Capitolul 26

753 23 4
                                    

Ma aflu in fata celui mai rău coșmar al meu, urmează sa fac striptease pentru niște necunoscuți și cu Jack la doar câțiva metri, urmărindu-ma atent. Înghit in sec și ridic ochii privind spectatorii. Jack, Kevin, Red, Iacob și încă trei oameni pe care nu i-am văzut in viața mea. Nu este greu sa îmi dau seama cine este Asher deoarece Jack sta in dreapta lui și ii tot șoptește ceva la ureche. Însă este greu sa cred ca este el, cred ca este mai mare ca mine cu vreo doi-trei ani, are parul brunet, ochii cam la fel de albaștrii ca ai mei, este bine făcut și cu mici tatuaje pe gât, mâini, chiar și fata, iar cum sunt sinceră de obicei pot spune ca este al naiibi de frumos.
        Închid pentru ultima data ochii și ii strâng cât pot de tare, apoi când începe muzica ma gândesc serios dacă sa plec acum de pe scena sau sa rămân pana la capăt. Îmi fac curaj și ma gândesc ca fac asta pentru Jack și Jack merita orice.
     Încep sa îmi mișc soldurile pe ritmul muzici și ma gândesc la ce mișcări ma mai învățat vecina mea. Normal fiind o fetița de 12 ani mi s-a părut interesant sa înveți da dai din fund, dar apoi când am aflat cu ce se ocupa vecina mea și pentru ce ii trebuiau Mișcările astea mi-a făcut sila și le-am aruncat in cel mai întunecat colțișor din creier.
      Nici nu mi-am dat seama când ritmul ma condus spre Asher care părea intrigat de show. In schimb Jack parca bănuia ceva și ma privea curios și suspicios.
     Am început sa ma mișc pe lânga brunet, iar acesta și-a pus mâinile pe soldurile mele, savurand din  plin spectacolul.
    După terminarea melodiei m-am apropiat de urechea lui și i-am spus ca trebuie sa vorbesc  cu el. Nu știu cât o sa fie de-acord însă nu l-am lăsat sa pună mâna pe mine degeaba. Va spun sincer ca a fost cel mai umilitor lucru, iar de astăzi înainte promit ca o sa las Mișcările alea in colțisorul ăla întunecat, unde merita sa fie.
     M-am schimbat repede in hainele mele, însă nu am renunțat la peruca și la ochelari, cine știe cum ma intersectez cu Jack. Am plecat spre Nico sa văd ce face și se pare ca dormea dus pe canapea.  Am suflat liniștita ca am scăpat de un obstacol,iar acum ma îndreptam spre cel de- al doilea și nu îmi venea sa cred ca a venit.
      Era singur și ma inspectat cu ochii lui de gheat, acum știu cum se simt oamenii in prezenta mea.
    As:Asculta păpușa, nu am timp in seara asta de o aventura. Însă dacă îmi dai numărul tău de telefon o sa te sun când sunt liber.ma strâmb și îmi dau ochii peste cap la comportamentul lui, însă ma păstrez pe poziții.
   Eu: Nu cred ca este necesar sa îți dau numărul de telefon, nu te-am chemat fiindcă vreau o aventura. Te-am chemat fiindcă vreau sa facem.......afaceri.o licărire se uimire ii trece prin ochi, dar apoi revine la băiatul de piatra.
    As:Ce afaceri sa fac eu cu tine. Ești doar o dama de companie.
   Eu:WOW, ajunge cu jignirile. Nu sunt cine crezi și as vrea sa rămâna așa. Doar ma ajuți cu ceva.
   As: Bine, ești frumoasa și sunt sigur ca sunt mulți in limba după tine însă dacă crezi ca imediat ce mi-ai dansat in poala m-ai cucerit și pot sa îți dau orice ceri, sa știi ca te-ai înșelat. Nu fac afaceri cu necunoscuți, pisicuțo, mai ales cu femei.inca un bărbat care desconsidera puterea femiilor, de ce se găsesc oare numai  astfel de specimene pe planeta.
     Îmi dau ochelarii și peruca jos și decid ca este timpul sa las politetile și sa trec la acțiune.
   Eu: Ți se spune in multe feluri nu, Sefu,Diablo, Asher, cum ai prefera sa îți spun.
As: De unde îmi știi numele. Cine te-a trimis.ma apuca de Brat violent și pare foarte nervos, oare chiar avea dreptate Jack când nu ii spune niciodată numele.
Eu:Da-mi drumul. Nu sunt trimisa de nimeni. Vreau doar sa fac parte din echipa ta.
As:Ce echipa.apasa fiecare silaba și parca dinții lui mai au puțin și cad, însă strânsoarea nu a cedat.
Eu:Știi foarte bine la ce ma refer. O sa îți povestesc dacă îmi dai drumul la mâna.calculeaza obtiunile și pana la urma îmi da drumu, făcându-mi semn sa continui. Nu te cunosc într-adevăr, îți știu doar numele și asta din întâmplare, însă sunt ruda cu unul din, sa spunem angajații tai și as vrea sa intru și eu in echipa.
As:Detaliază, eu știu tot despre angajații mei. Și chiar știu ca unul dintre ei are o sora ce seamănă exact cu tine. Așa ca nu mai te ascunde atât, Skyler.raman uimita la cuvintele lui și nu îmi vine sa cred câte știe omul asta.
Eu:Bun,deci văd ca știi cine sunt, acum pot sa intru in echipa.sunt deja sătulă de Conversația asta, acum ca știe cine sunt sper doar sa ma lase sa intru, altfel adio vis al meu de al ajuta pe Jack.
As:Încă nu am terminat, vreau sa știu scopul tău, presupun ca Jack nu știe ca ești aici și ca îmi ceri sa te bag in iad.
Eu: vreau doar sa fiu mai aproape de el, îl ultimul timp am stat certați.
As:Știu, din cauza ta nu a participat la misiuni și transporturi.Este un membru important in mafie, Skyler,așa ca dacă ii face plăcere sa o vadă pe surioara lui vânzând droguri, ești binevenita oricând.acum ca a spus-o așa, nu mi se mai pare o idee așa stralucita.o sa fie chiar dezamăgit de mine, dar odată ce ne scoatem amândoi și trăim fără mafii și droguri o sa fim niște adolescenți normali ce se ocupa de școala.
Eu: O sa fie foarte bucuros.
As:Atunci bun venit, pisicuto. O sa vorbesc cu Tori sa te instruiască, ne vedem pe teren.spune și îmi face cu ochiul înainte sa plece
Nu știu dacă sa fiu bucuroasa sau sa fiu trista ca am intrat intr-un coșmar. Acum vestea cea mai proasta este cum o sa ii spun lui Jack, ăla da coșmar.
     Îmi bălăngăneau puțin capul și ma îndrept spre Nico, cred ca este timpul sa doarmă acasă. Dar unde naiba este, canapeaua este goală, ma uit speriata prin mulțime și îl găsesc la bar.
    Eu:Haide Nico este timpul sa mergem.se întoarce speriat spre mine, iar când ma vede se liniștește.
  Ni:Doamne, Skyler de ce m-ai lăsat sa ma îmbăt atât, și când nu te-am mai văzut lângă mine, recunoască ca eram cam buimac când mi-ai spus ca pleci la baie.sunt confuza, de-obicei oamenii beți rămân beți pana in dimineața următoare, dar Nico a băut mult și cred ca a dormit maxim o ora jumătate.
    Eu:Da, scuze. Îmi este cam somn, a fost o noapte lunga.ma aproba și ne îndreptam spre mașina.
Mai arunc un ochi spre scări și îl văd pe Jack cu ochii in patru, clar caută pe cineva. Ma grăbesc și intru pe locul pasagerului, știu ca nu ar trebuii sa îl las pe Nico sa conducă, însă pare mai treaz ca niciodată.
Ajunși la cămin, ne aruncam in pat și adormim Franti

La medie Asher.💙
PS: Păreri despre capitol??

Dark destiny Where stories live. Discover now