Capitolul 16

401 32 56
                                    

*Foxy Pov.*
Primele raze ale dimineții ma anunțau că era momentul să mă trezesc. Mi-au trebuit cateva secunde pentru a-mi da seama unde sunt si sa imi sa observ de ce perna mea nu era prea moale.

Se pare ca nu ma miscasem prea mult in somn pentru ca eram inca pe pieptul lui Teddy. Cand am ridicat capul spre el, am văzut că era inca plecat pe tărâmul viselor, dormind cu buzele usor deschise. I-am promis ca voi pleca cat sa nu ma vada nimeni si asta voi face, dar era atât de greu sa plec de langa corpul lui cald. M-am convins cu gândul că daca nu plecam acum, urma sa avem necazuri mari.

I-am dat jos mâna de pe spatele meu si i-am lăsat un sărut pe obraz, apoi m-am strecurat încet afara din camera cat sa nu il trezesc. Am scos usor capul pe hol cat sa verific zona. Era liber. Am făcut vreo zece pasi până am auzit o voce in spatele meu. Am înghețat.

-Foxy? Ce faci trează la ora asta pe holuri?

M-am intors, încercând să îmi înghit expresia înfricoșată. Am dat de ochii calzi ai Arabellei care ma privea cu suspiciune. Eram inca periculos de aproape de camera lui Teddy. Trebuia sa ma gandesc la o scuza rapid.

- Il cautam pe tata. Aveam ceva foarte important de discutat cu el.

Merg si jumătățile de adevăr, nu?

- Și nu a putut astepta pana dupa ce te schimbi din pijamale? a intrebat ea.

- Era ceva foarte urgent.

Am văzut pe fata ei cum se abține să nu rada. Situatia nu era atât de amuzantă din punctul meu de vedere.

- Pe barba lui Merlin, nu stii deloc sa minti.

- Nu te mint, doar...

- Fugi in camera ta inainte sa te vada altcineva. Acum.

Am ascultat-o și am alergat spre camera mea. Cand m-am aflat în spatele ușii închise, am răsuflat ușurată că nu am mai avut nicio peroana care sa imi iasa in cale.

*Teddy Pov.*
Am început să deschid ochii cand nu am mai simtit corpul lui Foxy langa al meu. Propriu zis, am fost trezit de o serie de bătăi violente in usa mea. M-am ridicat din pat si am mers spre întâmpinarea musafirului matinal. Arabella era in fata mea, cu o expresie greu de citit.

- Ai dat de necaz, Lupin. a spus ea scurt si a intrat in camera mea, închizând usa in urma ei.

-O sa am nevoie de mai multe detalii.

-O sa iti dau toate detaliile. La naiba, Lupin, ti-a căzut creierul in piept?

Nu i-am raspuns, asteptam sa aud ce are de zis.

- Am prins-o pe Foxy plecând de aici.

Cred ca am pierdut abilitatea de a respira.

- Vreau sa stiu ce s-a întâmplat inainte sa te pun la colt.

-A avut nevoie de mine si nu am putut sa ii spun sa plece, având în vedere starea in care se află. A avut o viziune destul de urâtă.

- Sper ca iti faci rugăciunile de mulțumire ca s-a întâlnit cu mine si nu cu altcineva. Nu o sa spun nimic, dar asta nu inseamna ca nu o sa iti atrag atenția, în calitate de prietena desigur, nu ca asistenta a directoarei. Stii deja ca ceea ce ai facut nu este sigur si incerc sa iti inteleg motivele  dar nu uita in ce ape te scalzi. Nu ma face sa ma indoiesc ca busola ta morală.

-Voi incerca sa nu fac asta. Am avut intentii bune, Arabella.

-Te cred, dar acest lucru tine de perspectiva. Va cunosc pe amândoi si sunt convinsă că imi spui adevăratul. Doar gandeste-te si la judecătorii care vor vedea doar cazul unei relatii apropiate dintre un profesor si un elev. Eu sunt aici sa te sustin. Nu ma face sa regret.

Cu aceste cuvinte a plecat din camera mea și m-am lăsat singur cu nesigurantele mele.

Putina dramă! Arabella in acest capitol. Sper ca v-a placut si va astept parerile. De asemenea, sper sa fie mai multe decât la capitolul trecut. A fost vreo problema cu el? Multumesc MariaRaisa2008 pentru motivatia de a scrie acest capitol. Va pup si stay safe!
P. S. As vrea sa va multumesc si pentru cei peste o mie de ochișori. Va ador!

Pionul MortiiWhere stories live. Discover now