SON SÖZ

2K 100 26
                                    

Şimdi ilk başta şunu söyleyeyim, bu hikayeyi yazmaya 2012 ekim ayında başlamıştım. Ve, 2013 ağustos itibari ile bitirmistim. Bitirmeye yakın bir süre önce de wattpad'de paylaşmaya başlamıştım. Sonra uzun bir ara paylaşmayıp 2014 yaz ayında Wattpad'de paylaşmaya devam etmeye başladım. Aranızda bilenleriniz ya da sonradan diğer sitede bulup oradan okumaya devam.edenleriniz oldu ve bana çok güzel yorumlar yolladılar. Çok teşekkür ederim.

Gelelim son söze...

Öfkeli bakışlarınızı sayfanın üzerinde hissedebiliyorum.

Sirius'u öldürdüğüm için bana kızıyor olabilirsiniz ama bu hikayeye başladığım andan beri bu finali istemiştim. Belki de bu yüzden hızla yazmıştım. Sirius'un bize verilmeyen sevgilisini tamamlamak için...

Kafamdaki binlerce soruya cevap bulmak için başlamıştım. "Sirius'u on iki yıl boyunca kimse mi beklemedi?", "Hiç kimse mi, ölse dahil, James'e ihanet etmeyeceğini bimiyordu?", "Kimse mi ona güvenmiyordu?"

Sonra... İmkânsız, diye düşünmüştüm. Tüm Hogwarts, James'le arasındaki bağı biliyordu. İkisinin hiç ayrılmadığını biliyorlardı. Onlar efsanevi ikiliydiler.

Ve, kendi kendime bence JKR bu kişiyi bizden gizledi, diye düşünmüştüm. Çünkü o Azkaban'dayken onu bekleyen, ona güvenen birisinin olduğuna inanıyordum. Bize verilmemiş, güçlü bir kadın olduğuna inanıyordum.

Ve, bu düşüncelerle yazmaya başlamıştım. Sirius'a sonsuza kadar güvendiğini düşündüğüm o kadını yazmaya başlamıştım.

***

İlk bölümü yazarken sadece bu düşünceye odaklanmıştım. Kesinlikle, tek bir planım yoktu. Hatta Miss Elmer'ın ismini bile bilmiyordum. Evet, cidden, başladığımda seçtiğim bir isim bile yoktu. Sonra 'Ige'i buldum. Yunan mitolojisinde aşk ve güzellik tanrıçası anlamındaydı.

İkinci bölüm, üçüncü bölüm derken hikaye hızla ilerlemişti.

Ve, her bölüm de aldığım yorumlarla, okuyucuyla bu hikayeyi tamamaldım.

***

Hikayeyi bitirdigimde üniversite sınavlarına hazırlanmak zorunda olduğum için yazmaya 9 aylık bir ara vermiştim. Bu yaz tekrar başladım inşallah... Her ne kadar yavaş ilerlesem de umarım tekrar eski tempoma döneceğim.

Bana biraz yardımcı olmak için düşüncelerinizi belirtip okudugunuzu hissettirirseniz, çok severim.

Bundan sonra paylaşmaya başlayacağım hikaye, bu hikayede çok az bahsettiğim Yoldaşlık dönemini anlatıyor. Tabii ki Sirige katkıları ile...

Son olarak... Her zaman yanımda olan tüm okuyuculara sonsuz teşekkürler, diyorum :)

***

Ve, hikayeyi bitirirken Harry Potter'ın satırları arasında kaybolmuş, kamera arkasında tutulmuş o kızı -kendim açısından, sizin için bilemem- bulduğumu söylemek istiyorum.Ige Elmer. Sirius'a sonsuza kadar güvenebilecek, Slytherin'li kız.

Ve, başka hikayelerde görüşmek üzere inşallah :)) Kendinize iyi bakın :)

Not: Sirige ile ilgili birkaç öne-shot'um var, onları tek tek paylaşacağım. Beni takip ederseniz bildirim gelir muhtemelen.

Not 2: Bir de Sirius&Ige videosu vardı ama telefondan ekleyemedim. :( Google'da ararsanız çıkar muhtemelen.

Sana Güveniyorum... | Sirius Black & Ige ElmerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin