Hun grootste geheim

614 10 1
                                    

Vlad pov

Ik stond achter een boom en zag Vera staan. Ze stond raar met haar handen. Ze liet haar handen. Ik stond perongeluk op een tak. Ik dook een struik in. Ze keek mijn kant op maar zag me niet. Haar hele ogen waren zwart? Ze renden weg. Ik transfomerden en rende op vampiersnelheid achter haar aan. Ze stopte voor het dorp en ze transformeerde terug. Ik maakte mijn onzichtbaar en liep achter haar aan. Het was inmiddels donker en iedereen sliep. Vera liep naar Cooper? Wat ging ze daar doen?

Vera pov

Ik liep naar Cooper. Ik legte mijn hand op de klink. Ik haalde hem langzaam naar beneden. Ineens hoorde ik een tak breken. Ik liet de klink los en deed mijn hand omhoog. Ik voelde iemand maar ik wist niet wie. Toen hoorde ik een stoel vallen van het taras. Ik zag nog een stoel vallen. Ik werd bang. Ik rende naar huis. Ineens pakte iets mij vast. Ik ging omhoog en ik spartelde met mijn voeten. Ik gilde en schreeuwde. Keelin en Wilko kwamen naar buiten rennen. "Keelin help!" riep ik. Nu werd ik bij mijn keel vast gehouden. "Vlad stoppen!" riep Keelin. Ik viel op de grond. Vlad werd zichtbaar. Hij was een vampier? "Ik wist het" dacht ik. "Transfomeer" zei Vlad. Keelin en Wilko transfomeerden. Keelin was een elf en Wilko een weerwolf. Ik stond op en wankelde wel een beetje. Ik hyperfentileerde. "Wat moet ik doen. Ik kan ze hypnotieseren" dacht ik. "Ik doe het" dacht ik. Ik haalde diep adem. Keelin pakte haar ketting. Ik zong de eerst zin. "Come little children. I'll take thee away. Intro of Land of enchantment.
Come, little children.
The time's come to play.
Here in my garden of shadows." zong ik. Keelin, Wilko en Vlad stonden stok stijf en staarde mijn aan. Ik bleef door zingen ik was nu bij het refein. Ik liep langzaan weg uit het dorp. Als ik stopte met zingen zal de hypnosen stoppen. Ik was nu uit het dorp en mijn liedje was afgelopen. Ik transfomeerden en rende weg.

Keelin pov

Ineens was ik weer me zelf. Ik knipperde wild met mijn ogen. "Wat is er gebeurt?" vroeg Wilko. "Ja en waarom zijn we getransformeerd?" vroeg Vlad. "Ik weet het weer. Kom snel terug transfomeren en naar Vega" zei ik. We rende naar Vega. "Vega je moet ons helpen we hebben een Nachtwacht probleem" zei ik. "Wat is er?" vroeg Vega en kwam aan rennen. "Ken je een wezen als die zingt dat je dan gehypnotirseert word?" vroeg ik. "Ehm ja hoezo?" vroeg Vega. "Omdat we dat net waren" zei ik. "Oh ja nu weet ik het weer" zei Wilko. "Vlad! Linker stapel onderaan een zwart dun boek moet bloed rode letters" zei Vega. Vlad zocht het boek. Hij ging met zijn hand voor de boeken langs. "Lager, lager, lager, ja daar" zei Vega. Vlad pakte het boek en legte hem op tafel. "Bladzijde 18" zei Vega. Ik blaaderde naar bladzijde 18. "Hier" zei Wilko. "Demonen?" vroeg Vlad. "Ja Demonen zingen om je te hypnotiseren" zei Vega. "Waarom staat er zo weinig over Demonen in?" vroeg Wilko. "Omdat sommige Demonen niet uit de onderwereld komen maar geboren worden en ze zijn lastig te vinden" zei Vega. "Demonen zijn zwakken en gevoelende wezens. Ze zijn eigenlijk een beetje het zelfde als vampieren. Ze leven van Demonenbloed die ze zelf moeten toveren. Een Demon kan je herkennen aan hun ogen helemaal zwart. Ze kunnen dodelijk zijn of vriendelijk. Sommige Demonen leven alleen en sommige leven met vrienden of familie. Demonen hebben verschillende krachten. De meest voorkomende is toveren. Bij de meisjes komen het hypnotiseren vaak voor. Met hun mooie en prachtige stem zingen ze 1 bepaalt lied die ze zelf geschreven hebben. Als het liedje zingen laat ze je alles doen wat ze maar wilt" las ik voor uit het boek. "Dus Vera is een Demon" zei Wilko. "Ik ben bang van wel" zei Vega. "Maar hoe kunnen we haar verslaan?" vroeg ik. Vega haalde zijn schouders op. "Wat komt ze hier doen?" vroeg Wilko. "De meeste Demonen willen wraak nemen op iemand die hen geliefde of familie doden" zei Vega. "Dat is het! Vera wilt wraak nemen op Cooper" zei Vlad. "Hoezo?" vroeg Wilko. "Ja dat weet ik niet" zei Vlad. "Ik heb haar gezien net dat ze naar Cooper ging" vulde Vlad aan. "Wilko, Keelin jullie gaan Vera zoeken want als zometeen de volle maan hoog aan de hemel staat word Vera een dodelijke Demon. Vlad jij gaat uitzoeken waarom Vera wraak wilt nemen op Cooper" zei Vega. We knikte alle 3 en liepen weg. Wilko en ik rende naar het bos. Ik voelde waar ze was. "Voel je haar?" vroeg Wilko. "Ja maar zo veer boosheid en verdriet" zei ik. "Transfomeer" zei Wilko. We transfomeerden en rende richting Vera.

Vlad pov

Ik stond voor de deur van Cooper. Ik maakte mij onzichtbaar en liep naar binnen. Ik deed laden open en zocht naar oude documenten. Ik kon niks vinden. Ik zag op het bureau een oude documenten liggen. Ik pakte ze op en las ze. "Het is nu 2018" dacht ik. "Dit document is geschreven in 1882" dacht ik. "1882 vandaag ontdenkte ik een Demonen familie. De ouders zijn dood alleen is hun dochter verdwenen" las ik in mijn hoofd. Ik hoorde Cooper naar beneden komen. Ik maakte er snel een foto van. Ik legte snel de documenten terug en rende snel naar buiten. Ik rende op vanpier snelheid naar het bos op zoek naar Keelin en Wilko.

Keelin pov

"Nee Vera niet doen!" riep Wilko. Vera was getransformeerd en greep Wilko bij haar keel. Ik lag verlamd op de grond door een spreuk van haar. Ik voelde een wind vlaag en Vlad zat geknield naast me. "Wat is er gebeurt?" vroeg hij. "Zorg dat ze niet ik het maan licht komt" zei ik met mijn tanden op elkaar. Vlad knikte en stond op.

Vlad pov

Ik liep naar Vera. "Vera stop! Laat Wilko los" zei ik. Ze keek me aan met haar hele zwarte ogen. Ik kon niet zien waar haar pupillen zaten. Ze keek me moest aan. Ze gooide Wilko op de grond en hij gilde en kreunde van de pijn. "Zorg dat ze niet ik het maan licht komt" zei Wilko. Ze keek Wilko aan en toen omhoog. Ze snoof en zette haar voet op Wilko's borst. "Vera alsjeblief we willen je helpen" zei ik. Vera keek me medenlevend aan. Ik glimlachte naar haar. Ze snoof en rende weg. Toen ze verdween achter de bomen was Keelin's verlaming voor bij. "Ga achter haar aan" zei Keelin. Ik knikte en ging met vampiersnelheid achter haar aan.

Dark Blood?!Where stories live. Discover now