Capitolul 8

391 28 78
                                    

*Foxy Pov.*
Am putut sa plec din aripa spitalului imediat ce m-am trezit si mi s-a mai făcut un control. Am fost dezamăgită ca nu l-am mai gasit pe Teddy dupa ce m-am trezit, dar am inteles ca avea niste ore la care trebuia sa ajunga.

La două zile după acel eveniment, eram in Camera Necesității, cu bagheta pregatita pentru ceva acțiune. Tata era deja în sala, iar în momentul în care a intrat si Teddy eram sigura ca inima mea a sărit peste o bătaie. Omul asta avea sa ma omoare daca avea de gând să poarte cămăși la fiecare curs. Pa, pa, concentrare!

-Acum, înainte sa va povestesc despre vraja pe care o vom exersa azi, as vrea sa va împărțim în grupe.

Tata avea un fel de pocal imens pe masa care strălucea o lumina albastră.

- Pe rând, voi extrage niste nume si veti afla cu cine veti lucra azi.

Prima care a fost extrasă a fost Grace care a ajuns in grupul tatei. Alte numele au început să se succeada si parca numele meu nu mai apărea o data.

-Foxy, esti in grupa lui Edward. m-a anunțat azi. m-a anuntat tata.

A fost ciudat sa îl aud spunandu-i fără alint, dar presupun ca Teddy este o poreclă pentru un cerc mai strâns de cunoștiință si nu toti elevii din Hogwarts.

Ochii mei s-au întâlnit cu ai lui si am văzut cum i se creează discret gropita din obrazul strâng. Am rosit cu siguranță. Mi-am despărțit privirea de el, cat mai repede încât să nu observa cineva.

Tata ne-a explicat ce ar trebui sa spunem si cum functioneaza vraja. După ce si Teddy ne-a dat niste informatii suplimentare am inceput sa aplicăm vraja pe manechinele pregatite.

M-am așezat printre ultimii la coada, încercând să observ tot ce făceau ceilalti cat sa nu ma fac de ras. Din exterior, părea sa fie o vraja simpla. Pe principiul usor de zis, greu de facut , nu s-a întâmplat nimic cand am facut prima data vraja. Si a doua ora, si a treia oara... niciun rezultat.

-Inceraca sa te relaxezi, Foxy! Poti sa o faci. m-a încurajat Teddy de pe margine.

Am incercat sa trag adânc aer in piept si apoi sa il dau afara pentru a ma relaxa, dar nici acest procedeu nu mi-a adus succesul. Eram cat pe ce sa ma întorc la coada si sa renunț cand mana lui Teddy m-a oprit.

- Nu renunță! Hai sa te ajut!

M-am intors la locul stabilit, în fața manechinului si mi-am potrivit picioarele. Am ridicat mana si Teddy si-a pus-o peste a mea, amandoi strangand bagheta. Corpul lui se află la o distanță considerabilă de al meu, dar numai atingerea mâinii lui mi-a facut pulsul sa creasca.

Ce stupid din partea mea sa cred ca l-am uitat, ca am considerat ca povestea noastră s-a încheiat acum un an. Era aici si imi facea corpul si mintea sa reacționeze ca nimeni altcineva, dar trebuia sa ma abțin. Era profesorul meu si gândurile mele erau foarte neadecvate.

-Incearca sa spui vraja si eu te voi ajuta cu mișcarea mâinii. a spus Teddy aproape soptit.

Mi-am încetinit pulsul cat am putut mai bine si am facut cum mi-a explicat. Am reusit! Chiar imi reușise vraja.

-Felicitări, Foxy!

Si-a ridicat mana dreapta si am batut palma ca doi amici care tocmai au terminat un meci de fotbal.

După mine au mai urmat doua fete care au întâmpinat si ele dificultăți. Cand am vazut ca Teddy l-a ajutat asa cum a facut si cu mine, a trebuit să îmi întorc privirea. Ceva in mine nu accepta sa il vada atingând mana altor fete.

Hello oameni buni! Ce mai faceti? Sper ca v-a placut capitolul, chiar daca nu e prea inspirat. Va astept parerile.

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now