Capitolul 29

667 23 0
                                    

Am rămas surprinsă de aglomerația dinăuntru. Ma așteptăm sa fie ceva de ne-a chemat, dar nu ma așteptăm la asta. Sunt tot felul de ciudați, alții îmbrăcați la costum, alții sunt plini de tatuaje și nu m-ar mira sa aibă și in cap,altele au rochii atât de scurte încât crezi ca alea defapt sunt niște tricouri. Poate chiar nu sunt pregătită pentru o astfel de lume, așa ca ma agat ca o maimuța de Jack care caută pe cineva prin încăpere.
Ja:Acum îți regreți decizia.?tot timpul am spus ca este o idee proasta, dar acum ca m-am ca băgat sa continui pana la capăt.
Eu: Merg cu demnitate pana la final.ma uit in sala și il zăresc pe Kevin la o masa intr-un colț, apoi îl trag pe Jack cât mai departe.
Ja: Unde mergem Sky. L-am văzut pe Kev și este in capătul celălat.firai tu, cred ca nu conștientizează cât îmi este de greu sa dau ochii cu băiatul ăla.
Eu: Sunt claustrofoba și trebuie sa stau lângă usa, știi, mai vine aer.
Ja:De când ești tu claustrofoba, poate suferi se Kevitita, dar de spații închise niciodată.
Eu: Nu mai fii nesuferit și încăpățânat și asculta-ma.ridica din umeri și presupun ca a lasă-o balta, dar își bagă mâna in buzunarul pantalonilor și își scoate telefonul, însă nu bag in seama, dar când i-a pronunțat numele lui Kevin mi-a înghețat tot corpul. Ce crezi ca faci?
Ja: îl sun pe Kevin sa vina aici,dacă domnișoara claustrofoba nu vrea sa stea acolo. Tot o sa trebuiască sa dai ochii cu el, Sky. Nu mai amâna.oftez și ma întorc cu spatele la el suparata.
       După puțin timp ii aud și vocea lui Kevin care îl saluta pe Jack. Sper doar sa nu ma bage in seama și sa nu ma forțeze dobitocul de Jack sa ma întorc.
     Ja:Skyler, nu te mai comporta cu un copil mic și întoarcete. Nu este frumos din partea ta sa stai cu spatele la noi.afurisite sa fie manierele, de ce trebuia sa fiu crescută atât de bine.
Ma întorc și dau peste un Kevin cu o privire glaciara, tocmai de ce îmi era frica nu am scăpat. Înghit in sec și îmi feresc privirea de toți.
Ke:Nu cred ca are rost sa ne ignoram Skyler, pana la urma suntem COLEGI.e clar ca nu e împăcat cu idee, dar poate putea sa o facă și el mai discret.imi put privirea de pe el pe o grămada mică de oameni care au format un cerc in jurul cuiva.
To:Se pare ca șefu a avut chef sa vina astăzi.doamne, iar am căzut din lac in put, după ce ca am dat ochii cu Kevin, acum sa dau ochii și cu Asher, ce coșmar.
As:Skyler, ce ma bucur ca ai venit la prima noastră întâlnire.cum sa nu te bucuri, prefacutule .arata ca de obicei......bine, chiar foarte bine, și oricât as spune ca este nesuferit, este un nesuferit atrăgător.
Eu: De asemenea.ma uit plictisita la el, apoi întorc capul spre Kevin, care pare foarte interesat de persoana mea asta seara.
As:Sper ca nu te superi dacă te iau in birou pentru niște chestiuni minore.ba ma supăr, nu pot sa rămân închisă cu el in aceeași camera.
Ja: Sper sa nu te superi dacă vin și eu. Asher se uita nemulțumit la Jack și Răspunde întocmai.
As:Nu o mănânc, Jack. Oricât de apetisanta a arată in seara aceea, și chiar și acum, nu cred ca este momentul potrivit pentru astfel de lucruri.ma strâmb vizibil, și îi pot auzi pe Kevin și Jack cum mârâie lângă mine.
Eu:Este in regula, o sa îmi iau telefonul cu mine. Nu o sa stau mult.le dau câte un pupic pe obraz la amândoi și ii pot simți cum se mai relaxează, apoi Pășesc pe urmele lui Asher.
     După ce ne-am plimbat prin Mulțimea de oameni am ajuns insfarsit la niște scări care duceau spre doua uși mari din lemn ce erau păzite de doua matahaleDupă ce gorilele au deschis ușile, am putut vedea o camera cât camera mea și a lui Jack la un loc. Avea un birou mare negru, cu doua fotolii și o canapea din pile tot neagră, iar restul camerei era înconjurată de o biblioteca cu mii de cărți. Nu știam ca Asher era genul acela de persoana. I-au loc pe unul dintre fotolii și îl privesc in timp ce se aseaza și el pe scaunul de la birou.
Eu:De ce m-ai chemat, Asher?pufneste nemulțumit și își aseaza mâinile pe masa
As:I-am spus lui Tori sa te învețe regulile, dar văd ca nu ai băgat la cap. O sa fac o excepție pentru tine și o sa îți permit sa îmi spui pe nume, dar doar când suntem noi doi, in rest pentru tine sunt Șefu.inghit in sec la privirea lui rece și ma las pe spate. Oricum, nu pentru asta te-am chemat aici.se ridica de pe scaun si se aseaza pe fotoliul din fata mea. Am vrut sa te anunț personal despre prima ta misiune, și ca sa îți mai fac încă o favoare, poți sa faci parte din grupul lui Jack.
Eu: Pot sa intreb pentru ce îmi faci atea ,,favoruri".il intrerup și ma pun coatele pe picioare,privindu-l curios.
As:Ai niște ochii foarte frumoși Skyler, și sa spunem ca o sa am nevoie de tine la un moment dat, însă pana atunci poți sa vii sa îmi ceri orice.
Eu:Orice, orice?devin intrigata de propunerea lui, deoarece poate asta este calea noastră de salvare.
As:Cuvântul meu e lege, promit.zambesc mulțumită și vreau sa ii cer ceea ce ma interesează, însă sunt oprită de vorbele lui. Însă, nu întrece limita, nu cred ca ai vrea sa nu mai îți vadă lumea niciodată ochii.trag aer adânc in piept și ma ridic de pe fotoliu. Skyler, mie nu îmi dai un pupic?refuz sa ma întorc și o zbughesc pe ușile gigantice.
De abia după ce ma îndepărteze de camera aceea blestemata, pot sa respir normal și sa ma întorc înapoi la prietenii mei.
Ja:Ți-a făcut ceva Sky? Ești roșie la fata.o Doamne, nici nu mi-am dat seama ca am roșit după ce mi-a spus sa îl pup.
Eu:Nu, sunt ok. Voia doar sa îmi spune ca o sa fac parte din grupul vostru.Jack se uita curios, dar accepta și ma ia in brațe. Sunt bine Jack, nu sunt un copil mic.
Ja:Ești sigura, pentru ca doar un copil mic ar lua o decizie atât de tâmpită.ma strâmb la el, iar apoi ma uit la Kevin care pare la fel de nervos.ma apropii de urechea lui Jack și ii șoptesc.
Eu:Asta ce mai are.
Ja:Sa spunem ca nu știa de dansul tău lasciv in brațele lui Asher.mi se oprește respirația, iar privirea mi se oprește pe Kevin care privește un pahar plin cu Șampanie și pe care mai are puțin ai îl sparge.
Eu:Kevin, pot sa îți vorbesc.?isi întoarce privirea spre mine și da drumul la paharul din sticla, plecând spre ieșire.il urmăresc atenta și ne oprim lângă mașina sa.
   Eu: Am auzit ca ai aflat despre tre......
   Ke: Nu este nevoie sa îmi reamintești. Sunt oricum stresat cu afacerile murdare pe care ma pune Asher sa le fac. Nu vreau sa mai afla alte tâmpenii pe care le faci. Nu mai vreau sa aud nimic de tine.sunt blocată și socata, mi se oprește respirați și îl privesc rănită.nu ma așteptăm la cuvintele lui, sunt conștientă ca am greșit, însă nu poate sa nu mai vorbească cu mine, el înseamnă ceva pentru mine.
     Eu:Kevin, nu poți face asta. Îmi imaginez ca ești nervos, și îmi asum ca am greșit,  dar te rog sa ma înțelegi.ma privește nervos și tresar când pumnul lui face contact cu capota mașinii.
     Ke: Ești egoista, te gândești numai la tine. Te-ai întrebat vreodată ce simt eu, ce simte Jack sau orice alta persoana de lângă tine.? Vrei ca toată lumea sa te înțeleagă, și sa îți ierte toate prostiile, însă când greșește altcineva nu mai vorbești cu el câteva luni bune. Dar m-am saturat sa sufăr ca un prost după tine, in timp ce pe tine nici nu te interesează persoana mea, dar pai părerea. Nu vreau sa mai am vreo legătura cu tine.ma privește pentru ultima oară și se urca in mașina, plecând in cea mai mare viteza.
       Ma uit încă in transă la locul in care se afla Kevin și nu îmi vine sa cred ca ma părăsit. Sunt atât de egoista, încât nici nu mi-am dat seama ca lui chiar ii pasa de mine, iar acum l-am pierdut......Ma prăbușesc in genunchi și încep sa plâng, blestemandu-mi din nou existența.

   Heiiii, am revenit....insfarsit😅.Acum ca a început vacanța de vara oficial pentru mine, pot sa va promit capitole mai dese și mai lungi.
      Acum sa revenim la subiectul cărții, știu  ca unii dintre voi îl aleg pe Kevin, însă acum a apărut și Asher, la fel ca ideile mele. Am idei noi, si gata de pus in practica
       Pana atunci, Lectura plăcută, pupici❤️😘😘

Dark destiny Where stories live. Discover now