Capitolul 25

404 31 126
                                    

*Teddy Pov.*
Înapoi în camera mea, am făcut un dus rapid și m-am schimbat intr-un tricou lejer și o pereche de pantaloni de trening. Scrisoarea pe care mi-a inmanat-o Arabella stătea pe biroul meu.

As minți dacă as spune ca nu îmi e teama sa aflu ce scrie în ea. Din modul în care este scris numele meu, Teddy si Lupin in doua caligrafie diferite, cred ca amandoi parintii au contribuit cu câteva cuvinte proprii.

Trebuia sa îmi înfrunt demonii la un moment dat asa ca in momentul în care m-am așezat pe pat, am luat scrisoarea in mana și am deschis-o cu grija. Un scris dezordonat si labartat mi-a atras atenția prima data. Am presupus ca e scrisul tatei.

1 Mai
Draga Teddy, (sau Edward, nu stiu cum iti va plăcea sa ți se spună la vârsta la care vei citi aceasta scrisoare)

Nici nu știu de unde sa încep. Ma năpădesc emoțiile ca prima data când te-am văzut în bratele mamei tale. Erai un pui de om cu cateva firicele de par albastru. Mi-ai furat inima imediat si mi-am promis ca voi face orice ca fii în siguranta. Si ma voi tine de acea promisune. Nu stiu ce se va întâmpla maine, dar în cel mai negru scenariu, vei avea aceasta scrisoare. Imi doresc sa nu fie nevoie sa o citești niciodată.

Dacă totuși va trebui sa o faci, vreau sa iti transmit câteva cuvinte pe care nu voi putea sa o fac dacă nu sunt lângă tine.

1. Trăiește pana la ultima suflare. Nu știi niciodată când acel sfarsit va veni. Sa nu regreți ca nu ai apucat sa faci ceva ce iti doreai.

2. Lupta pentru ceea ce vrei. Stiu ca vei fi un bărbat puternic. Am încredere ca vei lupta pentru ideile tale.

3. Familia este mai mult decat legăturile de sânge. Ea este cea mai importanta. Sa nu uiți asta niciodata.

Teddy, fii mândru de tine asa cum sunt și eu. Nu stiu cum vei fi ca adult, dar deja sunt mândru de tine. Orice vei face, vei fi mândria mea.

Sunt langa tine mereu. Mereu, Teddy!
Te iubesc,
Tata

Lacrimile au început sa imi cada pe obraji in valuri cand am citit ultimul paragraf. Este mandru de mine. Nu credeam ca voi auzi vreodata aceste cuvinte de la tatăl meu, dar uite-le aici. Negru pe alb.

Mai era o scrisoare in plic. Am recunoscut scrisul ca fiind al mamei. Dacă tata a ales o culoare convențională pentru scrisori, mama a ales culoarea mov pentru a mi se adresa. Am ras scurt, apreciindu-i creativitatea.

1 Mai
Dragul meu copil,
Ești lumina ochilor mei. Te iubesc cum orice mama își iubește copilul și îmi pare rău dacă trebuie sa citești scrisoarea asta. As vrea sa pe 3 mai sa o pot arde și sa ma fac ca nu exista. Dar dacă nu vom mai fi, ma bucur ca o ai.

Remus a incercat sa ma convingă sa nu lupt, dar nu pot. Nu pot sa traiesc fara el cum nu pot nici fara tine. Nu ma voi opri niciodata sa lupt pentru o lume mai buna pentru tine.

Stiu ca vei fi iubit, chiar dacă noi nu vom mai fi. Si cine nu te-ar iubi? Ești un copil extraordinar și sigur vei fi un adult și mai extraordinar.

Inainte sa scriu aceasta scrisoare, am tras cu ochiul la cea a tatălui tău. Sper sa nu va supărați pe mine. As vrea sa mai adaug acolo un punct.

4. Iubește din toată inima. Indragosteste-te nebunește de cineva pentru ca meriți cea mai epica poveste de iubire. Nu stiu cine va fi aleasa inimii tale, dar bucura-te de ea ca și cum mâine nu ar mai fi. Fa copii daca vreți și fi părintele care noi nu am putut sa fim.

Deja sunt mandra de tot ceea ce esti si esti doar un bebeluș intr-o patura albastra. Vei fi un adult cu care m-as mandri ca este fiul meu.

Sunt împreună cu tatăl tău mereu lângă tine. Mereu, Teddy! Esti lumea noastră.

Cu dragoste,
Mama

Inima mea deja rata niste batai. Lacrimile nu se mai opreau si respirația mi-a devenit precipitata.

Nu am mai scris de mult un capitol atat de trist. Am plâns și eu când l-am scris. Sper ca și in voi sa fi trezit niste emotii. Va astept cu nerabadre parerile.

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now