capitolul 13

933 32 2
                                    

Ow: Ati intarziuat domnisoara Grey,din nou.afurisitul,stie cat urasc sa mi se spuna Grey.
Eu:Imi pare rau,din nou. Va rog sa continuati,sunt numai ochi si urechi.
Ma inspecteaza din cap pana in picoare, ranjeste in coltul gurii si isi continua discursul plictisitor.
Dupa ce am terminat sedinta, am inceput sa am o durere de cap groaznica. E foarte clar ca aceste sedinte nu sunt de mine. Am vrut sa inaintez spre masina si sa plec acasa,insa o mana ma prins ferm de brat.
Eu: Ce mai vrei acum,Owen. Nu am fost suficient de clara acum o luna?
Ow: Cand te imbraci asa cum crezi ca este un barbat. Inca nu te-ai razgandit cu privire la decizia ta?
Eu: Ti se pare ca vreau sa vorbesc cu tine. Si ca sa stii discursul tau a fost plictisitor.
Ow:Vorbe de gradinita, acum esti la liceu draga mea,maturizeaza-te. Nu o sa te mai joci cu papusi Barbie,o sa te joci cu......
Eu: Ajunge,esti deja nesimtit. Daca voiam o aventura cu tine o aveam de mult. Nu te mai injosii atat pentru o femeie,dragul meu,o sa te creada lumea un barbat fidel.
Ii dau repetat si incet doua palme pe obraz si parasesc cladirea. Am avut si eu impresia ca o sa se maturizeze,dar nici gand de asa ceva. Defapt pot spune ca băieții niciodată nu se pot maturiza.
Harry, așa cum am spus ma aștepta in lângă mașina. Urc in ea și ma gândesc dacă sa merg acasa sau sa merg la mall. Cred ca durerea asta de cap trece cu câteva cumpărături.
Eu: La mall, Harry. Ședința a fost mult prea plictisitoare
Ha: Va făcut domnul Owen ceva?
Eu: Inafara ca m-a deranjat cu prezenta nu mi-a făcut nimic.de obicei nu prea ii spun lui Harry tot, deoarece sunt suta la suta sigura ca o sa ii atragă atenția lui Owen.
După un drum lung, pentru ca orașul se pare ca este mult mai aglomerat decât ma așteptăm, am ajuns insfarsit in fata clădirii care ascunde mii de bucurii.
Cum m-am obișnuit deja, Harry se da jos și el din mașina și ma urmărește la fiecare pas. De obicei cărându-mi bagajul. Am inceput sa colind aproape toate magazinele,scapand de neliniste si stres,pana la urma poate cumparaturile chiar au un efect miraculos. Dupa ceva timp am decis sa mergem la o cafenea sa ne mai tragem sufletul,dar fix acolo era Jack cu gasca lui,printre care si Tris
    Ha:Ai de gand sa il ignori toata viata?spune cu o fata de este numai vina mea ca nu ne mai vorbim.bine practic este cam vina mea si a rabufnirilor mele,dar si el a gresit.
    Eu :Harry, Jack a devenit un nesuferit.Doar mi-am deschis ochii si am vazut ce fel de om este.
     Ha: Un om foarte bun, te asigur. Doar ca lipsa de iubire l-a facut asa, odata ce ai venit tu,pentru el ai devenit surioara lui mai mica, cea pe care a pierdut-o. A simtit ca tu o sa ii fii cu adevarat o familie pentru el.Dupa cum stii tatal sau a fost si inca este mai mult plecat, prima data a pierdut-o pe sora sa, apoi pe doamna Jane,mama sa . Cand a venit mama ta in casa, a fost o alta lovitura pentru el, credea ca tatal sau o sa o uite pe doamna Jane si astfel o sa il uite si pe el. Jack a avut o copilarie groaznica Sky, dar a fost copil bun si acum este,doar ca are nevoie de putina iubire sa isi revina la relitate.
Vorbele lui Harry chiar m-au marcat putin, stiam ca lui Jack ia murit sora si mama,dar credeam ca asa a fost de cand era mic. Acum chiar imi pare rau pentru Jack, si nu vreau sa devina o scarba din cauza mea.
   Eu: Poate ai dreptate Harry, niciodata nu m-am gandit la suferinta lui. Vreau sa il ajut, dar nu cred ca mai vrea sa aiba incredere in mine. O sa incerc sa vorbesc cu el acasa, acum vorbind despre casa, ce ai zice sa mergem. O sa o rog pe Jen sa ne pregateasa o cafea buna si niste paste,ce zici. Harry se uita putin suspicios la mine, insa aproba si ne indreptam spre casa.
*********************
Dupa o masa calda si buna, facuta de Jen,am urcat in camera mea si m-am asezat cuminte pe micuta canapea din fata ferestrei , asteptandu-l pe Jack. Chiar nu stiu cum sa incep sa vorbesc cu el, adica dupa o luna de zile in care nici macar nu ne-am privit. Si cel mai rau este ca orgoliul meu este mult prea mare pentru a-mi cere scuze .
A venit! Acum ce fac,fii calma Sky, te descurci,doar vorbeste-i din inima. Imi fac curaj si cobor scarile cu inima cat un purice.Jack este in bucatarie, mancand si el paste, asa ca ma asez si eu la masa privindu-l. Imi dau seama ca ma observat,doar ca nici macar nu si-a ridicat capul,se pare ca tot eu trebuie sa imi calc pe orgoliu.
Eu:Hei, poti sa vorbesti, sau ai treaba in oras.ce penibil Sky, altceva nu puteai sa zici, normal ca poate sa vorbesca doar ce s-a intors din oras si este de abia ora 19.insfarsit isi ridica capul si ma priveste rece,aproband din cap sa continui. Bun, deci presupu ca te intrebi de ce vreau sa vorbesc cu tine dupa o luna de zile, pai am purtat o discutie cu Harry si mi-am dat seama ca tu nu esti defapt asa, rece si nepoliticos, esti un om bun care are nevoie de o familie, si cum nici eu nu am asa ceva ma gandeam daca vrei sa o luam de la capat si sa redevenim din nou o sora si un frate, desigur daca vrei.chiar cand credeam ca nu o sa spuna nimic, chiar atunci au venit vorbele lui, inghetate de ura si tristete.
Ja:Ti se pare ca am nevoie de o familie, familia ma facut mai slab, doar eu am pus suflet in familia asta si uite ce am primit, nimic, nici macar un pic de apreciere. Cand ai venit am crezut ca pana la urma daca o sa fii sora mea vitrega, o sa ma asculti si o sa ne apreciem reciproc, dar din nou viata mi-a dat un sut in fund facandu-ma sa revin la realitate. Realitatea unde sunt pe cont propriu,fara nicio familie. Tatăl meu mi-a cumpărat fericirea cu bani, banii au fost cei mai importanți in familia asta, iar acum știu și eu ca ar fii trebuit sa ma bucur de banii acea, ar fii trebuit Sa ma lăfai in ei, nu sa plâng după afecțiune. Așa ca ar trebuii sa revii și tu la realitate și sa îți dai seama ca viata asta nu înseamnă numai iubire și fericire. nesuferitul, eu doar am încercat sa îl ajut și el așa ma răsplătește.
  Eu: Ti se pare ca eu nu am suferit, ti se pare ca am venit bucuroasa aici, ca am venit in vacanța. Nu, am fost adusă cu forța deoarece tatăl meu a murit. Mama ne-a părăsit și s-a căsătorit cu tatăl tău, lăsându-ne cu multe cheltuieli, iar toate rudele mele ma numeau satana. Ti se pare ca am dus o viata in puf.?Nu am avut bani, dar l-am avut pe tata care ma iubit necondiționat, și acum ca l-am pierdut nu mai am pe nimeni. Si sa știi ca poți sa te bucuri de bani in continuare, dar atunci chiar ai sa mori singur, un bătrân ursuz și crud.
     Dupa discursul meu care sper ca l-a mai trezit din transă asta ciudata a lui. Auzi și tu, trebuia sa se lăfăie in bani, degeaba ai bani dacă nu ai pe cineva care sa te iubească, poate eu o am pe mama, însă și acesta fiind plecată mai tot timpul. Cred ca s-a dus de tot toată iubirea din casa asta.

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum