Capitolul 29

403 31 135
                                    

*Teddy Pov.*
Foxy era deja în întârziere și nu era ca și cum tatal ei nu va observa ca lipsește din clasa lui.

-Trebuie sa pleci. Acum. i-am spus eu alarmat. Altfel vei întarzia mai mult de 5 minute și nu cred ca este momentul sa atragem atentia asupra acestui fapt.

Foxy deja se indrepta spre usa cand am oprit-o pentru câteva secunde.

-Ce am vorbit de dimineata... sper sa putem termina discuția.

Ea a dat din cap afirmativ si a deschis usor usa, verificând dacă era cineva pe hol. Va ajunge la timp.

*Foxy Pov.*
Întru în clasa tatei cu doua minute înainte de a începe cursul. Din fericire, m-am încadrat la fix și cu schimbatul hainelor. Sa apari a doua zi cu aceeași îmbrăcăminte putea ridica suspiciuni si nu am netgia sa ma mai confrunt si cu asta acum.

-Unde ai fost aseară? m-a intrebat Grace imediat ce m-am asezat langa ea in banca.

-In patul de langa tine, răspund eu incercand sa imi acopăr fata printre parul rosu.

-Minti. M-am trezit la ora 3 si nu erai in pat.

-Eram la baie.

-Foxy!

-Stii, cred ca nu ești în poziția sa ma interoghezi. Nu eu sunt cea care se saruta cu Conrad dupa colturi, acolo unde nu se uita lumea.

Nu a avut timp sa imi mai spună altceva pentru ca tata începe sa ne explice despre o vraja noua. Imi era greu sa ma concentrez . Cuvintele lui Teddy inca se jucau in mintea mea și nu stiam cum sa le analizez cat mai bine.

M-a intrebat ce voiam. Răspunsul: nu stiu. Vreau sa riscam? In niciun caz nu vreau sa il pun in pericol, dar dacă mi-a propus asta înseamnă că deja si-a asumat el aceasta responsabilitate. Cred ca cea mai bune intrebare este: Ce simt eu pentru Edward Lupin? Cu siguranta o legătură foarte puternica. Nu am încetat niciodata sa ma gândesc la el.

Am fost scoasa din analizeze mele când un bilet a apărut în fata mea. Era scrisul lui Grace.

Putem vorbi dupa cursurile de azi, te rog? Nu suport ideea ca suntem certate.

Eram inca suparata pentru ceea ce au făcut? Da. Imi placea ca eram certate? Normal ca nu. Ii datoram sa aflu tot adevărul.

Am scris un Okay sub mesajul ei si i l-am dat înapoi. Acum as putea sa fiu și eu atenta la ora.

***

Dupa cum spusese Grace, ea și Conrad ma asteptau sa ma alatur lor pentru masa de prânz din Marea Sala. La fata locului, ne-am umplut farfuriile, dar Grace nu se atinsese de ea.

-Ne pare rau ca nu ti-am spus. A fost ceva foarte spontan și mi-a fost teama ca te-ar întrista sa stii avand in vedete situația cu Teddy.

-Da, într-adevăr. a spus și Conrad cu gura plina.

Grace l-a împins putin cu cotul si el s-a uitat nedumerit la ea.

-Ai putea sa te opresti putin? Incercam sa rezolvam o prietenie aici.

Ascultător, Conrad lasa copanelul jos si își pune o expresie serioasa. Un zâmbet mi-a apărut pe buze, văzând cu cat respact o tratează.

-Revenind. Grace, nu m-as fi supărat pe bucuria ta. Toata situația cu Teddy este complicata, dar e treaba mea sa ma îngrijorez pentru asta. Ma bucur pentru voi. Era și timpul ca Conrad ca își găsească pe cineva cum trebuie și, Grace, ai făcut o alegere buna. Încă vreau sa ascult toate detaliile picante totusi.

-Asta inseamna ce ne ierți? a întrebat Conrad, sincer incantat.

-Nu, dar atata timp cât nu ma mai lăsați pe afara, voi incerca sa trec peste asta.

Pana la finalul mesei, râdeam din nou la glumele proaste ale lui Grace si la întâmplările năstrușnice ale lui Conrad. Eram înapoi in dinamica noastră naturala.

***

Venise momentul sa imi infrunt propriile temeri si dorințe. Eram intr-un spațiu destul de nefrecventat de elevi sau profesori. Era intim, cu apa care curgea lin și copacii care se vedeau de jur împrejur. Teddy deja ma astepta acolo, pe o patura rosie. Mi-a zambit cand m-a văzut și mi-a făcut semn sa ma așez. Urma sa terminam discutia si nu stiu unde ne va duce finalul ei.

Hello! Gata inca un capitol. Nu sunt prea mandra de el, dar sper sa nu fie chiar asa o catastrofa in viziunea voastra. Va astept parerile.
P. S. Mi-am înnebunit fetele de pe grupul de la insta, dar voi mai întreba o data pentru cei care nu sunt în el. Ati fi interesați sa citit o carte scrisa de mine care nu este fanfic HP?

Pionul MortiiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon