Caputolul 50

485 18 4
                                    

     POV Asher

   Conduc cu dispersare spre locația lui Sky și jur ca o omor dacă nu a fost omorâtă deja. O văd din depărtare împreuna cu un bărbat masiv și accelerez ajungând imediat, însă chiar când cobor din mașina jigodia ii da o palma și o tranteste de bordura. Alerg spre el și încep sa îl iau la pumni pana nu mai imi simt mâinile. Apoi imi amintesc de Sky și o car la mașina bine-nțeles alături de Tori pe care o așteaptă un uragan.
Eu:Aduceți numai probleme, iar tu, in tine aveam încredere, cum de ai ajuns in halul asta și de ce soția mea e îmbrăcată ca o panarama.accelerez și mai tare parca descărcând mi furia.ocolești repede mașinile și ajung la cel mai apropiat spital.
To:A fost doar o petrecere nu trebuie sa te enervezi așa.
Eu:O petrecere? Aproape era sa fiti violate și duse la prostituție idioato. O sa vorbim noi mâine. După nunta
O iau in stil mireasa pe Sky și le cer medicilor o targa. O pun repede pe ea iar aceștia o duc intr o camera pentru o examina. Simt ca imi explodează capul și tot ma gândesc la javra aia de om, trebuia sa îl omor.
To:Cred ca asta te va ajuta.imi întorc capul confuz spre Tori și imi înmâna un card de identitate, era al acelui individ.nu ii mulțumesc doar imi iau telefonul din buzunar și îl apelez pe Jack

Eu:Unde ești?
Ja:Acum am ies din aeroport, ma duc spre Sky, i am promis ca ma duc imediat cum ajung
Eu:Nu mai e nevoie, Skyler e la spital
Ja:Ce, ce s a întâmplat cu sora mea, la ce spital.
Eu:Nu e nevoie sa vii cred ca doar s a lovit la cap și este amețită de la băutura. O sa îți trimit un card de identitate, îl vreau pe acel câine mort.
Ja:Astept

După ce ii inchid ii trimit poza și ma întorc la Tori care se pare ca are o Migrena îngrozitoare, și cred ca nu mai are mult pana vomita
Eu:Du te ai cere o pastila și mergi la baie sa vomiți.
To:Dar nu imi vine sa vomit, doar ma doare capul.isi pune mâna pe frunte și se ridica cu greu de pe scaun
Eu:Îți bagi degetele pe gât și gata, crezi ca o sa îți treacă dacă ai alcoolul im tine?aproba și pleacă spre baie
După 10 minute doctorul iese insfarsit și imi explica ca nu s a lovit la cap aproape deloc, a leșinat doar din cauza socului și a alcoolului. Apoi mi a spus ca pot sa o iau acasă.
Intru in salonul ei și o privesc in timp ce ia rețeta de la o asistenta. Nu ma privește deși știe ca sunt acolo, se simte vinovata și așa și este, nu i am vrut răul niciodată.
Eu:Hai sa mergem acasă, suntem obosiți amândoi și mâine e o zi mare.ma aproba fără sa scoată un cuvânt și se sprijină de mine pana la mașina, unde se pare ca ne așteaptă și Tori
To:Aveai dreptate șefu, chiar ma simt mai bine.nu o bag in seama și le bag pe amandoua pe bancheta din spate, adormind într-un final.
     Decid sa nu o mai duc pe Tori pana acasă și o sa o las sa doarmă intr o camera din casa. O rog pe  Lin sa o instaleze iar eu imi car mica prințesa in camera pentru a se odihni. După ce o ajut sa isi facă baie o pun in pat însă chiar când vreau sa ma  duc sa imi fac și eu o baie ma trage de mâna
      Sky:Imi pare atât de rău iubitule, nu am vrut sa te bag in atâtea probleme.mi se rupe inima când o văd așa, mai ales ca imi face și ochii aia mari
    Eu: Nu o sa ma supăr niciodată pe tine, te vreau doar in siguranța. Acum la culcare.o sărut pe frunte și o las sa doarmă.

     POV Sky

   Imi mușc obrazul pe interior și simt ca o sa imi explodeze capul. Ma ridic in fund și ma ia și mai rău, provocându mi o amețeala cumplita. Observ ca începe de abia sa se lumineze și privesc la ceasul de pe noptiera, era 7:00.Ma asteptam sa dorm mai mult, mai ales după experiența de noaptea trecută. Imi arunc ochiul la persoana mea preferata și observ ca doarme dus pe fata. Ma pun pe spatele lui și imi plasez mici săruturi pe ceafa.
     As:Frumos mod de a te trezi.chicoteste și se întoarce odată cu mine, punându ma le abdomenul lui bine lucrat și pe care îl savurez tot timpul. De ce te ai trezit așa devreme, te doare ceva?
    Eu:Nu, doar emoțiile.mint pe jumătate pentru ca chiar am emoții pentru astăzi, însă nici capul nu m a lăsat așa ca trebuie sa ii cer o pastila lui Lin
    As:De ce ma minți, știu ca te doare capul. E normal, cel puțin așa a spus doctorul, așa ca ți am pregătit o pastila cu apa de aseară.imi da pastila și paharul și le iau numaidecât.
    Eu:Mersi, ești cel mai bun.Te iubesc.imi las capul pe pieptul lui in timp ce el se joaca in parul meu.
      Însă după 5 minute se aude un ciocănit.
     Ma:Haideți copii, avem treaba astăzi, chiar multă. Sky trebuie sa ajungă stiliști.oftez și ma ridic cu greu de pe Asher.
      Eu:Chiar trebuie sa plecam.?Fac fata de cățeluși și ma uit la el cum se duce spre baie.
     As:Steluta, după ziua asta nu o sa mai ai cum sa scapi de mine. Așa ca bucură-te de puțin spațiu acm.rânjește și Închide usa după el.
Ma desprind cu greu de camera noastră și o urmez pe mama care ma duce in alta camera unde ma așteptau vreo 6 oameni.
Ma:El este Michel, se va ocupa împreuna cu echipa sa de make up, iar Alvin se va ocupa de par. Eu zic sa ne punem pe treaba.spune ultimele cuvinte apoi sunt acoperită de a dreptul.
După nici mai puțin de 3 ore am fost gata pentru cel mai important eveniment din viața mea. Pentru a nu mi chinui parul de doua ori după cum voia mama mea le am cerut sa imi facă direct coafura pentru diseară.

Dark destiny Where stories live. Discover now