-

2.4K 94 12
                                    

Ze glimlacht door de kus heen en ik til haar op door mijn armen onder haar knieholtes en nek te leggen. Niemand zou haar ooit kunnen vervangen. Ik zou nooit meer zo iemand als Annabel vinden. Niemand zou aan de eisen voldoen. Ze heeft haar handen om mijn nek geslagen en kust me dwingend. Ik leg haar rustig op bed neer waarnaar ik haar volg en op haar lig. Mijn handen verplaatsen naar haar nek en ik draai ons om. Ze ligt nu boven op me en haar warme lichaam trekt me naar zich toe. Als ik mijn handen naar haar wangen verplaats voel ik dat ze nat zijn.
Ik trek me terug en er ontstaat een ruimte tussen ons in. "Waar denk je aan?" Zeg ik bezorgd. Ze schud haar hoofd en ik veeg haar tranen weg. "Het komt goed Annabel, daar zorg ik voor." We staan langzaam op en ze slaat haar armen om me heen terwijl ze begint te snikken. Ik knuffel haar stevig terug en laat haat uithuilen. "Rowan, ik wil niet dood." Fluistert ze zo zacht dat ik het bijna niet kan horen. "Ik ben bij je Annabel, altijd." "Zeker weten?" Vraagt ze terwijl ze haar hoofd van mijn schouder haalt. Ik knik en zeg: "Zeker weten." Ze glimlacht en zegt: "Zullen we gaan slapen?" Ik knik en ze staat op. Ze opent haar koffer en haalt hem helemaal over hoop. "Wat zoek je?" Vraag ik. Ze bloost en zegt: "Mijn moeder is mijn pyjama vergeten mee te geven." Ik glimlach en zeg: "Wil je een t-shirt van mij? Of misschien eentje van mijn moeder?" Ze haalt haar schouders op en kijkt een beetje naar de grond. Ik grinnik en sta op. "Annabel je hoeft je niet te schamen." Ze kijkt naar me op en zegt: "Mag ik een shirt van jou?" Ik knik en pak haar hand.
We lopen naar mijn kamer en ik open de deuren van mijn kast. Ik pak een zwart shirt en houd hem voor Annabel die hem dankbaar aanneemt. We lopen weer terug en als we er zijn haal ze haar shirt over haar hoofd. Ik kijk weg en ik hoor haar lachen. "Dit is niet de eerste keer dat je me zo ziet toch. Ga je opeens de brave jongen uithangen?" Zegt ze speels en ik loop naar haar toe. Ik leg mijn handen op haar onderrug en geef haar een kus in haar nek. Ze duwt me lachend weg en ik ga met een grijns op bed zitten. Als ze het shirt aan heeft, komt hij tot het midden van haar boven benen. Ze haalt een hand door haar haar en ik blijf kijken. Ze kijkt me aan en zegt: "Wat is er?" Ik glimlach en zeg: "Je bent echt schattig, Bella." Ze bloost en gaat in bed liggen. Ik trek mijn broek uit en haal het shirt over mijn hoofd heen. "Is het erg als ik zo slaap?" Ze bloost nog steeds en schudt haar hoofd. Ik zie dat ze zenuwachtig is en loop weer terug naar mijn kamer. Ik pak een grijs t-shirt en een kort trainingsbroekje. Ik loop weer terug en zeg: "Zo beter." Ze schud lachend haar hoofd en zegt: "Je bent echt een idioot." Ik ga naast haar liggen en geef haar een kus op haar neus. "Een idioot waar jij van houdt." Ze knikt lachend en zegt: "Zeker weten." Ik glimlach en ze gaat op het kussen liggen. Ik kruip dichter naar haar toe en ze keert de rug naar mij. Ik sla mijn armen om haar middel en ze komt dichter naar me toe. Het deken sla ik nog even over ons heen en ik geef haar een kus op haar haren. "Ik houd van je, Annabel." Ze draait haar hoofd een kwartslag en kijkt me aan. "Ik houd ook van jou, Rowan." Ze geeft me een snelle kus op mijn lippen en draait zich weer om. Ik sluit mijn ogen en luister naar Annabel haar ademhaling. Niet veel later val ik in slaap.

Ik voel wordt wakker van Annabel die wild beweegt. Ik open mijn ogen en kijk naast me waar ik Annabel huilend aan het woelen zie. Ze schreeuwt. Ik neem haar in mijn armen en wrijf het haar uit haar bezwete voorhoofd. "Annabel rustig." Ze begint heftig te ademenen en ik geef haar rustig een kus op haar neus. Rustig ga ik door haar haren en streel haar wang. Ik voel dat ze zich ontspant en langzaam opent ze haar ogen. Ze zijn rood en er rolt nog net een traan uit. Haar hand haalt ze omhoog en legt hem op mijn wang. Vlak daarna slaat ze haar armen om me heen en omhelst ze me terwijl ze huilt. "Je bent er nog." Fluistert ze. Ik verstevig mijn grip en zeg: "Natuurlijk, ik ben er altijd voor jou." Ze begint nog harder te huilen en zegt: "Ik droomde dat ik alleen thuis was en jij kwam binnen. Ik omhelste je en vlak daarna toen verslapte je opeens en." Ze stopt en slikt. "Je viel neer en bloedde zo erg. Ik wilde naar je toe rennen maar iemand pakte me vast. Ik probeerde te kijken wie het was maar toen zag ik dat je schreeuwde. Rowan, je schreeuwde mijn naam en ik kon niet naar je toe." Mijn shirt raakt doorweekt en ik kus haar zachtjes in haar nek. "Ik dacht dat ik je kwijt was." Ik geef haar nog een kus en zeg: "Je zult me nooit kwijt raken." Ik kijk op en ze drukt haar lippen zacht op die van mij. Ik glimlach tegen haar lippen aan en ze pakt me bij mijn shirt. Ik kus haar nog even en laat dan los. Ze glimlacht naar me en legt haar hoofd op mijn schouder. We gaan liggen en ik druk haar dicht tegen me aan. "Ga maar weer slapen, ik ben bij je." Ze zucht en pakt mijn hand. "Dankje, Rowan." Ik kus haar op haar kruin en zeg: "Geen dank." Ik wacht nog zeker een uur voordat ik zeker weet dat ze goed slaapt en mijn oogleden vallen dicht.

Ik voel getik op mijn wang en open mijn ogen. Ik kijk in het lachende gezicht van Annabel. Ze ziet dat ik wakker bent en buigt zich naar me toe om me een kus te geven. "Morning, Bella." Zeg ik als we klaar zijn. "Wat leuk dat ik zo wakker gemaakt wordt." Zeg ik grijnzend. "Haha, grappig. Kom op, het is half zeven." Ze springt van het bed en ik volg haar waarnaar we naar beneden lopen. We dekken de tafel en ontbijten. "Wil je wat thee?" Zeg ik na een tijdje. Ze kijkt op van haar broodje waar ze net een hap uit neemt en knikt. Ik lach en zet de waterkoker aan. Ik vul twee kopjes en doe er een theezakje in. Ik overhandig haar het dampende kopje en neem weer plaats op mijn stoel. Ik smeer nog een broodje en drink mijn thee op. We ruimen samen af en lopen weer naar boven. "Mag ik even gaan douchen?" Vraagt ze. Ik knik en ze verdwijnt met een stapel kleren de badkamer in. Ondertussen ruim ik het bed op en pak zelf ook een stapel kleren. Ik hoor na 10 minuten een deur open gaan en zie Annabel aangekleed en al in de deuropening staan. Ik glimlach naar haar en loop naar de badkamer. Ik doe hem dicht en open de kraan. Terwijl ik me uitkleed worden de koude stralen langzaam warm. Ik stap onder de stralen en laat ze over mijn rug vallen. Ik was mijn haren en mijn lichaam en draai de douche knoppen weer uit. Ik pak een handdoek en sla hem om mijn middel. Ik kleed me snel aan en poets mijn tanden. Ik loop de badkamer uit en loop naar mijn kamer waar ik een beetje deo spuit. Ik loop weer terug naar Annabel die in de kamer van mijn moeder zit en ze komt naar me toe. Ze legt haar handen in mijn nek en ik sla de mijne om haar middel. Ze grijnst en zegt: "Je ruikt lekker." Ik glimlach en zeg: "Weet ik toch?" Ze geeft me een speels stompje op mijn schouder en ik pak lachend haar hand. "Kom we moeten naar school." We lopen naar beneden waar we onze tassen pakken. Ik slinger de autosleutels van het rekje en we lopen naar buiten. Annabel sluit de deur en loopt achter me aan. Ik haal de auto van het slot en open het portier voor Annabel. "Zozo, een echte gentleman." Ik lach en als ze erin zit sla ik rustig de deur dicht. Ik loop om en ga achter het stuur zitten. "Here we go." Ze geeft me nog een snelle kus en ik start de auto.

The boy that i loveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu