Capitolul 12

963 30 2
                                    

-Sky, trezește-te, mama ta își face griji.
Ma ridic speriata in fund și observ ca sunt tot pe patura asta afurisita și tot cu ingamfatul de aseară. Doamne, am adormit aici, iar el nici gând sa ma trezească pana dimineața, ce om.
Eu: Tu de abia acum ma trezesti. Mama sigur o sa inebuneasca, din cauza ta.
Ow: Și ce voiai sa fac, dormeai foarte drăguț aseară și mi-a fost așa sa te trezesc.
   Eu: Ti-a fost așa, ha! Mișca-te imediat in mașina. Nu pot sa cred ca m-a lăsat sa dorm pana la ora asta.
     Doar bolborosește in barba și se îndreaptă repede spre mașina. Merge cu viteza foarte mare pe sosea, Defapt așa merge el mereu. Sper doar ca mama sa nu se fii îngrijorat.
     Ajunși, sar repede din mașina fără sa ii spun nicio vorba.Sunt atenta sa văd dacă a plecat, dar omul asta se tine scai de mine. Deschid usa ușor și spre surprinderea mea mare îmi apare in fata Kevin și Jack.
   Kev: Unde ai fost cu el.mitocan ca de fiecare data, poți sa auzi de la un baiat slava Cerului ca ești bine sau mi-am făcut atâtea griji.da nu, pe el îl interesează unde am fost cu Owen.
   Eu: Treaba mea. Nici măcar nu inteleg de ce îmi ceri socoteala. In calitate de ce?ii arunc patura de picnic la picioare și înaintez Spre Jack, sigur are și el ceva sa îmi spună.dar el doar sta și se uita la mine, dezamăgit?ce am făcut eu sa îl dezamăgesc pe el.
   Eu: Nu îmi spui nimic, nu tipi la mine?
   Ja: In calitate de ce, Skyler. Nu vorbești cu mine de doua zile sau trei, are rost?wow, asta chiar m-a rănit oarecum, cu totuși ca nu prea avea de ce.adevarul este ca săracul baiat s-a ținut după mine de 3 zile , dar in continuare am refuzat sa scot o vorba.
Eu: Ai dreptate, in calitate de ce.Acum vreau sa merg in camera mea și sa scap de voi, băieții, PENTRU TOTDEAUNA.m-am saturat de ei, de toți, sunt doar niște creaturi care se cred mult mai superioare decât noi.
Urc nervoasa scarile și ma arunc in pat. Lăsând grijile și problemele de-o parte.
*******
Ei bine, a trecut o luna de la incidentul cu cina. Cu băieții am refuzat sa vorbesc, nu știu de unde pana unde aceasta supărare, dar Jack a devenit și el rece și distant cu mine, Kevin a plecat in Italia la niște rude, iar Owen dacă a văzut ca nu mai are nicio șansa cu mine a abandonat lupta. In aceasta luna nu am făcut mai nimic, am mers la firma și acasa, rare ori se intapla sa merg și la mall cu fetele. Mai este o luna și încep și liceul, o sa ma întâlnesc cu băieții și acolo și din cate am înțeles sunt niște ,,staruri pop", dar o sa încerc din răsputeri sa ii evit.
Astăzi nu prea am cine știe ce prin program deci cred ca o sa Imi petrec timpul dormind. Fac asta cam des in ultima vreme și ma simt plină de viata.
Se pare ca am o ședința la firma peste doua ore cu.....Owen, ce surpriza ,,placuta". Mormai câteva înjurături in perna și ma ridic pana la urma. Îmi aleg hainele de ,,birou"
     Va spun sincer ca de când am pierdut orice legătura cu băieții am decis sa revin la noile mele obiceiuri. Bineinteles ca atunci când este mama acasa nu ma lasă sa merg cum vreau la birou, însă cum nu este.....de ce sa nu profit.

    Ma machez și cobor incet treptele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma machez și cobor incet treptele. Mama și Ed au plecat intr-o călătorie de afaceri. Eu o consider mai degrabă vacanța. Sunt plecați pentru o săptămâna și ceva in Dubai si in acest interval de timp cred ca au maxim doua ședințe.
Pe Jack nu îl mai interesează de mult firma, și după o cearta apriga cu tatăl sau s-a întors la vechile lui obiceiuri de golan.
- Buna dimineața, Harry.il salut politicos pe bunul meu prieten de care m-am apropiat in acesta perioada.
Pe Harry îl consider bunicul meu, cu totuși ca nu este chiar atât de bătrân, îmi place sa îl tachinez. Am constatat ca mai bine ai un batran înțelept lângă tine decât un nesimțit de baiat care îți mănâncă zilele.
- Buna dimineața, Sky. Ești mai matinala ca de obicei. Ai vreo ședința importantă? Harry îmi știe aproape tot programul, data fiind faptul ca petrec mai mult timp plecată la firma, deci este obligat sa ma aștepte in fata clădirii in fiecare zi.iar apoi încep sa ii povestesc ce am mai făcut in ziua respectiva.uneori ma intreb dacă îl pisez prea mult la cap pe săracul om.
   - Da, cu Owen. Singurul lucru care m-ar putea înveseli ar fi o porție de clătite cu ciocolata și banane făcute de Jen.bineiteles ca și Jen se încadrează in mica mea lista de prieteni buni.si ea îmi este ca o bunica, și chiar o apreciez ca ma suporta de atâta timp.
  - Presupun ca ti le pun la pachet?vocea ei subțire și blândă se aude din pragul ușii.dupa ce ii raspund printr-o aplecare a capului, se întoarce pe călcâie și dispare din peisaj.
- Se pare ca astăzi ziua a început bine. Scuze Harry, dar nu împart clătite.apuc punga adusă de Jen și încep sa rad zgomotos alături de prietenii mei.
Nu știu câți adolescenti de vârsta mea au prietenii cu vârsta de peste 40 de ani, însă mi se pare mult mai confortabil și știu ca pot sa am încredere in ei suta la suta. In caz ca va întrebați de Tris, încă ma întâlnesc cu ea, rareori pe la mall cum V-am mai spus. Însă șoc și groaza nu are voie sa vina aici deoarece nemernicul de Jack nu o lasă. Nu știu ce planuri diabolice are, însă sunt pregătită sa le aflu și sa i le destram.
Mașina se pune in mișcare, iar eu îmi pun capul pe geam, privind peisajul. Seara trecută nu am dormit prea bine, cu totuși ca nu a fost nicio furtuna sau ceva de genu. Am un presentiment rau. Ziua de astăzi este ciudata.
     -Am ajuns Skyler.  Spor la treaba.
   - Mersii Harry, chiar o sa am nevoie.ii zâmbesc politicos și cobor elegant din mașina, doar sunt p domnișoara nu?
     Intru in firma și sunt asaltata din toate părțile de zâmbete și salutari Urasc oamenii falși, iar ei imediat cum intorc spatele ma bârfesc, așa ca nu mai zâmbesc și nu mai salut pe nimeni in care nu am încredere și cu care nu sunt prietena. De aceea cam de obicei nu zâmbesc decât cu Jen, Harry, rare ori cu Tris  și de foarte  multe ori singura( No coment pls). Poate ca ma credeți singuratica, dar mai bine am trei prieteni buni in care pot sa am încredere deplina decât zece in care nu pot sa le spun nici cu cine am vorbit. 
     Trec repede pe la Elen, secretara firmei, imi i-au actele pentru ședința și grăbesc pasul spre iad. Acum pe bune, după ce ca îmi fac apariția, pentru ca puteam sa spun ca am gripa și nu vedeam, ma mai puneți și sa vorbesc.  Nici sa îl aud pe Owen toată ședința nu îmi convine, dar îmi pun doape de urechi și merge.
     Închid usa și observ ca am întârziat, nu din nou. Toate privirile sunt pe mine și sunt din nou in centrul atenției, chiar ce voiam. Ma îndrept spre locul meu cu pași apăsați astfel tocurile mele se aud tot mai tare.
Sunt conștientă ca toate femeile din firma îmi comentează tinuta, dar la ce se așteaptă de la o adolescenta de 16 ani. Recunosc ca nu arat de 16 ani, îți dai seama după fata, dar și după corp. Sunt mândra de corpul meu, pentru ca nu toate fetele de vârsta mea au încă forme bine definite.
    Nici măcar nu ma uit la Owen pentru ca de când am pierdut orice legătura cu el a devenit sa fie un Play Boy. Un nesuferit care doar se culca cu fetele, iar apoi le rade in nas. O semăna el cu Adonis și o fii foarte bogat, dar pe mine nu ma interesează astfel de persoane. Ma interesează doar sa ma respecte și sa ma iubească.
Insfarsit am ajuns și eu la locul meu, dar ce sa vezi domnul perfect are ceva de zis.
Ow:......

Helooo, presupun ca ați observat și voi ca am vrut sa grăbesc puțin pentru ca este totuși capitolul 12 și ea încă nu a ajuns la liceu. Scuze dacă a fost prea brusca schimbarea asta. Dar o alta chestie este ca nu prea o sa am timp sa scriu capitole pentru Ca sunt clasa a VIIIa și după cum știți vin evaluările.
Multumesc de înțelegere❤️❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now