   Nu am a-mi vrut sa stau la discuții cu mama, eram foarte obosita, așa ca m-am băgat in pat.

La medie este Jack💚

Dark destiny Where stories live. Discover now