-Annabel

2.6K 93 13
                                    

Ik doe nog een beetje blush op als ik Rowan hoor schreeuwen: "Bijna klaar, Annabel?" Ik kijk nog een keer in de spiegel en schreeuw terug: "Ik kom eraan." Langzaam loop ik op mijn pumps de trap af en blijf op de laatste treed tegenover Rowan staan waardoor we even lang zijn. Hij scant met zijn ogen mijn outfit en zegt als hij bij mijn ogen uitkomt: "Je bent prachtig." Ik glimlach en kijk naar Rowan zijn net gestreken witte bloes met een zwarte broek eronder. Zijn Adidas schoenen halen een beetje van zijn echte stijl naar boven en zijn haar zit met een beetje gel in een kuif op zijn hoofd. Door het licht lijken zijn ogen bijna zwart en ik zeg: "Jij bent knap." Hij tilt me rustig van de laatste treed af en zet zijn handen om mijn middel. Langzaam buigt hij zich naar me toe en zijn lippen raken de mijne. Ik ga er even in mee en na nog een klein beetje in zijn onderlip te geven laat ik hem los. Ik buig me naar zijn oor en zeg fluisterend: "We moeten gaan." Hij knikt en pakt mijn hand vast waarnaar we naar buiten lopen.

We stoppen voor een groot vrijstaand huis en stappen uit. Ik haak mijn arm door die van Rowan en samen lopen we naar de voordeur. Een opgewekte Megan staat in de deuropening en zegt dat Julia en Kevin er al zijn. We volgen de dreunende muziek en komen uit in een grote ruimte met allemaal dansende mensen. Ik kijk even rond en zie ze al zitten. Ik trek Rowan met me mee en we ploffen neer in de stoelen naast Kevin en Julia. Na even gepraat te hebben staat Julia op en zegt: "Iemand wat drinken?" Ik knik en zeg: "Doe maar wat cola." Ze knikt en draait haar hoofd naar Rowan hij wijst naar mijn en zegt: "Hetzelfde." Ik kijk hem aan en zeg: "Je mag best drinken hoor." Meteen kan ik mezelf voor mijn kop slaan als ik denk aan zijn vader. Hij haalt zijn schouders op en zegt: "Ik drink niet." Ik knik begrijpend en houd mijn mond.

Opeens komt er een meisje wankelend onze kant oplopen. Je kunt meteen aan haar zien dat ze dronken is en als ze bij ons staat ploft ze, letterlijk, neer in Rowan zijn schoot. Ik grinnik een beetje en kijk vermakelijk naar het meisje en Rowan. Rowan duwt haar met een benauwd gezicht van zijn schoot wat dus niks helpt want ze trekt hem gewoon mee omhoog. Ze gaat heel dicht bij hem staan en ik voel een pijnlijke steek door me heen gaan. Nee Annabel, wordt nou niet jaloers. Ik wuif lachend met mijn handen en zie Rowan en het meisje naar de dansvloer gaan. Rowan staat er als een stijve hark bij terwijl het meisje sierlijk en losjes om hem heen beweegt. Ik zie dat Rowan om hulp roept met behulp van zijn blik en ik sta lachend op. Ik verplaats me door de druk dansende mensen en trek Rowan bij het meisje vandaan waarnaar ik mijn lippen op de zijne duw. Hij grijnst en we laten los. Het meisje kijkt ons verbaasd aan en geeft onhandig een papiertje aan Rowan. Ze loopt heupwiegend weg en Rowan zegt zacht: "Dankjewel." Ik grijns en zie Julia en Kevin met de drankjes. We lopen de dansvloer af en gaan zitten, we praten wat terwijl we er iets bij drinken.

"Iedereen op de dansvloer." Schalt de stem van de dj. We staan op en bewegen mee op de muziek. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat een jongen dichter bij me komt staan maar het maakt mij niks uit. Ik kijk op en zie dat Rowan omgedraaid wordt en zoent met een ander meisje. Een nog ergere steek van daarnet schiet door mijn lijf. Een seconde later duwt Rowan het meisje van zich af en ik kijk de persoon met grote ogen aan.

Megan.

Rowan schreeuwt iets naar haar wat ik niet kan verstaan doordat ik verdoofd aan de grond vastgenageld sta.

Ik wist het, er is iets mis met die meid. We hebben nog wel samen onze kleren gekozen vandaag. Rowan draait zich om en kijkt me aan. Langzaam voel ik de tranen branden achter mijn ogen en zie dat Rowan een stap in mijn richting zet. Ik kijk naar hem op en voor ik nog iets kan zeggen rolt er een traan over zijn wangen en loopt hij weg. Megan kijkt me met een valse glimlach aan en zegt: "Wat? Dit is niet de eerste keer ofzo, hoor?" Weer breekt mijn hart. Ik kijk haar aan als ik de stem van Rowan in mijn hoofd hoor: "Wat Megan ook zegt, Annabel, alsjeblieft geloof het niet." Ik glimlach even naar Julia en Kevin en loop dan achter Rowan aan, naar buiten.

The boy that i loveDove le storie prendono vita. Scoprilo ora