serzeniş

4.5K 576 272
                                    

Herkese merhaba!

Nasılsınız?

Beni soracak olursanız yeni bölüm yazmak için fazla enerjimin ve hevesimin olmadığı için kötüyüm. Bunun sebebini daha önce birçok kez belirtim. Lakin değişen pek bir şey olmadı. Verdiğiniz oyların ve yaptığınız yorumların ne kadar yazmama yardımcı olduğunuzu bilseydiniz.... 

 Eskiden bu durumu çok umursamıyordum çünkü yayımlamayı her an bırakabilirdim. Yazmak asla vazgeçmeyeceğimi size söylemiştim ama yayımlamaktan vazgeçeceğimi her fırsatta belirtmiştim. Bu sefer ne değişti, neden yayımlamayı bırakamıyorsun diye sorarsanız bu hikâyeyi neredeyse en başından takip eden okuyucularıma haksızlık etmek istemiyorum. Dile kolay beş seneden beri düzenli okuyup ve yorum atan okuyucularıma böyle bir şey yapmak istemedim. Ben burada yazarak para kazanmıyorum, bunu yapıyorum çünkü paylaşmak istiyorum. Bir yazarı en çok heyecanlandıran şey acaba bundan sonra ne olacak cümlesidir. Lakin benim hayalet okuyucularım bir oy bile atamıyor.

Burada yayımlamadığım, yayımlayıp da kaldırdığım o kadar çok hikâyem var ki... Bazılarını hiç paylaşmayacağım, bazılarını ise paylaşacağım günü iple çekiyorum.

Lafı uzatıp daha fazla sizi sıkmak istemiyorum çünkü bazılarınız bunu hiç okumayacak bile. Okuyanlara ise şimdiden teşekkürler. Söylemek istediğim yapılmasından nefret ettiğim bir şeyi artık benimde yapıyor olacağımdır. Bunu yapmak kendimi ne kadar kötü hissettirse de aklıma yayımlamayı bırakmaktan başka çözüm yolu gelmiyorken en iyisi bunu yapmak. Bugünden itibaren bölümlere sınır geliyor arkadaşlar. O sınır geçilmeden bölümlerin gelmeyeceğini şimdiden belirtmek isterim. İlk sınırımız aşağıdadır.

Lütfen sahte hesap açıp oylama yapmayalım, fark ediyorum.

                                                                                                               OLVİDO

                                                                                                            ( Zeze1112 )  

Sınır: BÜYÜK BALIK, 250 oy

Sınır: İYİ, KÖTÜ VE ÇİRKİN 300 oy

KAÇAKWhere stories live. Discover now