Capitolul 20

886 27 5
                                    

     După o zii de scoala normala, aproximativ, am ajuns și acasa unde surprize, surprize, am dat peste Owen. Nu știu care este treaba cu el da vine cam des pe aici. Decid sa îl ignor și sa urc in camera mea fără sa fiu observată, și reușesc. Ma arunc in pat și închid ochii, astăzi chiar a fost i zii obositoare, și cred ca merit și eu putina liniște. Dar din nou nu se intapla asta, pentru ca cineva a intrat in camera mea și acel cineva este Owen.
Ow: Am auzit de probe. Te felicit.ridic din sprâncene și îmi dau ochii peste cap.
Eu: Asculta Owen, nu știu ce plan ai, însă nu mai vreau sa te văd umblând prin casa ca și cum ar fii casa ta.
   Ow: Din cate știu nici casa ta nu este, dar totuși uite ca ai o camera. Tu de ce nu vrei sa îți bagi in caputul ala ca ești a mea.
   Eu: Ești retardat, cred ca ai nevoie urgent  de un bilet pentru spitalul de nebuni. Și tu de ce nu vrei sa îți bagi in cap ca nu te vreau.
   Ow: Bine,  îți place mai mult sa rămâi cu mafiotul de Kevin? Tu știi cu ce se ocupa dragul tău prieten și frate vitreg.ce, nici eu nu știu cu ce se ocupa Jack și restul, el de unde știe.
  Eu: Ce vrei sa spui.acum ma calc pe orgoliu ca ii raspund, însă curiozitatea este mult mai mare.
  Ow: Prieteni ta se ocupa cu lucruri ilegale, Sky. Sunt mafioți care umbla cu droguri și pistoale.camera se învârte, iar tavanul parca îmi pică in cap, nu îmi vine sa cred ca poate sa creadă așa ceva despre ei, Jack nu ar face așa ceva.
   Eu: Minți, tu....ma minți.Crezi ca e o gluma buna,sa știi ca nu este.
   Ow: Sky, dacă nu ma crezi pe mine întreabă-l pe Jack. Vrei sa mergem amândoi?pun mâna repede pe telefon și îl apelez pe Jack.
      Eu: Jack, unde ești
    Ja: Sky, ce s-a intaplat,plângi?
   Eu: Vino repede acasa, vreau sa vorbim.
     Nici nu mi-am dat seama ca și-au făcut loc câteva lacrimi. Însă nu pot sa cred ca Jack chiar s-ar fi putut bagă in așa ceva. Sunt plină de nervi și îmi vine sa ii dau idiotului de Owen ,care sta cuminte pe pat, una in bot. După câteva minute se sinchisește și Jack sa apara, mai sa dărâme usa.
   Ja:Ce i-ai zis. Jur ca dacă te-ai atins de vreun fir de par din capul ei te calc in picioare.sar repede de pe scaunul de la birou in momentul când văd ca Jack este pus pe bătaie.
   Eu: Vreau sa știu dacă este adevărat ca ești un mafiot.ramane șocat la întrebarea mea, dar și puțin reticient.
  Ja:Nu știu ce ti-a povestit asta, dar pot sa îți explic.spune și arată cu mâna spre Owen care și el mai are puțin și sare la bătaie.
   Ow:Jack, hai sa nu uitam cu cine vorbești, și in legătura cu Skyler, eu doar i-am deschis ochii. Acum este la alegerea ei dacă va vrea sa rămână lângă un mafiot.
   Ja: Te omor, javra.vrea sa sara la Owen, însă îl apuc la timp de guler și îl trag in spate, cu totuși ca nu am eu puterea necesară pentru al dărâma reușesc sa îl strâng puțin de gat cu marginea de la tricou.
   Eu: Ajunge, Jack. Răspunde-mi la întrebare, nu am chef de jocurile voastre prostesti.
   Ja:E adevărat. Sunt băgat intr-o mafie, însă nu am omo.....
  Eu: A fost vorba și de așa ceva Jack? NU ÎMI VINE SA CRED CA AM STAT CU TINE ATÂTA TIMP,IAR TU NICI MĂCAR NU TE-AI GÂNDIT SA ÎMI SPUI. Am crezut ca nu exista  secrete între noi, Jack. Am crezut ca suntem cu adevărat frați. Îți Multumesc ca mi-ai făcut acest minunat cadou astăzi.
     Ies repede și refuz sa plâng deoarece trec pe lângă mama care singur a auzit și ea țipetele. Alerg ca o nebuna pe străzi și mai are puțin și se întuneca, pe Tori nu am cum sa o sun, totuși face și da din aceasta grupare criminala. Se pare ca din nou am rămas singura.
    Ma așez pe o banca din parcul din apropiere și încep sa plâng. Nu mai știu ce sa fac. Ma atașez prea repede de oameni, și sfarsesc pe o banca in parc, noaptea. Telefonul îmi suna incontinuu, Owen, Jack, chiar și Kevin îmi trimit mesaje, dar ininte sa îl închid decid sa îl sun pe Nico.
Eu:Hei, Nico. Oferta cu dormitul mai este valabilă?
Ni:Hei Sky, sigur. Acum ma intorc la cămin, unde ești.
Ii trimit repede adresa, și închid telefonul. Nu durează mult pana ajunge Nico, apoi ne îndreptam spre cămin.
Ni:Vrei sa îmi spui ce ai pățit, albăstrel.
Eu: Nu e amuzant Nico. Nu o sa îți vina sa crezi ce veste ,,buna" mi-a dat Jack, sau mai degrabă Owen.
Ni: Ti-am spus eu ca trebuia sa ii bat atunci. Dar niciodată nu e prea tarziu..
Eu: Acum se pare ca trebuie sa îți faci o mafie sa te bati cu el.spun oftând, fiind deja sătulă de certurile mele cu Jack.
   Ni: Ia te uita la micuțul Jack. Cred ca cel mai bine ar fi sa discuți cu el Sky. Cu totuși ca nu sunt de-acord cu ocupația lui, a demonstrat de multe ori ca tine la tine. Ați fost certați o luna, acum începeți iar.
   Eu: De data asta nu ne-am certat din cauza mea, da. Și nu pot sa accept faptul ca el este băgat in treburi ilegale. Și nu numai el.
  Ni:E cumva vorba de Kevin.?poate, poate chiar de el este vorba, dar mai este și Tori.decid ca tac, nu sunt singura de răspunsul la întrebarea asta, cel puțin nu acum. Bine, ce ai zice sa ne închidem in camera și sa mâncam o pizza. O sa îți placa de colegul meu de camera.
     Ups, la asta nu m-am gândit. Adică era și logic Sky, sta la cămin, era și normal sa aibă un coleg de camera. Acum întrebarea este dacă el o sa ma placa mine, pana la urma este și camera lui. După ce traversam holul lung al căminului de băieți, ajungem insfarsit la o usa din lemn cu numărul 35.
    Ni:Casa dulce casa. Fa-te comoda Sky, se pare ca Antonio nu a venit. E italian și are o matusa prin apropiere, de aceea nu prea sta aici.ma conformez spuselor lui și ma așez pe patul lui Nico.
   Eu:Nu te superi dacă stau câteva zile?Nico îmi arunca o privire plictisit, ceea ce ma face sa zâmbesc nevinovat.
   Ni:Ce am vorbit cu tine Sky. Nu o sa poți sa te ascunzi de Jack toată viata. Odată și-odată  tot trebuie sa dai ochii cu el.stiu ca are dreptate, iar asta ma supăra cel mai tare, Jack tot timpul a avut grija de mine și ma ascultat, iar eu acum fug de el, Halal sora.
   Eu: Bine, o sa vorbesc cu el, însă mai lasă-ma câteva zile.spun cu speranța in glas,rugându-ma sa ma lasă sa stau aici .
   Ni:Sky, ești bine-venită tot timpul aici, însă îți spun asta pentru binele tău.ii sar in brațe și ii Multumesc in șoaptă.
    Îmbrățisarea noastră se rupe, atunci când usa este deschisa și pe ea intra un baiat brunet, cu parul creț, scund și cu ochii verzi. Ii analizez trăsăturile și pare a fii italian, deci este colegul de camera a lui Nico, așa ca ii zâmbesc politicos.
An:Nu știam sa ai musafir,Nicolas. Trebuia sa ma pregătesc puțin.surad la vorbele lui și ii întind mâna.
Eu: Sunt Skyler, verișoara lui Nico.
An:Antonio, colegul de camera al verisorului tău.nu îmi strânge mâna, ci îmi da o îmbrățișare călduroasă.
Ni:Sky o sa stea aici câteva zile.Sper ca nu prea multe.zice amuzat, dar tot odată și serios.
An:Super, atunci ce program aveți pentru diseară?
Eu: Ne gândeam sa comandam o pizza și sa ne uitam la filme, ai vrea sa ni te alături?
An:Eu ma gândeam sa mergem la o petrecere.fac ochii mari la vorbele lui și nu îmi vine sa cred ca și Nico zambeste drăcește la ideea lui.
Ni:Chiar e o idee buna, nu-i așa Sky.zambesc forțat și aprob, însă tot ce voiam asta seara era sa ma bag in pat și sa plâng, dar uite cum din nou dau peste băieți care se gândesc doar la ei.
Oftez si ma las in patul moale a lui Nico, gândindu-ma la încă o probleme. Cu ce ma imbrac.?

    La medie este Antonio

Dark destiny Where stories live. Discover now