Capitolul 45

518 15 6
                                    

As:Trezește-te dulceața mea, avem multe de făcut astăzi.ma simt mângâiată de o mâna fina ce ma face sa zambesc.
Eu:Dar e încă devreme Ash, mai lasă ma o ora și apoi mergem unde vrei tu.ma întorc cu spatele la el și ma așez cât mai confortabil pentru o noua runda de somn.
As:In niciun caz. Ori te trezesti acum, ori plec singur și cine știe cu cine o sa ma întâlnesc.imi dau ochii peste cap leneșă și ma întorc enervată.
Eu:Eu nu te trezesc pe tine. De ce trebuie sa imi Strici somnul tot timpul.isi ridica o sprânceană și chicoteste
As:Asta pentru ca eu nu sunt un leneș ca tine. Nu dorm pana la prânz, altfel s ar fi ales praful de afacerile mele.
Eu:Fie cum spui tu. Dar tot vreau sa știu unde mergem.spun învinsă ridicându ma din pat și plecând spre baie pentru a ma pregăti.
As:Ce trebuie sa știi tu tot. Și nu te aranja prea mult, imi e foame.ma strâmb și imi continui treburile.
Fiindcă nu am prea multă energie și nici chef sa fac ceva astăzi m am îmbrăcat cât mai lejer:

      Fiindcă nu am prea multă energie și nici chef sa fac ceva astăzi m am îmbrăcat cât mai lejer:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


   Eu: Haide sa mergem odată, imi e un somn de imi pică ochii in gura și am nevoie de o cafea.se pare ca sunt singura cu starea asta fiidca Asher mai are puțin si începe sa țopăie pe aici.
      Ne urcam in mașina și pornește muzica, ma las moale in scaun și ascult piesele se la radio relaxându-ma total, mai ca ma ia somnul.
    As:Dar ce e pe tine atât somn. Nu ai adormit chiar atât de târziu aseară.intreaba concentrat in același timp pe drum.
    Eu: Nu știu, de obicei sunt așa in perioada aia naspa a lunii, care chiar așa ar trebuii sa vina.casc și îl privesc drăgălaș pe sub șapcă.
     As:Presupun ca o sa avem nevoie de rezerve de mâncare .surade și ma privește in timp ce eu deja ma topesc când îl văd ca rade. Bun, am ajuns.
     Oprește mașina in fata pieței și ma uit nedumerită.
   Eu: M ai adus la piața?intreb oarecum amuzata.
    As:Daa, astăzi vreau sa gătim împreuna. Nu am făcut asta niciodată și ar fi momentul.imi surade ideea lui și ma amuza in același timp fiidca Asher nu pare genul care sa stea in Bucătărie, sincer acum.
    Ma apuca de mâna și ma trage in mulțime.Privesc oarecum pierdută tarabele fiidca nu am nicio idee de ce vrea sa facă baiatul ăsta. Asher in schimb pare ca știe ce face și isi alege cu grija toate alimentele.
    Eu: Si imi spui și mie ce vrei sa facem sau o sa gătești singur.
    As:O sa gătim împreuna, doar nu crezi ca ești scutita de la munca. Deocamdată o sa iau eu ceea ce ne trebuie, tu doar stai lângă mine și încearcă sa nu te pierzi.ma incrunt la el ca un copil mic și îl apuc și mai bine de mâna.
      După ce isi termina cumpărăturile ne întoarcem acasă, unde este mult prea multă liniște, nici măcar Damon nu este.
     Eu:Ok, unde a disparut Jack, dar mai important unde este câinele meu.
     As:Cred ca Jack s ar simți rănit dacă ar fi auzit ca Damon este mai important.rade și lasă pungile pe blatul de la Bucătărie.
    Eu:Vorbesc serios Asher. Unde e toată lumea?
   As:Au treaba lor Sky, doar nu o sa stea închiși in casa asta. Fiecare le are pe ale lui.ma lămurește in timp ce scoate toate cumpărăturile din pungi.
    Eu:Inclusiv Damon?ridic o sprânceană și sunt chiar confuza și nemulțumita de răspunsurile lui.
    Ja:Jack l a luat pe Damon,Sky. Nu îți mai face atâtea griji. Astăzi suntem doar noi doi.ma săruta delicat pe buze, însă devine un sărut in toată regula.ma ridica pe blat și ma mângâie numai cum el știe, îl iubesc atât de mult pe baiatul asta încât as fi in stare sa fac orice.
Eu:Te iubesc atât de mult Asher, nu ma rănii te rog.imi lipesc fruntea de a lui și ne privim ca și cum totul din jurul nostru a disparut.
As:Ești cea mai importantă persoana din viața mea, ești viitorul meu Sky.lacrimile isi fac apariția și îl mai sărut o data cu foc. Acum nu mai trage chiulul de la munca puturoaso.imi da o palma peste fund și ma face sa ma strâmb la el, începând sa spăl salata.

După câteva ore bune petrecute in Bucătărie in care am ras am gătit și iar am ras, am reușit sa pregătim o masa frumoasa pentru amândoi.
Eu:Ma duc sa ma pregatesc.îl sărut și plec in camera mea pentru a face un dus.
După dușul binemeritat, mi am buclat parul și am ales sa imi iau o rochița roșie.

    As:Ești atât de frumoasa și de perfecta încât ma intreb oare dacă ești reala și dacă chiar te merit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    As:Ești atât de frumoasa și de perfecta încât ma intreb oare dacă ești reala și dacă chiar te merit.
    Eu:Sunt reala și sunt numai a ta. Ești baiatul meu și numai al meu.
   As:Al tău iubire.ma săruta și ne așezăm la masa. Acum ia sa vedem dacă ne pricepem sau...
      
     Eu:Eu zic ca ne super pricepem.după ce am manacat friptura am zis sa aduc și prăjitura cu mere însă Asher ma oprit oferindu se sa o aduca.
      
    As:Eu unul chiar sunt plin.rad de el și vreau sa ii spun ceva însă telefonul ii suna. Du te sus Sky. O sa vin și eu in cinci minute.imi face cu ochiul și ii zambesc puțin suspicioasa.
        Urc puțin leneșă scările fiindcă mâncarea aia încă este in stomacul meu. Ar trebuii sa mai dau și eu pe la sala din când in când. Ma așez pe pat și ma întind leneșă. Însă nu trec doua minute și se aude un zgomot de afara, ma striga cineva?. Ies pe balcon confuza și raman socata când îl văd pe Asher cu un buchet imens de trandafiri in mâna, iar in fata sa este scris din lumânări:Vrei sa fii steluta mea pentru totdeauna?
     Eu:Asher, ce e asta?intreb entuziasmata cu lacrimi in ochi.
    As:Ce ți se pare ca este steluta mea. Încerc sa te cer in căsătorie, dacă imi permiți.radem amândoi și tac lăsându l sa continue.  După cum ți am mai spus nu ma pricep eu la prea multe sentimentalisme, și vreau sa încep cu  faptul ca in scurt timp ai devenit universul meu, mi ai dat lumea peste cap cum nimeni nu a mai făcut o și pentru asta te iubesc și mai mult, ca ai reușit sa imi intri pe sub piele și sa ma faci cel mai fericit om de pe pământ. Vreau sa fii mama copiilor mei Sky, vreau sa te știu lângă mine pana la sfârșitul vieții, vreau sa ne iubim cum nimeni a mai făcut-o.Acum, la balconul tău, vreau sa te intreb: VREI SA FI SOȚIA MEA?
     Nu  ma am mai putut abține ai am izbucnit intr un plans de zile mari. Parca totul s a oprit in loc, și prin cap imi trec doar amintirile mele cu el. Imi amintesc prima noastră întâlnire, prima noapte de dragoste, primul te iubesc, chiar și prima cearta. Nu am mai avut cu nimeni un așa cumul de sentimente, a reușit sa ma facă sa uit de mine, sa ma schimb, însă intr o versiune mai buna a mea. Îl privesc in ochi și simt cum inima mai are puțin și iese.Fiecare atingere, fiecare sărut, fiecare vorba, toate ma fac sa uit de mine și sa îl iubesc și mai mult. Pot spune foarte clar ca este viitorul meu.
     As:As prefera acum răspunsul, nu ca vreau sa te grăbes.......
    Eu:Da, normal ca da prostutule. Acum Vino sus.
      Din spatele lui apar și câțiva prieteni care arunca cu confeti și aplauda.
      Plec in fuga spre el și ii sar in brațe. Îl strang tare de parca ar pleca undeva. Însă nu ma interesează, acum chiar pot spune ca este al meu.
   As:Nu mai scapi de mine acum steluta.
    Eu:Nici nu am vrut sa scap de tine vreodată.
     Eu&As:Te iubesc

Dark destiny Where stories live. Discover now