Capitolul 40

634 25 5
                                    

    POV Sky

    Ma întorc intr-o parte, iar ziua de ieri imi vine in minte, Kevin, ahh, nenorocitul, ma răsucesc iar in pat. Mica cearta cu Asher, unde totul s-a terminat pana la urma bine,dar tot din vina lui Kevin. Strang din ochi și ma decid ca nu mai are rost sa dorm, fiindcă nenorocitul ăla imi strica și somnul. De ce trebuie sa apăra peste tot și sa imi strice fericirea.
Ma ridic mai treaza ca niciodată și cercetez camera. Se pare ca Asher nu și-a mai făcut apariția aseară, o sa vorbim noi domnule.
Astăzi este ultima noastră zi in Paris, așa ca dacă nu avem vreo treaba vreau sa mai explorez împrejurimile.Imi fac îngrijirea de dimineața, apoi ma imbrac cu ceva lejer,dar elegant:

     Spre surprinderea mea era foarte liniște in casa, părea sa nu fie nimeni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


     Spre surprinderea mea era foarte liniște in casa, părea sa nu fie nimeni. Dar văd una dintre angajate prin Bucătărie.
     Eu: Ma scuzați, unde este toată lumea?aceasta se uita la mine puțin mirata, însă isi reia postura serioasă numaidecât.
     X:Au plecat acum o ora domnișoara. Domnul Asher a spus ca vor ajunge in jurul orei 17.
        Așa deci, au plecat fără mine, și mai întârzie și foarte mult. Super, din nou singura, măcar am parte de putina liniște.
      Imi apuc geanta de pe masa și pornesc spre una dintre mașinile de afara. Daca stau mai bine sa ma gândesc chiar este foarte bine ca nu m-au luat, era și timpul sa imi mai acord puțin timp. O zi la Spa este binevenita oricând așa ca.
        Imi fac programare la un salon, iar fiindcă mai este pana atunci o sa ma duc sa beau o cafea și de ce nu sa ai mănânc ceva.Intru intr-o cafenea aproape de salon și imi comand o cafea cu lapte și un croissant cu unt. Imi savurez cafeaua, însă mintea mea sta tot la Asher, cum a putut sa plece așa, fără sa anunțe nimic. Imi deschid telefonul și îl apelez pe Jack.
     Convorbire telefonică
Ja:Oo, buna dimineața raza de soare. surade in telefon, iar mie imi vine sa ii trag una.
  Eu: Nu ma mai lua cu dastea, unde sunteți?Ati plecat și pe mine nici măcar nu m-ați anunțat.pufnesc nervoasa
   Ja:Ok, ești nervoasa, dar nu ai de ce. Șefu a spus ca ți-ar prinde bine o zi liberă după ziua de ieri, așa ca stai in pat, relaxeazate, o sa facem noi toată treaba.cum sa nu, cum se gândește dragul meu la toate.
    Eu:Spune-i lui Asher ca dacă mai face asta fără sa ma întrebe singurul lucru pe care îl va mai săruta va fi pumnul meu.ii inchid și trântesc zgomotos ceașca de cafea pe masa.
       După alte câteva minute de stat degeaba și gândindu ma ce sa ii fac scumpului meu iubit mi-am
Dat seama ca trebuie sa plec la salon. Se anunța câteva ore de relaxare binemeritata.

POV Asher

      Am semnat si ultimul act,iar apoi gândul ma dus la îngerașul meu. Sigur nu s-a supărat ca i-am dat o zi liberă. Cine ar refuza sa se relaxeze puțin. Decid sa o sun sa văd ce face însă are telefonul închis,asta este puțin ciudata. Îl apelez pe Jack sperând ca a dat de ea astăzi.
      Convorbire telefonică
   Ja:Da șefu.raspunde vesel, ba chiar râzând.
   Eu: Nu o sa te intreb acum motivul pentru care ești atât de fericit, vreau sa știu dacă ai dat de Skyler astăzi, are telefonul închis.
    Ja:Aa, Sky, e bine, ba chiar excelent.il pufneste rasul, iar confuzia mea creste, însă și nervi la fel.
     Eu:Jack, nu am chef de glumele voastre, poate a pățit ceva. Ai vorbit cu ea astăzi?
   Ja: Singurul care va păți ceva astăzi ești tu.mai rade o data și imi vine sa îl pocnesc prin telefon
    Eu: Ce vrei sa spui? Spune odată ce ai de spus și nu mai rade ca prostu in telefon.
   Ja:Șefu,  Sky e foarte bine, am vorbit cu ea, cred ca e in oraș. Dar mi-a spus sa îți spun sa nu faci lucruri care o includ fără sa o anunți, altfel citez ,,singurul lucru le care îl va mai săruta va fi pumnul meu'' am încheiat. Apropo treaba merge foarte bine așa  ca mai vorbim, pa
     Eu:Stai, nu ți-a spus unde e...
       Convorbire încheiata.
   Asta mai imi trebuia, o Skyler nervoasa. Sincer nici măcar nu înțeleg de ce s-a supărat, toată lumea isi dorește o zi liberă. A, da, am uitat ca ea este pe dos la toată lumea.
      Pfff, ce o sa ma fac eu cu fata asta.Ar trebuii sa o scot la cina, dar am făcut asta.Stiu, o plimbare cu barca, e foarte romantic și mai rămânem Și noi singuri.Ma întorc la telefoanele mele așteptând sa termin și sa merg la steluță mea.

Dark destiny Where stories live. Discover now