Groot feest

182 2 0
                                    

Ff tussen door. Omdat de Nachtwacht film op dvd is ga ik hem herschrijven met Vera er in. ALS JE HEM NIET GEZIEN HEBT KIJK HEM EERST OF SLA HET OVER😂 ik wil niks verklappen voor de gene die het nog moet/wil zien. Hoopelijk lijken jullie dat leuk. Veel lees plezier.

Vera pov

Vandaag is het zo ver. Voor het eerst ga ik naar een dorpsfeest. Ik stond op en kleede me snel aan. Toen ik klaar was stapte Vlad uit zijn kast. "Hey" zei ik. "Hoi" zei hij en ik gaf hem een kus. "Wat is eigenlijk de bedoeling met carnaval?" vroeg ik terwijl ik mijn haren aan het borstelen was in de spiegel. "Met carnaval mag je verkleed maar het hoeft niet" legde Vlad uit. "Leuk en hoe ga jij?" vroeg ik en draaide me om naar Vlad. Hij haalde zijn schouders op. "Geeft niet. Ik ga naar beneden helpen met alles" zei ik. Vlad knikte. Ik rende naar beneden. Ik hoefde eigenlijk niks te doen alles was al gedaan. Ik liep over het plein en keek mijn ogen uit. "Hé" zei Sasha. "Oh hoi" zei ik. "Dus voor het eerst een feest voor je?" vroeg ze. "Eigenlijk wel ja" lachte ik. "En hoe ga jij verkleed?" vroeg ze. "Ik heb geen idee" zei ik. "Sasha kom eens" riep Helena. Sasha rende naar Helena. Ik liep naar binnen om nog wat aan Vlad te geven. Hij was bij Vega in ons woonkamertje. Ik hoorden hun praten maar ik ging niet afluisteren. "Vlad ik moet je iets geven" zei ik. Vlad keek naar me. "Sorry stoor ik jullie?" vroeg ik. "Nee" zeiden Vlad en Vega in koor. "Mooi" zei ik. Ik ging naast Vlad staan. "Ogen dicht en steek je arm uit" zei ik. "Hoezo" zei Vlad. "Doe nou maar wat ik zeg" zei ik en keek hem doordringend aan. Hij zuchtte en deed wat ik zei. Ik pakte een armbandje uit mijn jaszak van mijn leren jas en knoopte het om zijn pools. Het was een rood koortje met een hartje er aan. "Kijk maar" zei ik. Vlad keek. "Wow" zei hij. "Weet je nog dat ik een beetje bloed van je wilde?" vroeg ik. Hij knikte. "Nou het ene helf van het hartje is jou bloed versteend daarom is die rood en de andere helft is mijn bloed versteend en daarom is het zwart. Oh en ik heb met mijn bloed in jou helft jou naam geschreven en in mijn helft met jou bloed mijn naam geschreven" legde ik uit. "Hij is mooi. Heb jij er ook één?" vroeg hij. Ik knikte en pakte uit mijn shirt mijn andere ketting met het hartje. Wilko en Keelin kwamen binnen. "Kom we moeten opschieten" zei Keelin. "Waarvoor?" vroeg ik. "Vera komt uit zijn boek en de president komt onze voorwerpen opladen" zei Keelin. "Vera!" riep Sasha. "Gaan jullie maar ik help Sasha wel. Ik liel naar Sasha. We moesten samen van Helena boodschappen halen.

Vlad pov

"Kom we gaan" zei ik. We liepen met z'n drieën naar het bos. "We kunnen de president niet laten wachten" grapte Keelin. "Jongens ik moet jullie wat vertellen" zei ik. "Wat doet Cooper hier?" vroeg Wilko. Cooper's Jeep stond op het bos pad vlak bij het portaal. "Hij moet hier weg" zei Keelin. Wilko rende weg. Keelin en ik rende achter Wilko aan. "Aaaah" hoorde we iemand schreeuwen. Coopee schreeuwde, hij vloog naar achteren en viel bij zijn Jeep op de grond. We rende naar hem toe. "Laat hem liggen we moeten dat wezen pakken" zei Wilko en transfomeerde. Wilko rende het bos in. Keelin en ik transfomeerde ook. We rende achter Wilko aan. We zagen allemaal tekens op de bomen. Wilko sprong op het wezen maar Wilko vloog net als Cooper een klein stukje weg. Ik rende met vampier snelheid naar Wilko om te helpen. Hij had een staf vast een paarse tulband op. Wilko duwde hem tegen de boom en we hielden hem met zijn eigen toverstaf geklemt tegen de boom. "Wat doe jij hier?" vroeg Wilko. "Jij gaat terug naar de onderwereld" zei ik. "Heer Vladimir?" vroeg hij met weinig adem. Wilko keek me aan. "Jongens stop" riep Keelin en ze kwam aan rennen. "Laat hem los. Het is een gezant van de Raat" zei ze. "Dat klopt" proeste hij. Wilko en ik keken naar hem en lieten hem los. "Dank u" zei hij. Hij deed zijn paarzen doek voor zijn mond weg. "Gideon magier van de Raat om u te dienen" zei hij en boog voor ons. "Heer Vladimir het spijt me voor deze vergissing" zei hij en hij keek naar mij. "Het eh is al goed heer Gideon het is ook de fout van sommige leden van de Nachtwacht ze zijn een beetje....onstuimig" zei ik en keek naar Wilko. "Wat? Ontstuimig! Vind je het gek als een idoot met een toverstok zit te zwaaien!" zei Wilko boos. "Beleeftheid is niet uw sterkste kan en ook het gehoorzamen van uw leider" zei Gideon tegen Wilko. Wilko kek hem boos aan. Gideon draaide zich om naar Keelin. "Vrouwe Keelin, vertegenwoordiger van het Elfenrijk. Het is me een eer om u te ontmoeten" zei Gideon. Ineens gaf de poort licht. We draaiden ons allemaal om naar de poort. Er kwam nog iemand door de poort. Tot er een oude man met een ooglapje de poort uit stapte. "Gegroet Nachtwacht, de kracht zij met u" zei de oude man. Gideon boog voor hem. Ik liep langzaam naar hem toe. "Gegroet vader" zei ik en boog plechtig voor hem. "Fijn om je weer te zien mijn zoon" zei Vlad's vader. "Wist jij dat zijn vader kwam?" vroeg Wilko aan Keelin. "Nee ik wist alleen dat er een lid van de Raat kwam" zei ze. "Keelin Wilko leuk dat ik jullie kan ontmoeten, Vlad heeft veel over jullie verteld" zei hij. Ik keek mijn vader aan. "Ik ben graaf Roman" zei Roman. "Graaf de bescherming voor de poort is bijna klaar" zei Gideon. "Mooi zo" zei Roman. "Laten we naar Vega gaan" zei ik. "Ja laten we dan doen" zei Roman. Ineens hoorden we een kreet en iemand sprong uit de struiken en viel Vlad's vader en Gideon aan.

Dark Blood?!Where stories live. Discover now