Capitolul 31

704 23 0
                                    

     As:Skyler, ești bine.? De ce plângi?ma bufnește plânsul și mai tare și sunt gata sa închid, însă sunt conștientă ca nu am cu ce sa plec acasă.
    Eu:Poți sa vii sa ma iei, te rog.astept răspunsul lui, însă acesta îmi Închide.ma prăbușesc pe bordura rece și simt ca am fost înfrântă, ca am pierdut lupta pentru Kevin. Însă nu sunt pregătită sa îl uit, nu acum când S-a întors și când a intrat prea mult in viața mea.
     Îmi ridic capul cu greu și sunt orbita de doua faruri, așa ca inchid ochii și pot auzi doar o portiera deschizându-se.
     As:Skyler, haide in mașina. Ploua.nici nu mi-am dat seama ca stropii reci au apărut, însă îmi făceau bine.
   Eu:Mai stau doar puțin.mormai aproape indescifrabil și ma ridic in picioare, bucurându-ma de ploaie.
    As:O sa răcești.nu îl ascult, doar stau pe loc. Dacă nu te miști acum, o sa te i-au pe sus.nu ii i-au in seama avertismentul și ma trezesc ca sunt luată pe sus și pusă pe locul pasagerului.apoi îl urmăresc și pe Asher cu se urca la volan și pornește mașina. Ce S-a întâmplat cu tine, steluță.surad la apelativul folosit și îl privesc, privesc cum picăturile de ploaie i se preling din par pe
Abdomenul care iese in evidentă datorită tricoului ud.
    Eu: Îmi pare rău ca te-am pus pr drumuri,Asher.
    As:Ți-am spus ca îmi poți cere orice oricând, asa ca nu ai nicio vina. Plus ca ma plictiseam acasă.isi întoarce și el privirea spre mine, iar contactul dintre noi este electrizant, făcându-ma sa îmi întorc capul spre geam și sa rămânem in liniște,pana când Asher oprește mașina in fata unei porți mari din fier.
     Eu: Unde suntem.intreb aproape sărind din mașina.
As: Stai calma, nu te omor. Suntem la mine acasă.la el acasa, dar eu vreau la casa mea, nicidecum in gura leului
Eu:Dar......eu trebuie sa ajung acasă.
As:Nu știu unde stai Skyler, deci te-am adus la singura casa pe care o știam.afurisitul, normal ca știa unde sta Jack, și plus ca putea întreba.
Eu:Eu nu ma ridic de aici. Vreau acasă.zambetul ii piere și ma privește din nou cu superioritate.
As: Dacă nu cobori, o sa fii nevoită sa dormi in mașina.dormitu in mașina nu suna rău, plus ca este o mașina de mii de dolari, trebuie sa fie și comoda. Alegerea ta, dar sa nu te prind noaptea ca umbli prin frigiderul meu.acum ma lasă și fără mâncare, asta este tiranie.
Oftez învinsă și îl urmăresc spre  intrarea in vila, care apropo, este păzită de multe gorile. Omul asta chiar tre sa aibă mulți dușmani. Când unii dintre ei deschid ușile, observ atât de mult lux încât bărbia mea atinge marmura albă.
Eu:Tu locuiești aici.o spun ca o afirmație, încercând sa ma conving singura ca totul este real.
As:Îmi permit, deci da. LIN.striga, iar dintr-o camera apare o chinezoaica scunde și plinuță.
Lin:Domnule, ați fost plecat?vorbeste destul de fluent engleză, însă nu ma mai mira nimic
As:Anelise a adormit?hmmm, cine oare sa fie Anelise, poate o fii iubita lui, iar eu încă ma aflu in casa.
Lin: Cum zece minute S-a dus in camera, cred ca va așteaptă.acum ma simt a treia roata de la bicicleta.
As: Poți sa ne aduci niște sendvișuri, vrei și altceva.isi întoarce privirea spre mine și rămân blocată, cred ca este timpul sa ma distrez in seara asta.
Eu:Aveți alcool?
Lin:Noi nu........
As:Este in regula, ne poți aduce o sticla de whiskey. Fă-te comoda Skyler, o sa vin imediat.mi-a aruncat o ultima privire și a urcat scările
M-am aruncat pe canapea și am început sa privesc tablourile. Imediat a apărut Lin cu doua pahare și sticla, nu l-am mai așteptat pe Asher și am dat peste cap primul pahar, strâmbând-ma la gustul amărui.
As:Se pare ca(,)cuiva ii este foarte sete. In cinstea cui bei.
Eu:In cinstea ghinionului meu in dragoste.ma privește curios, însă rămâne nemișcat pe canapea. Tu nu bei.
As:Eu nu beau.maresc ochii de uimire și nu îmi vine sa cred ca fix el nu bea, cine ar fi crezut.se pare ca voi termina sticla singura. Acum îmi spui și mie de ce stăteai un fata clubului singura.nu îmi vine sa ii spun motivul, însă pana la urma ma luat de acolo, deci ii sunt datoare.
Eu: Sa spunem ca lucrurile între mine și Kevin nu sunt roz.spun și mai dau peste cap un pahar, deja obișnuindu-ma cu gustul.
As:Dezvolta.ma strâmb la el, însă se pare ca pe el chiar nu îl deranjează.
Eu:Uite, nu cred ca te interesează atât de mult viața mea amoroasa.
As:Vreau sa îmi cunosc cât mai bine angajații, așa ca da-i drumu.
Eu:Chiar nu ma simt confirtabil sa vorbesc despre asta. Ar fii mai bine sa merg acasă.nu ma simteam bine, nu ma simteam pregătită pentru a vorbi cu cineva despre Kevin, mai ales cu Asher.
M-am ridicat și am dat sa deschid usa, însă Asher ma prins de mâna si ma întors spre el. Iar ne priveam, și iar am simțit un gol in stomac, devine chiar deranjanta treaba.
Eu:Asher, chiar vreau sa plec.spun puțin amețită, însă pun pe seama băuturii.
As:Skyler.....îmi șoptește numele, iar ochii mei se inchid ușor, pana nu mai văd nimic.

***********

Clipesc des și încerc sa îmi aduc aminte ce am făcut aseară. Știu doar ca am băut câteva pahare bune, iar apoi am dat sa plec.
Ma ridic repede și observ ca sunt intr-un tricou larg ce miroase a Asher. Nu se fi putut sa ma îmbăt atât de tare, plus ca el era încă treaz. Îmi caut telefonul disperata și îl găsesc pe biroul din camera: o grămada de apeluri de la Jack, Tori, Red, Iacob și....Kevin.
Convorbire telefonică
Eu:Alo, Jack.
Ja:Skyler, ești nebuna. Cum Dumnezeu sa pleci așa. Nu îți dai seama câte griji ne-am făcut. Bine ca ma sunat șefu și mi-a zis ca ești la el.
Eu:Îmi pare rău, doar ca eram foarte suparata.
Ja:Nu ai vorbit cu mama aseară, deci pot bănui de ce. O sa vin sa te iau in jumătate de ora.
Convorbire telefonică încheiata
    Peste jumătate de ora, eu vreau sa plec acum. Și așa sunt deranjata de faptul ca încă ma aflu in hainele lui Asher.
Decid sa cobor și observ ca este liniște, nici urma de Asher. In schimb dau peste o bătrânica căruntă cu parul alb
X:Chiar veneam sa văd ce faci, drăguțo. Te simți mai bine.?ma uit confuza la femeie și nu înțeleg la ce se referă. Ai leșinat aseară de la hainele ude și de la.....alcool.super, acum m-am ales și cu o răceala.
Eu:Da, ma simt mai bine, mulțumesc. Știți cumva unde este Asher.?
X:Este in birou. Apropo, eu sunt Anelise, bunica lui Asher.deci ea este femeia de aseară,nu știu ce este cu mine, dar parca mi S-a luat o piatra de pe inima.
Eu:Skyler, incantata de cunoștința doamna Anelise.ii zâmbesc timida, iar aceasta îmi întoarce gestul.
An:Îmi poți spune Ane. Nu îmi plac formalitățile, ma fac sa ma simt mult prea bătrâna, nu ca nu sunt.
Eu: Chiar arătati foarte bine.se strâmba la mine și îmi dau imediat seama de greșeală. Și tu îmi poți spune Sky.ne zâmbim, iar atunci se aude o usa inchizanduse.
Îmi mut ochii de la Ane spre sunetul de pași ce îl scoate la iveală pe Asher, un pic supărat.
As:Cum te simți, Skyler.
Eu:Sunt bine. Apropo, chiar îmi cer mii de scuze pentru deranj. O sa vina Jack peste puțin timp sa ma ia.
As:Eu te-am chemat. Deci mi-a făcut plăcere sa fi aici.ii arunc un zâmbet larg, dar sunt trezita din transă de un claxon.
   Eu: Mi- părut bine de cunoștința, Ane. Și îmi cer scuze din nou pentru deranj.ii mai privesc încă o data ochii albaștri  a lui Ane(acum știu cu cine seama Asher) și pasesc vesela spre ieșire, deoarece am scăpat repede de aici
   As:Skyler.ma opresc in tocul uși și ma uit întrebător la el. Ești dezbracata și Desculță.ma uit la corpul meu și isi dau seama ca sunt încă in tricoul lui.ce jenanta sunt, pun pariu ca deja m-am înroșit ca o tomata.
   Eu:O.....scuze....eu doar.....îmi poți spune unde sunt hainele.imi feresc privirea de el, însă aud un mic surâs.
   As:Calmează-te poți pleca cu tricoul, nu cred ca hainele tale S-au uscat.las capul in jos rușinată și i-au hainele ude de la Lin.
Grăbesc pasul spre mașina, iar când urc sunt întâmpinata de fata drăguța a lui Jack.
Ja:Ce S-au întâmplat cu hainele tale.se uita șocat la mine și pun pariu ca se gândește la prostii.
Eu:Jack, doar mi-am udat hainele. Știi, ieri a.....(strănut)....plouat.o Doame, bine ca ma apucat strănutul acum.
Ja:Se pare ca ai și răcit. Șefu mi-a spus doar ca te-a luat el.
Eu:Și tu nu l-ai întrebat mai multe?da din umeri și nu îmi vine sa cred câta încredere are Jack in Asher. Jack, te gândești, poate ma viola.
Ja:O haide, mergi prea departe. Îl cunosc, nu ar face asta. Nu cu tine.ultima parte o spune încet, însă îl pot auzi de la o posta.
Decid sa nu ii mai ascult aberațiile și sa avem un drum in liniște. Imediat cum am ajuns acasă m-am băgat in pat și culcata am fost.

La medie Anelise👵🏻

Dark destiny Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora