Capitolul 10

406 32 74
                                    

*Foxy Pov.*
M-am asteptat ca ziua de azi sa fie una ca oricare alta din viata de la Hogwarts. Nu ma asteptam ca la finalul cursului tatei voi fi ne imi adun bucatele inima de pe jos cu mătura.

Cat sa fac o mica relatare, eram la curs. Nimic senzațional până acum. Tata a prezentat vraja si de data asta am picat in grupul lui. Asta nu a însemnat ca nu am aruncat cateva ochiade spre Teddy. Era foarte atrăgător in modul profesor si tot ce îmi doream era ca lumea sa dispară și să ne putem trăi viața impreuna, fără să ne pese de restul. Am observat atunci ca il iertasem deja pentru ca a plecat. Va trebui sa ii spun si lui asta.

La finalul cursului, am mai schimbat cateva cuvinte cu tata despre starea mamei si cum creștea James. Imi era foarte dor de ei. Cand a primit un telefon de la Minister, s-a întors spre biroul lui, iar eu m-am îndreptat spre Teddy. Statea de vorba cu Arabella Avans, mana dreapta a lui McGonagall. Dacă nu as fi stiut ca nu are copii, as fi spus că e a ei. Era o fata drăguță. M-a ajutat mereu cand am avut nevoie.

Teddy semna niste si cand i le-a înmânat inapoi Arbellei, aceasta l-a sărutat pe obraz si ia spus pe un ton timid:

-Abia astept sa ne vedem diseară.

Inima mea a facut o explozie care mi-a facut picioarele sa se oprească până când nu am vazut-o ieșind.

- Hei, Foxy! m-a salutat el ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

- Ai o întâlnire? Cu Arabella? am întrebat eu sacadat.

Cum as fi putut sa ma compar cu ea? Era mult mai frumoasa si mult mai matura. Mai accesibilă pentru Teddy. La naiba, nu aveam nicio sansa.

- Da. a raspuns el masandu-si usor jenat ceafa cu mana dreapta.

Am dat sa plec, dar m-a tras de mana si am ajuns cu pieptul lipit de al lui. Putem sa ii simt respiratia pe fata. Nu am mai fost atât de aproape de el de un an. Voiam să il sărut. Buzele mele le voiau pe ala lui atât de tare incat ma durea tot corpul.

Ochii lui s-au transformat din căprui in culoarea marii. Erau ochii care aveau sa ma faca sa nu vreau sa plec. Am vrut să mă împotrivesc si sa o fac, dar sa ma despart de el se simtea ca si cum as fi rupt un întreg. Mana mea dreapta se află pe pieptul lui. Inima ii bătea la fel de tare ca a mea. Era atras de mine. Putea sa continue sa se mintă cat vrea. Inima lui nu mintea si fiecare bătaie imi striga numele.

-Spune-mi ca nu ma vrei. mi-am facut eu curajul sa o spun.

Eram intr-o pozitie foarte compromițătoare. Dacă tata sau vreun elev ar fi intrat, ar fi fost clar ca se intampla ceva intre noi. Tensiune era in aer și cred ca si manechine se luptă puteau sa o simtă.

-Foxy... a început el pe un ton care ma avertiza că ceea ce îi ceream nu avea niciun sens.

-Spune-mi asta si o sa plec. O sa te las sa te gandesti la drăguță ta întâlnire.

-Stii, nu cred ca esti in pozitia sa ma cerți pentru acțiunile mele.

-Și de ce mai exact?

-Ce ar crede prietenul tău blond cu care te hlizeai ieri la masa?

-Esti gelos. am spus eu cu o urma de victorie în voce.

- Nu sunt. Sunt un bărbat care o sa iasa cu o femeie la o întâlnire și se va simti bine. Nimic mai mult.

- Da, bafta cu asta. Încearcă să ieși la o întâlnire și să nu te gândesti cum ar fi sa fiu eu cea din fata ta. i-am spus apoi m-am dezlipi de el si am plecat.

Tensiune multă in acest capitol. Abia astept sa va aud parerile. Sper ca v-a placut capitolul. Nu pot sa cred ca am ajuns deja la ca capitolul 10. Va pup si stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now