Capitolul 4

452 30 145
                                    

Încă mi se părea că nu e real. El. Aici. În fața mea. Nici macar nu stiu daca este un vis sau un coșmar.

Nu m-am putut concentra la ceea ce au spus ceilalti colegi. Toată atenția mea era fixată asupra lui Teddy. Vedeam cum si rotitele din capul lui se învârtesc repede.

Stia ca ma va găsi aici? Si-a încălcat promisiunea pe care mi-a facut-o despre căutarea celuilalt? Trebuia sa discutam si totusi voiam să fug cat mai repede de el, sa ma ascund si sa uit ca l-am văzut. Începusem să fac progrese. Începea ca uit de el. Si uite acum sitiatia asta. O palmă usturătoare peste fata.

Când lumea a început să iasă din Camera Necesității, Teddy s-a apropiat de mine si mi-a soptit la ureche:

-Revino aici in doua ore. Te rog, Fox. Cred ca trebuie sa vorbim.

Asta a fost tot ce mi-a spus, apoi s-a îndepărtat de mine ca si cum pielea mea l-ar fi ars. El s-a întors lana tata si eu m-am îndreptat spre ieșire.

- Ce surpriza sa apara Teddy aici, nu crezi? m-a întrebat Grace.

Ea nu știa toată povestea. Deși era verișoara si prietena mea cea mai bună, nu i-am putut spune totul. Era mult prea dureros asa ca am ramas la varianta cu Teddy un mic crush de moment.

- Da, foarte surprinzător.

Probabil că inca eram in soc. Mainile mele cu siguranță erau la cat de mult tremurau.

După doua ore, inca dezbateam daca sa ma intalnesc cu Teddy sau nu. Voiam să il ascult? Poate, dar nu ii datorăm nimic. El a fost cel care a plecat și deși am fost de acord cu decizia lui la început, atunci cand m-am văzut in fata faptului împlinit, a durut mult prea tare.

Voiam să stiu ce are de spus. Asta a fost impulsul care m-a adus până în Camera Necesității. Încă era aici, dupa 15 minute de la ora pe care mi-a spus-o.

-Hei! Credeam ca nu vei veni. a spus el pe un ton neutru.

Eu nu i-am raspuns in niciun fel, doar m-am așezat pe scaunul din fata lui.

-Te rog, Foxy, nu ma trata cu tăcere și indiferenta.

- Ce ati vrea sa fac, domnule Lupin? Sa aduc covorul roșu, sa va pup pantofii, sa va fac un masaj la picioare? Sigur sunt obosite dupa atâta cutreierat prin lume.

Asta era arma mea. Ma ascundeam in spatele sarcasmului ca sa ma apar de el.

-Doar vreau sa discutam ca doi oameni maturi.

- Eu nu am nimic sa-ti spun asa ca te ascult.

- Nu mi-am încălcat promisiunea. Nu te-am cautat. Nu stiam ca inca esti la Hogwarts. Am crezut ca ai terminat anul trecut.

- Imi place sa vad ca te-am surprins.

-Sentimentul e reciproc. Ai fost la fel de socata ca mine, Foxy.

Ma uitam la el si nu puteam sa neg ceea ce zicea. Avea dreptate. Dar nu am simtit doar surprindere ci și dorința. Acea parte din mine care era a lui a țipat cand l-a vazut.

- Am descoperit ca aici e locul meu, ajutând elevii asa cum a facut si tata.

-Ar fi mandru de mine, Teddy.

Mi-am reproșat acel moment de slăbiciune, in care am lăsat garda jos.

- Multumesc ca ai zis asta. Insemana mult pentru mine. Revenind, imi pare rau pentru anul trecut, ca am plecat. Noi doi oricum nu ne-am fi putut întâmpla. Esti fiica lui Harry si el este că un tata pentru mine.

-Opreste-te chiar acolo, Edward. i-am spus arătând cu degetul acuzator spre el. Ai simtit ca si cum ti-ai fi sărutat sora?

A înghițit în sec.

-M-ai placut. Cauta cate scuze vrei. Tata, părinții tăi, universul. Ai inceput sa te atasezi de mine mult prea repede. Te-ai speriat si ai plecat.

-Stii ca a fost mai mult de atat.

- Stiu, Edward. Si inca te admir pentru celălata parte, dar nu o sa te iert pentru ca nu ti-ai permis sa simti ceva bun, ceva care ar fi putut fi o poveste frumoasa de dragoste. Unde voiai sa ajungi cu tot discursul ala? Sa te iert? Sa te iau inapoi? Stii ca nu este posibil.

-Vreau doar sa putem colabora in pace, fără să sari la gâtul meu de fiecare dată când apar in câmpul tau vizual.

- Sunt la vulpea, dupa cum imi spune si numele. Sar atunci cand prada nu e atenta.

- Ce s-a întâmplat de te-a intr-o fata atât de rece.

-Raspunsul e simplu. Edward Lupin s-a intamplat.

Hello! După ce am tras o sperietura serioasă cand am crezut ca mi s-au sters toată cărțile, m-am pus sa scriu acest capitol. Mi se pare ca ceva nu merge ca lumea. Lasati-mi parerile voastre in comentarii si de asemenea daca va dati semăna ce nu e in regula. Poate voi aveti un ochi mai bun decat am meu. Va pup si stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now