Capitolul 13

390 32 85
                                    

*Foxy Pov.*
În sfârșit a venit si ziua primei noastre excursii in Hogsmeade din anul acesta. Ca si cadre didactice, eram însoțiți de domnul Will Adams, profesorul de Potiuni, Arabella si Teddy. Ura pe care o simțisem fata de Arabella a dispărut odată cu confirmarea lui Teddy ca nu se intampla nimic între ei. Aveam incredere in ceea ce imi spusese. Asa fac prietenii, nu?

Ajunși la destinatie, ne-am despărțit cu toții ca niste furnici agitate. Parca cazusem pe un platou plin de mâncare. Era o mare zarvă.

- Am nevoie disperată de o Bere. ne-a anunțat Conrad pe mine si pe Grace asa ca i-am împlinit dorința si ne-am îndreptat spre Trei Maturi.

Madame Rosmerta era acolo, pregatita sa ne servească. Mama susținea că femeia consuma zilnic elixirul vieții pentru ca părea că nu îmbătrînește niciodată. Era la fel de vivace si cand generația părinților mei veneau aici. Imi place mult de ea. De fiecare dată când mă vedea imi spunea cate o mica povestioare despre părinții mei, de la geloziile tatei cand o vedea pe mama cu Dean Thomas, până la ținutul de până pe sub masă, ascunzandu-se de Ron.

Locul asta totusi, a rămas la fel de magic si sper ca si la rândul lor, copii mei sa se bucure de el. Poate ca nu vreau ca Madame Rosmerta sa le spuna despre ce facem cu tatăl lor aici, dar fie vorba intre noi nici nu stiu daca voi ajunge vreodata aici cu viitorul meu soț.

- Cine credeti ca va castiga meciul de Vajhat de saptamana viitoare? ne-a întrebat Grace dupa ce a luat o gura din băutură ei.

- Eu înclin spre Viperini. a spus Conrad. Deși nu vreau sa te confruntăm cu ei meciul viitor, cred ca au mai multe șanse.

- De acord. Au un Căutător foarte bun. am subliniat eu.

- Da, dar noi il avem pe cel mai bun. a spus Grace, zambindu-mi.

I-am intors si eu zâmbetul ca semn de acceptare a complimentului. Normal ca jucam Vajhat. Am trăit cu Vajhat de cand ma stiu. La propriu. Cu meseria mamei si talentul ei, m-a facut imediat sa ma atragă și pe mine. Eram Cautatoarea Cercetasilor si onoram cu mândrie o poziție pe care a avut-o si tata.

-Meciul cu Viperinii, daca se va ajunge acolo, va fi complicat. am spus eu, Cu îngrijorare în voce.

- Sa rămânem pozitivi și vom vedea ce vom face cand vine momentul. a zis Grace si apoi a luat încă o gura de bere.

-Um, Grace? a început Conrad. Ai putina spuma...

Grace a încercat să se curețe, dar tot nu a reușit să înlăture tot. Conrad si-a pus degetul mare deasupra buzei lui Grace pentru a o ajuta. Mi s-a parit un moment foarte intim desi nu stiam daca se intampla ceva intre ei. Va trebui sa o intreb neaparat pe Grace. Vrând, sa le ofer putina intimitate, mi-am întors capul si am dat de masa unde se aflau profesorul Adams, Arabella si Teddy.

Primii doi se aflau într-o conversație lejeră, iar privirea lui Teddy a intalnit-o pe a mea.

- Hei! i-am auzit vocea in mintea mea.

- Hei si tie! Cum te distrezi până acum? l-am intrebat eu.

-Destul de bine, deși ma simt putin ca a treia roata. Arabellei cu siguranță ii place de Will.

- Da, asa se pare.

-Inceraca sa te uiti spre colegii tai de masa, astfel nu vor sti ca vorbesti cu mine. Si eu voi face acelasi lucru.

- Bun plan.

-Apropo, iti sta foarte bine parul azi si pulovarul iti scoate in evidenta ochii.

Am simtit cum mi se înfierbânta obrajii si am primit in jos, încercând să îmi înghit zâmbetul.

- Ai rosit.

- E de la bere. am spus eu, încercând să îmi găsesc un pretext. Si parca nu trebuia sa te uiti la mine. Aparențele...

-Scuze, nu m-am putut abtine.

Hello! În sfârșit un capitol cu care sunt mândră. Abia astept sa aud ce va trece prin cap si sa va citesc parerile. Va pup si stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now