Capitolul 37

644 26 4
                                    

Ajungem in fata unei vile luxoase ce avea și ea paznici. Sincer, habar nu am cu cine trebuie sa ne întâlnim, însă sper sa scăpăm repede.
Ja:Sky, chiar nu știu cât o sa dureze, fiindcă este o petrecere, așa ca nu ma înjura, înjural pe Asher, o merita.dupa seara de ieri,
nu mai pot sa îl fac nici prost.
      Zambesc in sinea mea și îl urmeze cu capul sus. Intrați in casa, Jack începe sa salute câțiva oameni și se așeza la o masa. M-am Așezat și eu lângă el, însă nu știam pe nimeni . Am început sa studiez persoanele, pentru ca altceva nu aveam ce sa fac. M-am oprit cu privirea la un baiat de vârsta mea ce se uita cam insistent, așa ca i-am zâmbit și mi-am întors capul.
     Va dați seama ca acum am ochi numai pentru Asher, și oricât de frumoas ar fi fost baiatul ăla, am decis sa spun pas.
    Eu:Jack, ma duc sa imi iau o prăjitura de la bufet.m-a aprobat și am pășit leneșă spre minunățiile de ciocolata.
     Mi-am umplut farfuria cu tot felul de prăjituri și am dat sa ma întorc la masa, însă baiatul de mai devreme mi-a sărit in fata, mai aveam puțin și vărsam toată farfuria pe el, va dați seama ce risipa, o nenorocire.
   X:Hei, scuze pentru intrarea mea brusca, eu sunt Sofiane.mi-a zâmbit și a întins mâna.
Eu:Skyler.i-am strâns mâna cu reticienta și mi-am retras-o repede.am dat sa îl ocolesc însă S-a pus iar in fata mea.
   Sof:Știi, ai niște ochi foarte frumoși, cred ca ți S-a mai zis.Te-am observat de când ai intrat cu Jack, ești iubita lui?tipic băieților, înnebunesc.
  Eu:Mulțumesc pentru compliment, și nu, nu sunt iubita lui Jack.vrea sa mai spună ceva, însă in clipa următoare apare faimosul meu fratior.
   Ja:Sofiane, ce faci băiete. Nu ne-am mai văzut de mult.imi dau ochii peste cap in timp ce se imbratiseaza ei și încerc  sa ma fac nevăzută. Văd ca ai cunoscut-o pe sora mea, Sky.nenoro.....oftez învinsă și las farfuria pe bufet, stau de prea mult timp cu ea in mâna și văd ca discuția nu o sa se termine prea curând.
    Sof:Da, dar nu știam ca ai o sora. Am zis, ce iubita frumoasa și-a găsit nebunul de Jack.cei doi rând la gluma Sa, proasta, nici nu cred ca a foat o gluma.
  Ja: Sincer, as fi vrut sa am o iubita ca Sky, este mai mult ca perfecta.ii zambesc nebunului meu și îl îmbrățișez.
   Sof:Ghinionul tău, norocul altuia. Dar chiar așa, ce e cu voi aici. Credeam ca Diablo  a încheiat orice legătura cu șefu.ii aud porecla lui Asher și imediat imi ciulesc urechile.
Ja:Da,pai a vrut sa semneze un contract, și ma trimis pe mine. Chiar așa, cred ca ar fii momentul sa îl caut. Te superi dacă o las in grija ta pe Sky, nu vreau sa stea singura.imi vine sa ii dau un pumn direct in gura, cum sa ma lase cu el.
Sof:Stai liniștit frate. O sa ne cunoaștem mai bine.auzi, me cunoaștem mai bine, băiatule am iubit, imi vine sa ii spun asta, dar nu vreau sa afle Jack ca ies cu Asher, nu încă.
Eu: Jack, nu sunt un copil mic, o sa ma duc sa vorbesc cu o prietena.
Ja: Nu te pot lasă singura intr-un loc ca asta. O sa fiu mai liniștit dacă te știu cu Sofiane, e baiat bun, vorbiți și voi.mi se pare mie sau fratele meu încearcă sa ma combine cu tipul de lângă.o sa avem o discuție serioasă când ajunge acasă.
Ii arunc o privire urâta și ma întorc spre farfuria mea cu prăjituri care dispăruse, ce mama naibi. Mi-am aruncat ochii prin sala și mi-am văzut gustările in mâinile unor pramatii ce se mai și uitau la mine și râdeau.
Eu: Afurisitii.injur in barba și ma concentrez pe băiatul ce încă se uita la mine.
Sof:Haide sa dansam, e melodia mea preferata.cum se face frate ca orice melodie ar fii, e melodia lor preferata, ai naibii băieți, mai e și o melodie lenta
Oftez și vreau sa îl refuz, însă ma trage spre ringul de dans fără sa imi mai audă și opinia. Ma lipește de trupul lui și devine treaba cam stânjenitoare și incomoda. Dacă m-ar vedea Asher acum sunt sigura ca m-ar bate și pe mine și pe el. Baiatul isi coboară mâna, nu ajunge la fund, însă nu mai are mult.
Eu; Știi, mâna ta ar trebuii sa fie mai sus.o lasă și mai jos și parca o face intenționat, încerc sa ma desprind de el, dar ma tine foarte strâns. Ar trebuii sa imi dai drumul.ma strânge și mai tare de încheietura și deja ma cam enervez. Ești idiot, nu auzi sa imi dai drumul?!
X:Chiar așa, după ce ca ești idiot, mai ești și surd.ne întoarcem simultan privirile și rămânem șocați.ce caută el aici.
Eu: Asher.....aaa....șefu.ma corectez repede și îl privesc in ochii, însă el nu ma privește, îl privește pe baiatul de lângă mine ce tremura ca varga.
As:Sofiane, nu ai auzit sa ii dai drumul?il privea cu cel mai mare dispreț posibil, mai ca și mie mi se făcea pielea de găina.imi întorc capul pentru o secunda și observa ca deja le-am atras atenția oamenilor.
Baiatul imi da drumul, iar Asher ma trage lângă el.
As:Nu cred ca șeful tău ar vrea sa rămână fără oameni, așa ca ai face bine sa îți ții mâinile acasă data viitoare.sofiane aproba rapid din cap și o ia la fuga prin mulțime. Ești bine? Am ajuns prea târziu?ii zambesc și ii pun mâna pe Brat.sunt conștientă ca lumea se uita la noi însă acum tot ce contează este ca el se uita la mine și ca îmi este alături.
Ja:Skyler.imi întorc repede privirea spre Jack care vine in fuga.acum ce sa ii mai spun și lui. Ce se intapla aici.ma uit disperata la Asher care se uita plictisit la Jack.
As:Am terminat mai repede treaba și am zis sa trec sa văd cum merge treaba, însă văd ca nu ai grija de sora ta, o lași pe mâinile unor nenorociți.Jack îl privește cu dispreț oarecum, însă va dați seama ca nu ii poate spune nimic, totuși, e șeful lui.
Ja:Aveam încredere in Sofiane. Am lipsit doar jumătate de ora. Eu am terminat treaba, o sa mergem acasă acum.ma apuca de mâna și vrea sa înainteze spre ieșire însă vocea lui Asher îl oprește.
As:Mai am niște treaba pentru tine, o sa o las eu pe Skyler acasă, e in drumul meu.fratele meu strânge din Dinți și nu vrea sa accepte, însă îl strang de mâna și ii spun ca sunt in regula.
Imi da drumul la mâna și merge spre Asher discutand ceva cu el. Imi mai arunca o privire înainte sa plece și ma lasă singura cu Asher. Îl urmez pe acesta pana la mașina iar când intram sunt surprinsă cu un sărut apăsat.
As:Mi-a fost dor de tine, și nici nu știi cât de nervos am fost când te-am văzut in brațele lu ăla. Ar fii trebuit sa îl bat acolo, sau sa îl omor cu un glonț in cap.rad de Gelozia lui și ii dau și eu un sărut, la care Răspunde numaidecât.
Eu:Nu te mai enerva pentru un dobitoc, voiam sa îl lovesc însă ai apărut tu. Chiar așa, cum de ai venit fix atunci,nu aveai treaba?acesta imi ocolește privirea și imi dau seama ca imi ascunde ceva. Asher, nu ma minții, ai privirea aia.acesta oftează și isi întoarce din nou smaraldele spre mine.
As:Am vrut doar sa te știu in siguranța, așa ca am pus pe cineva sa fie NON stop cu ochii pe tine. Iar când a văzut ca Sofiane se uita la tine ciudat, mi-a dat mesaj. Scuze, doar ca vreau sa te știu bine, te iubesc foarte mult.imi da o lacrima de fericire și ii sar in brațe, cum sa nu îl iubești, e adorabil.
Eu: Nu sunt suparata pe tine, te iubesc prea mult.urmeaza încă o serie de săruturi pasionale, apoi pornim spre casa.
*******
As:Chiar vreau sa raman cu tine, însă mai am niște treaba de făcut.ii spun sa meargă liniștit și cobor din mașina.
După ce nu mai văd mașina intru in curte și decid ca mai bine ma mai plimb puțin prin grădina. Admir florile multicolore și ma întorc speriata când o voce bine cunoscuta ma striga. Nu din nou.



Deci, nu știu cum sa imi cer scuze fata de voi. Imi pare rău ca întârzii cu capitolele, dar am început de curând o carte nou, încă lucrez la ea și sper sa postez câteva capitole la începutul anului.
Însă pana atunci, SĂRBĂTORI FERICITE❤️🎊🎉

Dark destiny Where stories live. Discover now