-

2.2K 87 8
                                    

Ik neem een hap van mijn spaghetti en Rowan doet hetzelfde. "Dit is echt lekker!" Zegt hij en neemt nog een hap. Ik glimlach en prik doelloos in mijn spaghetti terwijl ik mijn mond leeg eet. Ik zucht en blijf maar denken aan Megan. Ik neem weer een hap en kauw het weer weg. "Gaat het?" Hij pakt mijn hand die op tafel ligt en kijkt naar me. Ik kijk naar mijn bord en haal mijn schouders op. Ik voel de warmte van Rowan zijn hand en glimlach. Ik kijk naar hem en hij glimlacht terug. "Ik moet de hele tijd aan die actie van Megan denken." Zeg ik twijfelend. "Je hoeft echt niet bang te zijn! Jij bent de enige Annab-" Ik onderbreek hem en zeg: "Rowan ik vertrouw je." Hij zucht opgelucht en kijkt me weer aan. "Je kan goed koken, Bella." Ik grijns en hij grijnst terug. Ik heb mijn bord op en schep nog een beetje op. Aangezien ik de laatste dagen niet veel heb gegeten, merk ik dat ik best honger heb. Rowan schept het laatste beetje op zijn bord en we eten het op. Als we klaar zijn pak ik de borden en neem ze mee naar het aanrecht. Rowan komt aan met de andere spullen en ik zet ze in de vaatwasser.
Als we klaar zijn lopen we naar de bank. Ik ga met een plof zitten en leg mijn hoofd in mijn nek. "Phoe ik heb veel gegeten." Rowan zet een muziekje op en komt naast me zitten. "Zo mag ik het horen." Zegt hij en ik lach.
Als How long will i love you van Ellie Goulding klinkt sta ik op en steek mijn hand uit naar Rowan. Hij pakt mijn hand en staat langzaam op. "Net zoals op het schoolbal." Fluistert hij in mijn oor. Ik bloos en knik. Hij legt een hand op mijn heup en een hand in mijn hand. Ik houd zijn hand vast en leg mijn andere hand in zijn nek.
De avond van het schoolbal.
De koningin van het bal is... Annabel! Er klinkt gejuich en blozend loop ik naar voren. 
"De koning zullen jullie vast wel raden: Rowan. Kom maar naar voren." Hij neemt zijn kroon in ontvangst en loop naar me toe. "Dames en heren! Hier komt de eerste dans." Het nummer van Ellie Goulding klinkt en we beginnen.

Terug in de woonkamer van Rowan.
De muziek begint en we zetten samen een stap naar achter. Naar voren. Naar achter. Naar rechts. Naar voren. Hij draait me rond en mijn haar zwiert mee. Het refrein klink en ik zing mee. How long will i love you. Rowan zingt mee: As long as the stars are above you. Ik glimlach en samen zingen we dansend verder.

And longer if I can

How long will I need you?
As long as the seasons need to
Follow their plan

How long will I be with you?
As long as the sea is bound to
Wash upon the sand

How long will I want you?
As long as you want me to,
And longer by far

How long will I hold you?
As long as your father told you,
As long as you can

How long will I give to you?
As long as I live through you,
However long you say

How long will I love you?
As long as stars are above you,
And longer if I may

Als het liedje afgelopen is, leg ik beide handen in zijn nek en kus hem. Hij houdt me stevig vast en kust me terug. "Ik hou van je." Fluister ik. Hij glimlacht en zegt: "En ik van jou." Hij draait me nog een keer rond en ik geniet van elke seconde. 

The boy that i loveWhere stories live. Discover now