Capitolul 39

660 27 7
                                    

    Ja:Ce cacat se intapla aici.ma ridic rapid de lângă Asher care nu prea se obosește sa ma urmeze.
Eu:Nu este ceea ce pare, doar vedem un film, ca între prieteni.ma întorc spre Asher pentru al încuraja sa ma susțină, însă tot ce face este sa stea și sa se strâmbe la ce tocmai am spus
Ja:Un film, ca între prieteni, Skyler tu te auzi. Cum sa fii prietena cu șefu, ce am vorbit noi doi. Noi vrem sa stam cât mai departe de chestia asta și tie îți arde de prietenii.Jack începe sa ridice tonul, făcându-l insfarsit pe Asher sa se ridice.
Nu spun nimic, doar îl privesc încruntat pe Asher care vine și se aseaza in dreptul meu, punându-și mâna dreapta pe talia mea. Ce Dumnezeu vrea sa facă baiatul asta, încă nu sunt pregătită pentru al înfrunta pe Jack.
As:Sky, eu zis ca este momentul potrivit sa vorbim cu Jack, fiindcă eu nu ii mai suport mofturile.se privesc rece, însă in privirea lui Jack se poate observa mai mult confuzia.
Ja:Ce....ce sa vorbim. Skyler, ce sa vorbim și de ce isi tine mâna pe talia ta.il privesc vinovata pe Jack, iar apoi imi las capul in pământ.
Eu:Nu este nimic de vorbit, șefu doar exagerează. Asher ma strânge și ma trage mai aproape de el, simțindu-l ca este nervos și încordat.
As:Pana când ai de gând sa ii ascunzi asta, Skyler. Pana o sa îl chemam la nunta?!imi ridic privirea socata spre Asher care nu pare sa fie afectat de ceea ce a spus, însă nu pot sa spun același lucru și despre Jack
Ja:Nunta, ce nunta. Skyler vreu sa imi spui in secunda asta ce se intapla, altfel ma jur ca nu mai ai ce sa vorbești cu mine.il privesc furioasa pe Asher, apoi imi mut privirea spre Jack și încep sa ii povestesc cum am ajuns noi împreuna.

    Eu:știu ca ai o problema cu chestia dintre mine și Asher,însă vreau sa ții cont ca eu îl iubesc cu adevărat și el ma iubește pe mine.
   Ja:Chiar am o problema Skyler, nu imi vine sa cred, pur și simplu, nici acum nu știu ce este in capul tău când spui cuvintele astea, însă......te iubesc foarte mult, iar părinții noștri te-au lăsat in grija mea, așa ca.....o sa îți respect decizia. Pentru mine este tot nu, însă este viața ta, faci ce vrei cu ea, eu, te-am avertizat ca un frate bun ce sunt.imi dau ochii peste cap și ii sar in brațe zâmbind.
     Eu:Mulțumesc dragul meu fratior, te iubesc mult.acum imi dau seama ca el isi da ochii peste cap însă nu imi pasa, sunt doar fericita ca am scăpat de o povara.
As:Pff, ți-am spus, nu e așa o mare chestie.ma întorc in același timp cu Jack spre Ash cu priviri furioase. Ce? Acum haideți sa revenim la treburi mai serioase, Jack, la mine in birou.
Eu:Poftim, dar ai spus ca o sa ne uitam la un film împreuna.las botic și imi încrucișez brațele fiindcă in momentul asta chiar am nevoie de el.
As:Știu scumpo, dar o sa ma întorc repede, doar trebuie sa ii spun ceva lui Jack.ma săruta pe frunte și ies amândoi pe usa mare din lemn ce mai are puțin și iese din balamale din cauza loviturii lui Asher.pai tot ce imi rămâne de făcut este sa fac un dus și sa ma bag in pat sperând ca se va mai întoarce.

POV Asher

Sincer și eu am fost emoționat cu privire la decizia lui Jack, fiindcă Sky tine foarte mult la el și asta ar fii însemnat sa ma considere vinovat de ruptura dintre ei.Insa sunt fericit ca acum nu mai trebuie sa ne ascunde și ca o pot săruta de câte ori vreau eu pe zi, însă tot mai rămâne o problema, ce imi sta ca un ghimpe in coasta.
Eu:Kevin.rostesc dur gândindu-mă la viermele ăla ce mi-a făcut steluță sa sufere.
Ja:Ce e cu el. Cred ca este la el in camera.intreaba nedumerit in timp ce se aseaza și el pe scaunul de piele din biroul meu.
Eu: Nu ma interesează unde este. Vreau doar sa scăpăm de el.Jack ma privește încruntat neînțelegând situația. Nu ii face bine lui Skyler.il lămuresc
Ja:Într-adevăr relația lui cu Sky nu este una excelenta însă sunt sigur ca se vor împăca, Kevin chiar este un om important in echipa noastră.il privește dezinteresat și imi torn un pahar de alcool
Eu:Jack, dacă îl văd in clipa asta cred ca o sa ii scot ochii și o sa ii îndes pe gât.ma privește șocat și temător intr-o oare care măsura însă continui. Skyler a stat închisă in camera plângând toată ziua din cauza lui, ia spus lucruri ce știa ca o vor rănii, nu se fac astfel de lucruri intr-o echipa.amestec lichidul din pahar și îl dau pe gât.
Ja:Nu este in apelul lui in ultima vreme, dar te asigur ca nu i-ar face rău lui Skyler. Nu poți sa îl omori, gândește-te ca asta o sa o termine.pufnesc cu gândul ca încă tine la viermele ăla Siret, însă are dreptate.
Eu: Nu o sa îl omor Jack, vreau doar sa primească câțiva pumni și sa plece de aici. Nu mai vreau sa am trădători in echipa.
Ja:Dar unde o sa plece, nu am ajuns nici măcar aca.....
Eu: Nu ma interesează, ar trebui sa învețe sa isi țină gura.Acum haide, ai treaba, sau vrei sa dau eu ochii cu el.sfarsesc și las paharul pe masa cu putere urmărindu-l cum iese.
Kevin într-adevăr ca este un om important și tot timpul și-a făcut treaba, însă dacă știu ca Skyler va fii mai liniștita sunt împăcat cu ideea. Apropo de ea, i-am promis un film, așa ca ies și eu din birou și ma îndrept spre steluță mea, însă când intru in camera văd lumina stinsă, iar pe Sky dormind. Stau câteva minute in liniște privind-o apoi o pup pe frunte și ies dim camera.
A fost o zi atât de obositoare, însă și una în care încă o mai am pe steluță mea lângă mine.

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum