DUYURU (Lütfen Okuyun!)

2K 94 21
                                    

Arkadaşlar, yeni bir kitap yazmaya başladım. Bir Harry Potter Next Generation hikayesi. Yaza yaklaşıyoruz ve nisan ayının ilk haftası bizim okul tatil. Bu yüzden yeni hikayelere başlayabileceğimi ve hepsini birlikte ilerletebileceğimi düşünüyorum.

Next Generation hikayemin adı "Kızıl Kasırga". Kitap Lily Luna Potter'ın ağzından olacak fakat zaman zaman başka karakterlerin ağzından yazılmış bölümler de olucak.

Kitabın ilk iki bölümü hazır. Bu arada kitapta Diana da olucak. Spoiler almak istemeyenler okumasın ama kitabın karakter tanıtımı bölümünün altına bu kitabı okumayanlar için Diana'nın kim olduğunu ve kitap henüz bitmediği içinde next generation zamanına kadar ona neler olduğunu yazıcam.

Eğer başka bi kitaba başlama diyorsanız bu kitapta biraz daha ilerleyene kadar beklerim ama açıkçası bunun etkisi olduğunu zannetmiyorum. Zaten ilham gelince bölüm yazıyorum.

Eğer bu yeni hikayeye başlamımı istiyorsanız bana fikirlerinizi ve isteklerinizi bildirebilirsiniz. Baştan söyliyeyim bu bir 'Scorily' fanfici olucak fakat Romes yapıp yapmamakta kararsızım. Fikirleriniz/önerileriniz?

Bu arada yeni bölüm uzun zamandır yok ve bunun nedeni bir kısımda yaşadığım kararsızlık. Çözülür çözülmez yeni bölümü yazıcam. Büyük ihtimal hafta içi bir akşam yeni bölüm gelir. Bu kitap için olan fikirlerinizi de benimle paylaşabilirsiniz.

Bu arada fikir olsun diye sizinle yeni kitabın kapağını ve açıklamasını paylaşıyorum. Bunun yanında planlarken en eğlendiğim ve beni en mutlu eden karakterlerden biri olan Lucy Weasley için yaptığım videoyu da. Umarım beğenirsiniz.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Kızıl saçları dalgalanırken adeta etrafa cesaret saçıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kızıl saçları dalgalanırken adeta etrafa cesaret saçıyordu. O Lily Luna Potter'dı. Büyükannesi Lily gibi adil ve cesur, Luna teyzesi gibi bilge ve yaratıcıydı. Damarlarında akan Çapulcu kanı kadar asi, yüreğinde yatan Weasley kadar sadık ve sevecendi. O Kızıl Kasırga'ydı.

Kimse onun aşkı bulabileceğine inanmıyordu. Zaten bulamadı, o aşka düştü.

**********************************************

"Dünyada bir tek dev mürekkep balığıyla ikiniz kalsanız, yine seninle çıkmam Malfoy!"

Ravenclaw'un LanetiWhere stories live. Discover now