Capitolul 35

440 31 134
                                    

*Foxy Pov.*
- Probabil ca ești foarte incantata ca tu și Hermione sunteți însărcinate in același timp.

- Da. A fost o sincronizare interesantă. Desi ea este cu cateva luni înaintea mea, tot este frumos ca ne ocupam impreuna de decorarea camerei noului venit.

Mama a mai rămas sa stam de vorba puțin. Imi era dor de ea. Am vazut-o din ce în ce mai rar, acum cu toată nebunia cu Cap-de-Mort. In sfarsit imi primeam inapoi cateva minute din tabloul de familie pe care îl adoram atat de mult.

James era in bratele mele și se juca cu parul meu. Din fericire, era chiar linistit. Pentru cateva minute, tata a plecat pentru a aduce câteva jucării pentru James.

- Cum merg lucrurile cu Teddy? ma întreba mama și simt cum îmi îngheață sângele in vene. Nu ma asteptam la întrebarea asta, pe barba lui Merlin!

- Ne înțelegem bine.

- Foxy... mi-a spus ea numele cu subînțeles.

- Este profesorul meu, mama. Nu știu ce te astepti sa iti spun.

- Sigur, scumpo. Spune-le asta si obrajilor tai rosii ca focul. Nu uita ca sunt mama ta și te cunosc mai bine decât ai crede tu.

Am tras adanc aer in plămâni. O sa avem o discuție antrenanta.

- Stiu ce s-a întâmplat anul trecut și stiu ca e greu sa il vezi din nou. Vreau sa știu cum te simți cu asta.

- Am discutat despre asta si suntem prieteni. Nu putem șterge ce s-a întâmplat asa ca incercam sa ne folosim de ce avem.

- Deci totul este în regulă?

- Da, mama. Totul este bine între mine și Teddy.

Mai mult decat bine, dar nu puteam sa spun asta. Inca vedem suspiciune in ochii ei, dar cred ca secretul a ramas secret pentru moment.

Usa s-a deschis si tata a intrat cu o punga de jucării și cu Teddy in urma lui. Inima mea a ratat o bataie cand privirile noastre s-au întâlnit. Acum a venit momentul sa atatam cat de buni actori putem fi. A imbratisat-o pe mama imediat ce a vazut-o.

- Felicitările mele! a spus Teddy, arătând spre burta mamei. Se pare ca vei avea mai mulți frati decat te-ai fi gândit, mi s-a adresat mie.

- Sper sa lucreze și la o fata cât mai curând.

Un sir de râsete s-au format in camera. Era perfect. Lumea se rupea afara, dar aici, omaneii râdeau si se simteau bine. Eram intr-atat de fericita încât mi s-a strecurat o lacrima in coltul ochiului. Am sters-o repede, inainte de a coborî pe obraz.

Teddy l-a luat pe James si a inceput sa se joace cu el. Arata atat de bine langa copii mici.  Va fi un tata atat de bun, asa cum ar fi fost și Remus. Avea multa forta in el si stiam ca nu ar putea sa dezamăgească pe mama copiilor lui. Oricine ar fi ea, o sa fie foarte norocoasă.

O bataie in usa biroului tatei ne-a atras tuturor atentia. Tata a mers sa o deschida si dupa expresia inspaimantata, nu era de bine. Cei trei musafiri au intrat fara vreun zgomot. Timpul s-a oprit in loc.

L-am recunoscut imediat pe bărbatul cu parul puțin mai lung si o barba nearanjata. Sirius Black. Era acum in fata noastră. Si am simtit cum in tata se rupe ceva. Sau chiar opusul, se repară cand i-a sărit in brate.

Am trecut la cuplul care se ținea de mana. Mai vazusem trăsăturile alea undeva. Pozele din capul meu nu minteau. Am identificat cine era in fata mea, ca si cum parul mov al femeii nu era evident. Remus si Tonks s-au întors acasă.

Pam, pam, pam. Ce capitol, nu? Abia astept sa aflu ce pareri aveți. Nu uitați sa mi le lăsați in comentarii. Va pup si stay safe!
P. S. Nu uitați și de cartea mea, Legile artei. Am postat deja 5 capitole si are nevoie de susținerea voastra!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now