Capitolul 19

420 31 125
                                    

*Teddy Pov. *
-Nu stiu daca asta ar fi cea mai bună soluție. a spus Harry trecandu-si mana prin par in semn de frustrare.

Deja discutam de cateva ore despre ce ar trebui sa facem cu mesajul transmis lui Foxy. Ne invarteam in jurul cozii, fără să găsim un plan in deajuns de bun.

Eram in bucătăriea familiei Potter cu care eram deja familiar. Nimeni nu stătea jos, probabil din cauza agitației care ni se plimba prin vene. Harry se plimba de colo colo, iar Ginny o strangea la pieptul ei pe fiica sa. Foxy incerca sa afișeze o expresie liniștită, dar știam că o tulbura toate care s-au întâmplat.

As fi vrut să o pot lua eu in brate si sa ii spun ca totul va fi bine, dar erau părinții ei in camera, pe barba lui Merlin. Plus ca eram conștient de faptul că Ginny știa ce s-a întâmplat între mine și Foxy anul trecut.

-Trebuie să găsim ceva eficient. a repetat Harry pentru a treia oară pe ziua de azi.

- Harry, cred ca cea mai bună situatie in momentul de față ar fi sa nu facem nimic. Stim ca Cap-de-Mort nu s-a întors în formă reala. Momentan nu ne va ataca nici el si nici adepții lui. O sa ii fie greu sa se trezească din morți. am spus eu. 

- Teddy are dreptate. Stii foarte bine cum acționează Cap-de-Mort. Inițiază teroarea si dupa loveste. a încercat Ginny sa isi spuna punctul de vedere.

- Imi pare rau ca nu pot sa stau liniștit atunci cand fiica mea este cea terorizată.

Nu ma asteptam sa isi piardă cumpătul atata de repede. Ginny imediat s-a despărțit de langa Foxy si l-a facut pe Harry sa il privească.

- Am facut-o o dată. Ce te face sa crezi ca nu putem sa o facem din nou? i-a spus Ginny aproape in soapta.

-Acum e diferit. Acum am mult mai mult de pierdut. Sunt de două ori mai vulnerabil, Gin.

Stiam la ce se refera. Acum avea presiunea lumii si a copiilor lui. Nu mai era singur. Avea multe puncte slabe și acelea erau Foxy, James si Ginny.

- Doar trebuie să avem răbdare. O sa fie bine atâta timp cât suntem pregătiți. am spus eu.

Si cu asta s-a încheiat discuția. Eram in masina mea, pregatindu-ma sa ma întorc spre Hogwarts. Puteam sa Apar daca voiam, dar mereu o sa imi placa sa merg cu masina. Era una dintre pasiunile mele la care nu voi renunta prea curând.

Eram pregătit apas accelerația cand una pasagerului s-a deschis si Harry a intrat, închizând usa dupa el.

- Ai grija de ea cat eu nu sunt acolo. a spus el scurt, dar destul de cuprinzător cat sa imi dau seama la cine se referea.

-Stii ca nici nu era nevoie sa ma rogi asta, nu? Oricum as fi fost atent.

-Esti ca un fiu pentru mine, Teddy.

Nu mai răsuci cuțitul în rană! Poate sunt ca un fiu pentru el, dar eu si Foxy cu siguranță am facut lucruri pe care nu le fac frații. La ultima verificare, frații nu se sărutau.

-Vreau să te asiguri si pentru tine.

- Harry, Hogwarts este unul dintre cele mai sigure locuri de pe pământ. Vom fi in regula.

- Doar imi e frica de toata întorsătura asta.

-E normal. Am avut pace atât de multă vreme și acum se da totul peste cap, dar asta nu inseamna ca nu vom fi pregătiți să învingem.

Am stat în liniște cateva secunde apoi si-a întors din nou capul spre mine.

- Ai putea sa o duci tu pe Foxy la Hogwarts? As fi mai linistit asa, având în vedere peripețiile care se pot petrece în Expres.

- Nu stiu cat de buna este ideea. Dacă mă vede cineva cu o elevă în masina o sa tragă concluzii.

- De asta veti incerca sa nu va vada nimeni. Uite aici pelerină mea invizibilă. Foloseste-o cu cap!

În sfârșit am reusit sa scriu capitolul asta. Sper ca v-a placut si nu v-a plictisit. Va astept cu nerăbdare parerile. Va pup si stay safe!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now