Capitolul 22

448 30 126
                                    

*Foxy Pov.*
Zilele eu trecut pe nesimtite. Deja venise momentul ca Cercetasii sa isi arate aptitudinile cand venea vorba de Vajhat.

Presiunea era si mai mare dat fiind faptul că mama, jucătoarea profesionistă de Vajhat, se află în tribune. Deși nu jucam pe aceeași poziție stiam ca va analiza jocul ca o profesionistă chiar și fără să vrea neaparat.

Nici nu pot sa spun ca ma asteptam la altceva. De cand a acceptat postul de jurnalista pentru Profetul Zilei, la rubrica destinată sportului vrajitorilor, expertiza ei ieșea la iveală. Ii plăcea mult jobul. Mai ales pentru ca ii permitea să nu plece prea mult de langa James.

-Trebuie să fim gata în 15 minute.

Am dat aprobator din cap către Even, căpitanul nostru apoi am început să il caut pe Conrad cu privirea. Nu era in vestiar. Asta era neobișnuit. Mereu intram umăr langa umăr in arena.

L-am anunțat pe Even de lipsa lui Conrad si am iesit pe hol cat sa il caut. După zece minute in care era de negăsit, inima a început să mi-o ia la galop si nu doar din cauza faptului ca alergasem. Nu ii stătea în fire să dispară asa.

Șocul dispariției lui Conrad a dispărut cand mi-a aparut in raza vizuală, dar mi-a reapărut un altul cand i-am vazut buzele trans lipite de ale unei roșcate. As fi recunoscut parul ala oriunde.

- Acum sigur vei avea succes pe teren. am spus eu, facandu-i pe amândoi sa tresare.

După acea dată când mi-am spus sa vorbesc cu Grace despre asta, mi-a mărturisit că are sentimente pentru Conrad, dar ii era frica ca el nu simțea acelasi lucru. Ceea ce văzusem totusi, nu imi dădea de inteles ca ar fi primul lor sărut. Emiteau o anumită familiaritate.

- Foxy... a început Grace, dar i-am tăiat repede replică.

-Scutiti-ma! Avem un meci de castigat. Haide, Conrad!

Cum te simti cand verisoara ta si chiar și prietena ta cea mai bună iti ascunde o astfel de relatie? Mi-as fi dorit să stiu cum începuse totul. Grace nu imi mai impartasea astfel de lucruri de ceva vreme și trebuia sa aflu de ce. Dar acum aveam altceva pe lista De facut.

Conrad nu mi-a adresat niciun cuvânt cat timp ne-am îndreptat inapoi spre vestiar. Privea absent in fata. A intrat înaintea mea deoarece aveam un invitat care ma astepta la usa.

-Voiam doar sa iti transmit bafta personal, deși nu cred ca ai nevoie. Sunt sigur că îi veți da gata. a spus Teddy cu zâmbetul sau incujarator.

- Imi spui cumva ca ti-ai vedea casa infranta de noi? Credeam ca inca trece sânge de Astropuf prin venele tale.

-Vă trece mereu, dar acum tin cu echipa ta. Cred ca e momentul sa te întorci. Ai grija pe teren!

-Mereu am.

Si uite-ma aici, langa Conrad, pregătiți să ne arătăm orele de antrenament. Înainte să intrăm, buzele lui Conrad s-au apropiat de urechia mea.

- Imi pare rau.

- De ce? De ce nu am putut sa fiu si eu martora a iubirii voastre? Am crezut ca suntem cu toții prietenei, pe barba lui Merlin! Un trio de neoprit.

- Nu putem sa avem discuția asta fara Grace.

Gongul ne-a luat pe nepregătite și după discursul de imbarbatare a lui Even, ne-am urcat cu toții pe maturi si am intrat cu viteza si incredere in arena. Astropufii erau deja acolo si așteptau începerea meciului.

Părea a fi un început ca oricare altul, dar ma înșelasem. Am simtit ca matura pleaca de sub mine cand am vazut peroana care imi zâmbea dintr-un colț ferit al stadiunului.

Imi cer mii de scuze pentru întârziere acestui capitol. Lipsa multor comentarii mi-a luat puțin din motivație. Sper ca v-a placut si va astept parerile. Va pup si stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now