Capitolul 9

1.1K 29 0
                                    

     Cafeaua cu Owen chiar mi-a prins bine, mai ales ca a spus din nou glumele lui proaste și nu aveai cum sa nu razi de fata lui. Și ce ma bucurat mai tare este ca Jack a muncit mai mult ca mine. Ba chiar l-am și vizitat, era înconjurat de un teanc de hârtii așa ca ma dat afara, foarte frumos din partea lui. Restul zilei am stat acasa, am plecat cu un taxi, am împărțit toate hârtiile, deci gata munca. Am vorbit cu Tori și a propus sa mergem la o petrecere ținuta la casa unui popular de la scoala ei, care o sa fie și a mea. Vreme buna pentru a cunoaște oameni. Bineinteles ca nu i-am spus lui Jack, nu ma lasă și ma para mamei, oare cum ar fii fost sa ii spun și eu de disparițiile lui din miez de noapte. Chiar ma sperie băiatul asta, am înțeles o data pe săptămâna, maxim doua te duci la petreceri sau in club, dar in fiecare seara? Sa îl lăsam pe Jack deoparte, acum trebuie sa ma gândesc cu ce ma imbrac, ori stilul meu ori stilul lor. Ma uit sceptica in dulap și pana la urma optez pentru ceva între. Las hainele pe pat și încep sa îmi îndrept parul, ma machez ca de obicei, și ma imbrac:

 Las hainele pe pat și încep sa îmi îndrept parul, ma machez ca de obicei, și ma imbrac:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Nimic ieșit din comun, nu este nici prea sexy, dar nici prea plictisitor. Cobor, unde bineinteles ca nu dau de nimeni, oamenii ăștia chiar au treaba, este ora 20:00, iar ei încă nu au venit. Soneria începe sa sune, semn ca prietena mea a venit, sting luminile prin casa și urc in mașina.
    To: Hei fata, cum de te-a lăsat Jack sa ieși din casa.
  Eu: Oare știe măcar? Nu este mama sa ii dau explicații, cu totuși ca nici mama nu știe ca am plecat.
   To: Și cum a fost prânzul cu Owen?
  Eu: Îți cam place de el, ha.
   To: Nici pe departe, inima mea aparține altcuiva.
   Eu: Și nu ai de gând sa îmi spui? Sau este secret?
   To: Nu știu cât de bine poți ține niște secrete.
  Eu: Pinky promis. 
  To: Fine, îmi place de Iacob, poftim.
  Eu: Nu te cred? Tu și el sunteți total diferiți. Tu te îmbraci modern, iar el se îmbracă banal, tu vorbești de te uiti in cruci, el tace ca un mut, tu știi sa te distrezi, el nu. Adică pare genul de persona care ar sta in casa și ar citi cărți.
   To: Nici nu stii de ce este in stare.
    Am ras scurt și mi-am focusat atenția asupra drumului care era tot mai scurt, începând deja sa aud muzica. Mașina este parcata, iar noi gata de distracție. Am ieșit grațioasă din mașina și am început sa mergem spre intrare. Nu știu de unde curajul și tupeul asta, dar ma simt bine și chiar am chef de o mica distracție.
   X: Tori, scumpo, de când nu te-am mai văzut.
     Îmi intorc capul la fel făcând și Tori care părea chiar amuzata de prezenta tipului din fata noastră care părea aproape beat.
   To: De când s-a terminat scoala, adică nu de prea mult timp. Tu ce ai mai făcut Obren.
  Ob: Nimic interesant, aștept nu nerăbdare sa începem din nou scoala, colege noi, STI tu. Apropo de colege noi, cine este Frumusețea de lângă tine
  To: A da,  Obren ea este Skyler , prietena  mea  si o noua  colega de-a nostra, Skyler  el este Obren , el face parte din echipa de  lacrosse a scolii.
  Eu: Incantata de cunoștința.
Ob: Sigur nu ești vreo vrăjitoare. Adică nu am văzut nicio fata cu ochii atât de frumosi.
  Eu:Mersii. Tori eu ma duc sa îmi iau ceva de băut, vrei ceva?
To: Vin cu tine. Pa Obren, îmi pare bine ca ne-am revăzut.
  Ob: Pa frumoaselor, ma bucur ca te-am cunoscut Sky.
    Locul asta chiar este sufocant, și nu din cauza ca peste tot este numai fum de la țigări. Ci pentru ca simt sunt privită profund de cineva și nu îmi dau seama de cine, adică sunt mulți motani in călduri pe aici, dar privirea asta este ceva mai specială. Nu ma întrebați cum de simt asta pentru ca nici eu nu îmi dau seama. Ajunse la micul bar care era amplasat la Bucătărie, am decis sa ma rezum doar la un pahar de Cosmopolitan, cu totuși ca nu prea trebuia sa beau, îmi este ca o sa bea și Tori și o sa fim praf amândouă, măcar una din noi sa fie treaza.
   To: Bea cu încredere, are cine sa aibă grija de noi.
  Eu: Cine, prietenul tău Obren, care mai are puțin și doarme pe mese.
  To: Ai exagerat, doar ai văzut ca nu era beat cine știe ce. Vorbesc de Kevin și Owen, care nu știu ce caută aici.
    Eu: Kevin, Owen? Dar, Kevin inteleg,este la aceeași scoala, dar Owen, el are 18 ani, ar cam fii trebuit sa termine liceul.
   To: Iar gândești departe. Este clasa a XII-a.
   Eu: Tu de unde știi?
  To: Pentru ca se vorbește despre el prin scoala, el este noul nostru coleg, care a devenit brusc foarte popular.
   Eu: Dar, acasa nu ați știut cine este.
   To: Asta pentru ca chiar nu știam, am auzit de la o păpușa Barbie care vorbea ieri la cafenea cu o alta păpușa Barbie despre un anumit Owen Zaid, cum ca ar fii noul nostru coleg și ca arată super mega bine. Deci m-am gândit la el
Eu: Nu arată super mega bine. Este de un 8.
To: Chiar așa.? Sa fim serioase Sky este de 10 clar, nu te uiti și tu cum arată.
Eu: Adevărat, afurisitul arat super bine,dar nu trebuie sa ii dam nas, este doar un simplu baiat de bani gata.
To: Care se uita la tine de când am intrat. Te cam place.
Eu: Sigur, și eu sunt o regina. Vrea doar sa se culce cu mine cum face cu toate fetele. Și devine foarte enervant, se uita și zâmbește la mine ca un dobitoc. Haide sa ii lăsam de-o parte pe băieți și sa PETRECEEEMMM.
Am ridicat paharele și am început sa ne mișcam alert pe melodiile puse de DJ. Dansul meu a fost intrerupt nepoliticos de un Brat care mi-a înconjurat talia. Parfum scump și super cunoscut, nu putea sa fie nimeni altul decât Owen, care cred ca se plictisise de blonda cu care era acum zece minute.
Eu: Ce vrei Owen. Și mai exact ce cauți la petrecerea asta.
Ow: Pe tine, poate, și pentru ca sunt nou la scoala la fel ca și tine. Ce pot sa spun, ti-am dus dorul.
Eu: Ne-am văzut la prânz.
  Ow: A trecut o eternitate.
  Eu: Bine, pai, distracție plăcută, pa.
  Ow: Și sa te las singura cu toți drogații ăștia, nu prea cred.
   Eu: Am venit cu Tori. Tu nu ai altceva de făcut decât sa te ții după fundul meu toată ziua?
  Ow: Și unde este aceasta minunata prietena a ta Tori? Nu cumva s-a dus sa se lingă cu vreunu printr-o camera.
  Eu: Nesimtitule, acum o faci curva. Bravo, Mersii ca mi-ai arătat cine ești.
    Ma intorc nervoasa și încep sa ma plimb prin casa, in speranța ca o voi găsii pe Tori, dar ce sa vezi, scap de unu, dau peste celălalt.
  Eu: Kevin. Da-te din fata mea.
Ke: Nu prea cred. Ti-a făcut ceva idiotul ala?
Eu: Da, Kevin, ma violat in public. Ce putea sa îmi facă când tu stai cu ochii pe mine ca pe butelie de când am intrat.
  Ke: Vezi ca ai început sa iei Glume d-astea proaste de la el. Te duc acasa.
  Eu: Ma scuzi, ești cumva tata și eu nu știu. Pentru ca tatăl meu este intr-un cavou sub pământ.
  Ke: Nu te mai prostii, Jack nici măcar nu știe ca ești aici.
  Eu: El te-a trimis nu?! Poți sa ii zici dragului tău prieten Jack ca ma doar fix undeva de ce spune el. Acum da-te dracului odată din fata mea.
      Se da la oparte spre surprinderea mea, Defapt i-am cam aruncat una din privirile mele, alea urate.Imi continui căutarea fara sa bag pe nimeni in seama. Tori trebuie sa fie la baie, locul ideal pentru cele mai HOT bârfe. Dar unde este baia?! Acum ma gândesc ca a fost o ideea proasta sa nu ii accept oferta  lui Kevin. Afurisit de orgoliu, acum stai și așteaptă la mașina in frig. Ies, pentru ca nu are rost sa iau fiecare camera in parte, chiar nu vreau sa văd imagini neplăcute , și ma sprijin de capota mașinii. Vremea nu este atât de rea, dar categoric nu este de fusta asta. Blestemata sa fie ziua in care m-am mutat aici.

La medie este mama lui Sky.💙

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum