5 jaar later

485 10 8
                                    

Vera pov

Dag na dag, week na week, maand naar maand, sturen Keelin, Wilko en Vlad wezens terug naar de onderwereld. Ik hielp ze met wezens vinden en zo, ik ben dus nu wel lid van de Nachtwacht alleen kan ik niet wezens weg sturen dar kunnen alleen Keelin, Wilko en Vlad. Ik was gelukkig met Vlad. Zijn ogen straalde geluk en liefde uit. Zijn lach was lief, warm en zacht. Van mij vond hij dat mijn ogen hem betoverde en dat mijn glimlach ook lief, warm en zacht was. Van Vlad heb ik een goude ring met een hartje er op en in het hartje een netdiamand er op gekregen omdat we 5 jaar hebben en in de binnen kant van de ring stond 'Vlad ♡ Vera Forever'. Ook heb ik zelf een zelf een goude ketting getoverd met een V er aan van Vlad. Keelin en ik waren beste vriendinnen en Sasha en ik ook. Keelin, Sasha en ik hebben vaak Griltalk dat is zo gezellig en grappig. Soms zat Helena er ook bij dan was het nog gezelliger. Ik sliep in Vlad's kamer in zijn bed want ja hij slaap in zijn kast. Ik werkte gewoon in de herberg. Keelin, Wilko, Vlad en ik maakte altijd lol tijdes het werk. In de zomer moest ik een kan met water bij iemand brengen maar gooide ik hem over Vlad of Wilko. In de Winter bekochelen we elkaar met marsmellows in plaats ze in de warme chocomelk te doen. Vlad en ik spelen vaak samen piano of schaken we samen, meestal win ik altijd. Met Wilko ren ik altijd door de bossen. Met volle maan blij ik altijd binnen want ja ik heb niet nog eens zit in een horro ik hihi. Maar op een dag ging alles mis.

(Even tussedoor ik ga nu het verhaal van de Shifter schrijven maar op een andere manier. Ik doe alles wat de Shifter zeg schuingedrukt en de Shifter doe ik niet als pov)

Vlad en ik liepen uit de winkel. Keelin kwam aan rennen. "Vlad Wilko wilt je uit de Nachtwacht" zei ze met een raar snuifje. "Hoezo?" vroeg hij. "Geen idee" zei ze. "Maar wat hem ik hem misdaan?" vroeg hij. "Laten we dat in de herberg bespreken. Helena wilt haar boodschappen" zei ik en liep door.

Wilko pov

"Ik snapte er niks van waarom wilt Vlad me uit de nachtwacht en waarom bespreken Keelin en Vega dat samen?" dacht ik. Ik rende door het dorp op zoek naar Vlad. Ik stond stil en keek rechts van me daar stond hij stil voor zicht uit te staren. "Ah grappermaker" zei ik. "Wat is er?" vroeg Vlad. "Ik hoorde dat je me uit de Nachtwacht wil" zei ik. "En wie heeft je dat verteld?" vroeg hij met een raar snuifje. "Eh ik hoorde Keelin en Vega er over praten" zei ik. "Oh dus Keelin en Vega praten achter je rug om en ik krijg de schuld?" zei Vlad. "Nee dat bedoel ik niet maar..." zei ik. "Ik denk dat je dit gesprek bij Keelin moet voeren en niet bij mij" onderbrak Vlad me. Hij liep weg. Ik bleef staan.

Keelin pov

Ik kwam uit de winkel. Ik moest voor Helena nieuwe borden, glazen, en bestek kopen. Ik liep door een steegje. "Boe" hoorde ik en draaide me om. "Heyy Vlad. Alles uit gepraat?" vroeg ik. "Ja en nee" zei Vlad. "Hoezo ja en nee" zei ik. "Omdat het half uit gepraat is. Blijkbaar wilt Wilko je uit de Nachtwacht" zei Vlad. "Waarom?" vroeg ik verward. Vlad haalde zijn schouders op. "Maar wat heb ik hem dan ooit misdaan?" vroeg ik. "Ja dat moet je aan hem vragen" zei Vlad en liep weg met een raar snuifje. Ik schudden mijn hoofd en liep de andere kant op. Ik zag Wilko. "Wilko we moeten praten" zei ik. "Oh jij ook al. Ik dacht dat Vlad het probleem was" zei hij. "Ja dat dacht ik ook maar jij bent dat ook" zei ik. "Hoezo ik nou weer?" vroeg hij. "Waaron wil je mij uit de Nachtwacht?" vroeg ik. "Waarom willen jullie mij uit de Nachtwacht?" vroeg Wilko boos en liep weg.

Vera pov

Ik was in de keuken tomatensoep aan het maken voor Vlad. Hij zat voor de bar aan de tafel te lezen. Ik goot de soep in een soepkom. "Hier breng dit naar tafel 7 buiten ik moet boodschappen doen" zei Sasha. "Maar ik heb net boodschappen gedaan" zei ik. "Ja de koeken zijn nu al op en tante wilt meer hebben" zei Sasha en liep weg. Ik liep naar buiten.

Vlad pov

Ik zat heel erg in mijn boek en zag Sasha wel maar ik hoorde haar niet. Vera zette mijn tomatensoep naast mijn boek neer. "Alsjeblief lief" zei ze. "Dankje" zei ik. Ik roerde door mijn soep en tilde mijn lepel op. Wilko kwam naar beneden gelopen. "Vlad niet eten" zei hij en duwde me naar beneden. Ik liet me lepel vallen in mijn kom. "Fifi wat doe je?" vroeg ik verbaast. Wilko pakte mijn kom op. "Ruik je dat niet er zit knoflook in" zei hij en hielt hem onder mijn neus. Ik rook er aan. "Vera gaf me die soep ze weet dat ik geen look mag" zei ik en stond en draaide me om. Achter de bar stond Sasha. "Vera?!" riep ik. "Niet gezien" zei ze. "Wat gebeurt hier?" vroeg ik. "Ja ik denk dat Vera ons uit de Nacbtwacht wil" zei Wilko. "Hoe kan je dat nou zeggen" zei ik boos. "Trouwens dit is allemaal bij jou begonnen jij wilde mij uit de Nachtwacht" zei Wilko. "Fifi ik heb dat nog nooit gezegt" zei ik. "Argg wat is hier aan de hand" zei hij boos en liep naar buiten.

Uiteindelijk kwam Vera. "Waarom heb je look in mijn soep de gaan babe?" vroeg ik. "Dat heb ik niet gedaan" zei ze. "Je hebt toch die soep gegeven?" vroeg ik. "Ja ik heb je die soep gegeven maar ik heb er geen look in gedaan dat deed Wilko, hij wilt mij zwart maken. Wie geloof je eerst mij of Wilko?" vroeg ze en deed een raar snuifje. "Ik weet het antwoord al" zei ze. "Ja en ik ook" zei Wilko die uit de keuken kwam en liep naar buiten. "Fifi wacht" zei ik.

Dark Blood?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu