Capitolul 42

547 19 5
                                    

Skyler, mi-a fost foarte dor de tine.clipesc de câteva ori și nu imi cred ochilor ca îl văd pe tata.
Eu:Tati. Dar cum.Cum de ești aici.acesta surade și ma mângâie pe obraz
Ta:Nu sunt cu adevăr aici, asta îți imaginezi tu. Înseamnă ca ți-a fost dor de mine?
Eu: imi este foarte dor de tine.Imi lipsesc serile de filme și iernile când veneam de la școala inghetata,dar tu ma încălzeam numaidecât cu ciocolata ta calda. In special imi este dor sa vorbesc cu tine, despre orice, sa ma descarc, iar tu însă sa fii acolo ascultându-ma.imi simt lacrimile pe ambii obraji însă nu le șterg,doar inchid ochii și ma bucur de mângâierea calda a persoanei pe care o iubeam cel mai mult.
Ta:Am auzit de Asher. Pare baiat bun. Dar sa nu uiți niciodată ce ți-am spus. *Ceea ce faci din iubire se întâmplă dincolo de bine și de rău(Friedrich Nietzsche)*ma strâmb puțin și imi aduc aminte ca imi spunea asta când a plecat mama.spunea ca a făcut asta fiindcă ma iubește,nu voia sa le aud certurile zilnice,ca voia sa am o copilărie liniștita.
Știam ca nu e adevărat ce spunea fiindcă o mama nu și-ar părăsi niciodată copilul, indiferent de cât de multe necazuri ai avea,încerci sa îl protejezi și sa îl ferești de ele fiindu-i aproape.
Ta:Acum tu ar trebuii sa te trezesti domnișoara.Pun pariu ca ești aștepta de mulți oameni.
Eu:Dar tata, mai vreau sa vorbim. Încă nu am apucat sa îți povestesc totul.incep sa fug după el când văd ca se indrepata spre o lumina albă orbitoare. Tata, nu ma părăsi din nou. TATAA.
Ma ridic Gâfâind din pat și imi pun mâna pe frunte, simțind imediat picăturile de sudoare. Încerc sa imi reglez respirația și ma uit in jur, unde Asher dormea liniștit pe scaunul din camera, care părea una de spital.
Imaginile cu el peste Owen imi năvălesc prin minte și nu ma pot abține sa nu izbucnesc in plans. Se ridica speriata iar când ma vede ma ia repede in brațe
     As:Gata iubito. A trecut, acum sunt lanaga tine și nu te mai poate atinge nimeni.imi șoptește la ureche și ma mângâie pe spate.
Eu:Asher, ce i-ai făcut?intreb printre suspine, speriata putin de ce e in stare iubitul meu.
As:Sky, nu contează ce i-am făcut, nenorocitul ăla merita chiar mai mult.il privește încruntată ma dau indepartez puțin de el. Doar l-am bătut, Ok.? Nu are nici pe dracu.pufneste și se lasă pe scaunul pe care stătea și pana acum.
Eu:Dar Kevin?se întrunită considerabil, iar apoi isi ferește privirea.
As:Ți se pare ca e momentul potrivit sa vorbim despre asta.? Tocmai ce te-ai trezit după ce un nenorocit ți-a spart capul, și imi tot vorbești despre....
Eu:Într-adevăr ma doare capul groaznic, dar dacă nu vorbim asta acum nu o sa mai am curajul sa te intreb și sunt sigura ca tu nu vei mai deschide subiectul, așa ca da-i drumul.rade la mine in batjocura și se ridica de pe scaun îndreptându-se spre usa.
As:Nu o sa port Conversația asta cu tine. Nu acum.tranteste usa in urma lui și parca inima mea a început sa crape puțin câte puțin.
Știam ca e in stare de orice, dar nu credeam ca va ajunge pana in punctul ăla. Cel puțin speram ca vom încheia orice legătura cu mafia și ca vom traiul liniștiti și in siguranța.
Capul parca imi explodează, dar când vreau sa ma ridic imediat se deschide usa și apare o asistenta urmată de Jack.
Ja:Doamne Sky, știi cât de îngrijorat am fost pentru tine. Dacă îl văd pe Owen îl zdrobesc.
Eu:Nu și tu Jack. Măcar tu sa nu rezolvi treburile așa.ma privește trist, apoi ma ia in brațe oferindu-mi caldura de care chiar aveam nevoie in momentul asta.
O las pe asistenta sa imi administeze un calmant apoi raman cu Jack întreaga zi. Vorbim, radem, ba chiar a adus și cărțile de joc de acasă. M-am distrat cu el, însă gândul meu rămânea tot la Asher.
Ja:Hei,totul o sa se rezolve. Pentru Asher totul e nou, nu e chiar atât de ușor sa renunți brusc la unele obiceiuri. Dar sa știi ca te iubesc foarte mult și ar suferii enorm dacă te-ar pierde, doar mai acordai niște timp de acomodare cu lumea ta.imi zâmbește, iar apoi imi face cu ochiul.
Imi mut privirea de la el pe usa când se aude un ciocănit. Prima reacție a fost sa ma gândesc la Ash, dar imediat i-am văzut suvitele gri ale lui Tori.
    To:Surprize, surprize.intra pe usa cu o cutie uriașă, urmată de Reed și Jacob care duc fiecare câte 10 baloane.
Eu:Heii, chiar ma întrebam dacă ați uitat de mine.le zambesc cald și ii iau in brațe.
To:Cum sa uitam pe micuța noastră printesica.radem toți la alintul ei, iar apoi imi întinde cutia. Deschide-o.
Ma uit la cutie confuza, și o deschid cu o anumită teama, după mintea lui Tori cine știe ce animal mai iese din cutia asta.
Și aveam dreptate, un mic cățel s-a ivit imedita ce am ridicat capacul.
Eu:Serios Tori? Un câine?am zâmbit la micuț, dar îl admiram in același timp.
To:Un Cane Corso mai exact. Eu cu băieții ne-am gândit ca micuțul asta o sa devină o fiara si te va putea apăra oricând. Doar sa mai crească puțin.
Eu:Aveți noroc ca nu îl pot refuza pe micuțul asta. Ce grăsan ești.....hmmm....ce ziceți sa ii spun Damon, are niște ochi superbi.
Ja:Mie unul chiar imi place și sincer chiar aveai nevoie de cineva care sa te mai anime, pe mine mai obosit cumplit intr-o zi.ma strâmb la el dar apoi încep sa rad cu ceilalți.

Ja:Casa dulce casa, și fără parinti, ce mai zici de asta.
După doua zile in care am stat in spital pentru rana mea de la cap, casa este cel mai minunat lucru pe care l-am văzut. Mai ales ca nu mai exista urme de la scandalul meu cu Owen. Micuțul Damon a început sa se obișnuiască deja cu noi iar acum se pare ca inspectează fiecare loc din casa, sper doar sa nu facă pipi peste tot.
Eu:Chiar așa, ai noștri unde sunt? Mama nu a mai dat un semn de ceva timp.
Ja:Sunt tot timpul Ocupați Sky, știi ca vin acasă din an in paste.imi duce bagajul sus, iar eu ma fac comoda pe canapea.
Nici de Asher nu am mai auzit, iar Jack nici nu deschide subiectul. Nu am vrut sa îl intreb, cu toate ca ma roade curiozitatea, pana la urma nu am greșit cu nimic, el ar trebuii sa fie cel care isi cere scuze. Știu ca se va întoarce, trebuie.
Ja:Nu mai sta posomorâta acolo, Damon are chef de joaca. Iar tu chiar nu te-ai îngrijit deloc de el, trebuie sa mergem la un pet shop.are dreptate, nici nu am apucat sa ii cumpar ceva.
Eu:As vrea sa vin cu tine, dar canapeaua asta chiar mi-a dus dorul.ranjesc la el, dar isi da ochii peste cap
Ja:Nici in ruptul capului nu te Mai las singura. Ori îți misti fundul ăla mare afara din casa, ori te iau pe sus.imi dau ochii peste cap și ma ridic oftând.
De când cu acel incident toți sunt cu ochii pe mine, niciun minut nu mai pot sa stau sigura.
Imi face semn sa o iau înainte,ma aplec și îl culeg și pe Damon de pe jos și pornim spre mașina lui. Dar o alta se aude in spatele nostru.
Ma întorc robotic și dau din nou peste ochii aceea albastri de care sunt îndrăgostită pana peste cap.

Dark destiny Where stories live. Discover now