-

2.1K 85 0
                                    

Ik kom weer terug in zijn armen en vergeet alles om me heen. Het slechte nieuws, de talentenjacht, Megan. Hij kijkt me aan en ik kijk terug. Ik ben nog steeds zo verliefd op hem als toen ik hem voor het eerst zag en aan de blik in de ogen zie ik dat hij hetzelfde voelt. Liefde voelt goed maar het voelt nog beter als het wederzijds is.

Hij pakt mijn hoofd in zijn handen en drukt zijn voorhoofd tegen het mijne. "Bella, je bent mijn alles." Ik sluit mijn ogen en laat zijn woorden tot me doordringen. Ik glimlach en zeg: "En jij bent ook mijn alles." Ik haal mijn hoofd weg en plant mijn lippen zacht op de zijne. Zijn zachte lippen drukt hij dichter tegen de mijne. Ik pak hem steviger vast en wil elke seconde bij hem zijn, hem voelen, hem zien. Zijn handen gaan van mijn nek naar mijn dijen en hij laat ze daar. Ik laat mijn handen onder zijn shirt glijden en verken zijn gespierde rug. Langzaam voel ik zijn handen onder mijn shirt en hij streelt mijn onderrug. Ik druk hem zo dicht als mogelijk tegen me aan en haal mijn handen onder zijn t-shirt vandaan. Ik haal ze naar zijn haren en speel ermee. Hij bijt zachtjes op mijn onderlip en ik open mijn mond een beetje. Ik voel hoe zijn adem zich vermengt met de mijne en hoe we rondjes om elkaar heen draaien. Hij laat zijn handen net boven mijn billen en ik glimlach door de kus heen. Ik wil hem niet loslaten en houd hem stevig vast. Hij verplaatst zijn mond naar mijn kaak en geeft er zachte kusjes op. Ik trek uitnodigend mijn nek op en hij gaat door naar mijn hals. Hij blijft er hangen en geeft als laatste een kus op mijn sleutelbeen, hij stopt en kijkt me weer aan. Ik grijns en geef een kus op zijn mondhoek.

Ik laat mijn hoofd op zijn borst en denk na. Zou ik later met Rowan naast me wakker worden in mijn eigen huis? Zou hij degene zijn die van mij het ja-woord krijgt? ik glimlach tegen zijn borst aan en grinnik daarna. Ik denk echt aan héél later. Maar mijn antwoord op die vragen...

Ik hoop het.

The boy that i loveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu