Capitolul 36

436 32 118
                                    

*Teddy Pov.*
Respirația nu este catalogata ca o acțiune dificila. Inspiri si expiri. O facem inainte de a invata ce e lumea. Pentru mine, a devenit una dintre cele mai grele procese ale corpului meu. Inspiram si parca ma poticneam, fără sa pot sa dau aerul afara.

Alte parti ale corpului meu funcționau de la sine, însă. Parul mi s-a făcut imediat albastru, ca intr-un semn de recunoaștere.

M-am ridicat cu greu de jos, de langa James, care nu înțelegea de ce partenerul lui de joaca pleca.  Am inceput sa ma apropii de cuplul din fata mea, care se ținea de mana strans.

Ce copil nu si-ar recunoaște proprii parinti? Ceva din mine ma tragea spre ei, ca o forta prea complicata încât sa o înțeleg.

Primul sunet pe care l-am auzit a fost un ignet de plans din gatul mamei atunci când ne-am îmbrățișat. Am simtit la bratele tatei deasupra noastră, ca o pasare care își apara familia cu airile sale.

- Băiatul nostru. a soptit mama si mi-a declanșat si mie o serie de lacrimi.

Nu imi venea sa cred ca îmi îmbrățișam parintii. Parea un vis si imi era atât de teama sa ma trezesc.

- Ai grija sa nu ii strivesti, amice! am auzit un glas necunoscut.

Cand am ridicat capul si îmbrățișarea s-a încheiat, mana lui Sirius Black se afla pe spatele tatei si am identificat vocea ca fiind a lui.

- Pe barba lui Merlin, stiam ca o sa fi un băiat frumos! a spus mama analizandu-ma din cap pana-n picioare.

- Cred ca ne-am descurcat destul de bine, a aprobat și tata, ceea ce a stârnit râsete in jurul nostru.

Mama m-a mai îmbrățișat încă o data și a trecut la a face același lucru și cu ceilalți. A felicitat-o pe Ginny pentru sarcina și s-a oprit în dreptul roscatei mele.

- Tu ar trebui sa fii iubita fiului meu, nu?

Obrajii lui Foxy s-au aprins imediat. Harry a fost cel care a răspuns in schimb.

- Nu. Este fiica mea si a lui Ginny.

Buzele mamei s-au ridicat intr-un sarut atotștiutor si i s-a adresat lui Harry.

- Dragule, stiu foarte bine cine e. Doar voiam sa stiu daca Teddy si-a folosit șarmul cum trebuie și a cucerit-o deja pe Foxy.

- Sper sa-si fi folosit samul, dar nu cu fiica mea.

- Nu iti alegi de cine te îndrăgostești.

Încă niște vorbe de duh spuse de mama. Asa este. Nu mi-am ales asta si totusi o fac cu toata fiinta mea. Sunt îndrăgostit de Foxy si nu pot sa ma opresc.

Discuția s-a transformat intr-una mult mai vesela atunci când Sirius a schimbat subiectul. Veselia era la ea acasa in biroul lui Harry.

- Ma bucur ca ti-ai găsit vocația pana la urma. Am urat sa te vad cautand si tot cautand fara sa te pot ajuta.

Tata a fost cel care mi s-a alaturat intr-un colt al camerei, departe de urechile celorlați.

- Ai fost langa mine atunci?

- Mereu am fost. Ti-am urmărit miscarile. Ti-ai ales un loc bun in care sa ramai. Am simtit ca viitorul tău este Hogwarts inainte sa te fi născut.

Un zambet i-a inflorit pe buze.

- Ca tatal meu?

- Exact ca tatal tau. E ceva ce m-a atras aici. Nu stiu ce te-a adus pe tine, dar ma bucur ca a facut-o.

- Cred ca tu ai fost, de fapt, exemplul pe care îl cautam.

M-a strans tare in brate si nu mi-a dat drumul pentru cateva minute. Era asa de liniștitor sa stiu ca tata este mulțumit cu ceea ce realizasem pana acum.

Putina relaxare in familie. Sper ca v-a placut capitolul si nu uitați de pareri de voturi. M-am gândit ca ar fi un moment bun pentru next încât sa va urez un nou an școlar cat mai bun posibil. Va pup și stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now