Capitolul 38

402 30 178
                                    

*Foxy Pov.*
Am ramas singuri in apartamentul lui Teddy dupa cateva ore pe care le-am petrecut în compania lui Tonks. Imi placea mult firea ei dinamica. Iti dedea o pofta extraordinara de viață. Totusi, eram epuizata dupa ce a plecat.

Teddy, atent ca de obicei, mi-a intins o cana calda plina cu ceai. Era unul dintre obiceiurile mele atunci când eram epuizata.

- Imi pare rau daca mama a luat din timpul nostru. s-a scuzat Teddy.

- Nu fi absurd. Deja o iubesc pe Tonks.

Zambetul lui din acel moment era ceva de nedescris. Era mai mult decat frumos, mai mult decat exceptional.

- Si eu te iubesc pe tine!

Ceva in mine s-a strâns cand am auzit acele cuvinte. Nu era prima data cand mi le spunea, dar mereu simt cum inima mi se opreste atunci când îl aude spunand asta, ca si cum i-ar ceda o bataie.

- Eu merg sa fac un dus. Ma întorc imediat!

Am dat afirmativ din cap si l-am privit mergând spre baie. Era ceva in modul în care ocupa spatiul care ma facea sa nu imi pot lua ochii de la el. Avea parul albastru si imi placea nespus.

Mi-am luat ultima gura de ceai, dar nu am putut sa raman indiferenta la ceea ce vedeam in ceașcă. Ultimele ierburi erau aranjate in forma unei coase.

Am simtit un vâjâie in ureche și vederea a inceput sa mi se încețoșeze. Ceasca mi-a picat din mana imediat ce am auzit primele cuvinte direct din mintea mea.

- Micuța Potter! Te-ai ascuns bine de mine pana acum, dar nu mai ai unde sa fugi. Te voi găsi mereu.

- Ce vrei, Cap-de-Mort? am intrebat eu.

- Tata Potter nu te-a învățat și cum sa ai răbdare? Se pare ca nu se prea descurca sa fie tata. Ca veni vorba de asta, am aflat ca mai aștepți un frățior.

Dinții au inceput sa imi scrâșnească.

- Cel putin Ginevra pare a fi foarte însărcinată.

Sangele mi-a stat in vene. Nu! Mama nu era la el!

- Nu iti face griji, mama ta doarme linistita lana marioneta aia de Potter. Nu ea ma interesează.

Pielea a inceput sa mi se răcească. Pierdeam caldura.

- Esti atat de usor de manipulat, Potter! Atat de slaba, atat de singura!

- Nu sunt niciodată singura. am spus eu cu toata puterea rămasă in corp.

- Te hrănești cu visuri deșarte. Ai crede ca o persoana atat de puternica ca tine ar fi ceva mai tare in fata iluziilor. Pionul meu, tu ești facuta sa aduci moarte, nu sa ai oameni in jurul tău. Cei pe care ii iubești vor muri pentru ca asta e scopul tău. Tu ești Pionul Mortii! Verifica baia daca nu ma crezi. Esti un magnet al nefericirii si lași doar moarte in jurul tău, dar poți fi salvata. Astepata ca primul semn intunecat sa apara pe cer și atunci te voi chema la mine. Acum mergi sa afli cât de singura esti defapt. Moartea e scopul tău, Pionule!

Am deschis imediat usa baii. Teddy era inconstient pe jos. Avea ochii deschiși și goi. Am mai văzut expresia aceea, expresia de moarte. I-am verificat pulsul. Nimic. Inima lui nu pompa sub atingerea mea.

Cred ca am început sa tip pana m-am lăsat puterile. Ultimul lucru pe care l-am vazut au fost ochii verzi și fără expresie ai lui Teddy. Probabil ca si inima mea se oprea acum, ca intr-un cadru tragic de Romeo și Julieta. Corpul m-a parasit. Eram goala pe dinauntru. Eram pierduta. Eram singura. Teddy nu mai era. Era doar un corp și o amintire.

Sunt puțin dezamagita de capitolul asta, dar am fost rugata sa pun next asa ca nu am avut prea mult timp sa il perfecționez. Ma aștept cu nerăbdare parerile. Nu uitați și de voturi. Ai zis voi ca prea era totul roz. Sper ca v-a placut drama.
P. S. Stateam si ma gândeam dacă aceasta serie formata pana acum mai merita și un Volum 3. Ce credeți? Cum prima carte a fost a lui Ginny, a doua a lui Foxy, despre ce personaj principal v-ar interesa sa mai citiți?

Pionul MortiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum