Capitolul 11

427 32 163
                                    

*Teddy Pov.*
Ma uitam in oglinda din camera mea și încă nu imi venea sa cred ca fac asta, ca ieseam la o întâlnire. Cuvintele lui Foxy mi-au rămas în cap si tot timpul cat m-am pregătit m-am gândit cum ar fi fost sa ies la o întâlnire cu ea. Cat mi-as fi dorit să pot face asta.

Din lipsa de opțiuni a locurilor de a merge, Arabella a propus sa ne vedem in apartamentul ei din Hogwarts. Am acceptat stiind ca probabil are una dintre cele mai mari apartamente din toată scoala.

Am batut usor la usa ei si a strigat sa intru. Am făcut în tocmai si am observat-o punand doua farfurii pe masa din bucătărie. Avea parul blond lăsat liber pe spate si purta o rochie neagră, cu bretele.

- Nu stiam ca o sa gătești. Ar fi trebuit să mă chemi sa te ajut.

- Nu era nevoie. Ma descurc destul de bine.

Am incercat sa fac un gest îndrăzneț și după ce i-am dat buchetul de flori pe care il adusesem, am sarutat-o pe obraz. A rosit si a chicotit privind in jos.

Ne-am așezat la masa si, după cum spusese si Arabella, mâncarea a fost de nota 10. Am vorbit despre viețile noastre si ce ne-a adus aici. Era o companie bună și o asultatoare exceptionala. Ar fi fost candidată perfectă la inima mea daca Foxy nu s-ar fi născut și nu ne-am fi întâlnit niciodata.

La finalul cinei, Arabella m-a condus la usa.

-M-am distrat in seara asta. a spus ea pe un ton timid.

- Da, si eu.

I-am pus mâna dreaptă pe obraz si i-am ridicat privirea spre mine. A inchis ochii cand a vazut ca imi apropiam fata de a ei.

Eram doar la câțiva centimetri de ea cand nu a mai înaintat.

-Mă omori aici. a spus ea zâmbind.

- Imi pare rau. am spus inainte sa ma retrag.

Nu am simtit fluturii din stomac, emoția aia puternică. Arabella nu merita sa fac asta doar ca sa trec peste Foxy. Nu era corect. Si era clar ca inca nu trecusem peste ea.

-E in regula. Oricum nu imi făcusem prea multe sperante. Sunt surprinsă ca ai ajuns pana aici.

As minti daca as spune ca replică ei nu m-a prins cu garda jos. Glumea cu mine?

-Poftim?

-Te-am observat, Edward. E treaba mea să mă asigur că toți profesorii sunt in regula. Harry a înțeles greșit toată chestia asta si a crezut ca eram amorezata. Nu ma inteleg gresit. Arăți foarte bine și faci o treaba exceptionala, dar nu ma dau la bărbatul altei fete.

-Tot confuz sunt.

-Okay, lasa-ma sa explic. Poate ca Harry nu vede cum te uiti la fiica lui, dar eu am vazut. Totul in jurul tau dispare si pot sa jur ca am vazut unicorni si inimioara in ochii tai. Joci un joc periculos si stii asta. Esti profesorul ei, pentru numele lui Merlin.

- Stiu asta. O sa ma dai afara?

Arabella era in consiliu. Putea sa ma arunce afara pe strada in șuturi daca voia având în vedere ca ceea ce facem era foarte ne la locul lui. Am sentimente pentru eleva mea, la naiba.

- Nu. O sa fac in asa fel incat sa nu afle nimeni. Uite, Edward, tu ai nevoie de o iubita din mine, ci de o prietena. Iti acord prietenia mea, daca o vrei, dar nu o sa iti spun ca ceea ce faci e corect. E foarte dat peste cap si foarte neadecvat daca venea doar din parte ta, dar o văd pe Foxy. O stiu de cand avea 15 ani si crede-ma ca imi amintesc ziua in care a venit sa bată la ușă mea, plangand dupa un anumit Teddy. Inițial am crezut ca e vreo jucărie de-a ei de cand era mica, dar cand ai aparut aici am pus lucrurile cap la cap. Iti acord încrederea mea. Vreau sa fiu aliatul tau si nimic mai mult. Plus ca ti-ar folosi niste prieteni acum.

Avea dreptate. As fi avut nevoie de cineva pe care ma puteam baza.

- De unde sa stiu ca nu ma joci pe degete?

-La naiba, Lupin. Doar ai incredere in tine. Minerva m-a crescut. Chiar crezi ca as putea sa iti înfig un cuțit în spate? Vreau doar sa te ajut.

Arabella a devenit de la o potențială iubita la o prietena si nu puteam sa spun ca ma deranja. Imi plăcea peronalitatea ei puternică și faptul că nu se aștepta să devin iubitul ei m-a liniștit puțin.

- Bun. Dacă avem de gând să fim prieteni nu imi mai spune Edward.

- Nu, o sa raman la Lupin. Imi place mai mult. Pe mai târziu, amice!

Și așa m-am intors spre camera mea cu creierul imprastiat in toate partile.

Hello! Cum vi s-a parit capitolul? Va așteptați la mai mult romantism între cei doi? Ce părere aveți despre schimbarea Arabellei? Va astept cu nerăbdare comentariile.

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now