Anunț - Mă pensionez

924 47 38
                                    

Nu, ați citit corect. Mă pensionez. Mă axez și eu pe poveștile mele.

Am decis să nu mai continui cartea. Nu mai am de ce. Adică serios, poate nu înțelegeți, dar este și obositor și enervant să vorbești așa, aiurea, cu pereții. Am făcut până acum, undeva la vreo 44-46 de capitole, iar aproape peste tot am văzut cam aceleași greșeli; verbe amestecate, dialoguri seci, cuvinte scrise greșit, auxiliare puse aiurea, etc. E cam nașpa să îmi pierd timpul dând fiecăruia mură-n gură.

Mai ales că după ce stau pe puțin juma' de oră la o poveste, cu citit, cu notat, cu scris, cu publicat, autorul citește, lasă un comentariu d-ăla "OMG Mersi mult că ți-ai facut timp, inseamna enorm pt mine am sa ma corectez imediatttt!! Te puuup :*" și în secunda următoare uită tot ce i-am zis. Bine, nu toți sunt așa, majoritatea, cei care scriu prea prost pentru a se mai corecta. Cee, să stau eu două ore să-mi editez povestea, să schimb perfectul compus cu perfectul simplu sau să scot ghilimelele și să pun linie de dialog? Pshh, prea multă muncă. Cui îi pasă că-s niște virgule întoarse în loc de o linie orizontală. Înțelege prostu' că e dialog acolo.

Prea puține persoane chiar s-au corectat, iar eu m-am cam plictisit. Ah, și să nu mai spun de cei care lasă cereri la dracu-n praznic, când eu am zis clar că le vreau la primul capitol. Cum frate să lași un comentariu la o astfel de carte, fără să citești măcar primul capitol? Ugh.

În fine. Ideea e. Dacă chiar vreți să vă corectați felul de a scrie, luați frățicule toată cartea asta, că nici nu-i așa multă, și citiți-o de la cap la coadă, așa cum mai văd din an în Paște că mai fac unele persoane (mă umplu de voturi, ce să mai). Ce greșeli aveți voi, le veți găsi cu siguranță într-unul din capitolele postate. Citiți și corectați-vă singuri, nu mai așteptați totul pe tavă.

De lăsat de tot de dat sfaturi, nu mă las. Ajut cu cea mai mare plăcere, dar să vrei cu adevărat. No offense, dar dacă mă faci să "lucrez degeaba", te bag și eu, ca și ceilalți, în "biiip" și nu te mai scot d-acolo în veci :)

Eventual oi face un volum în care să scriu, la general, toate greșelile pe care le-am găsit și pe care le voi găsi, și dacă vă interesează, citiți. Dar gata, fără capitol pentru fiecare user. Îmi cer însă iertare celor cărora trebuia să le fac capitol și nu le voi mai face. Pare rău.

Hm... cred că am zis cam tot ce aveam de zis. Dacă mai aveți nelămuriri, întrebați si vă răspund :)

Ciao, mi-a făcut plăcere (y).

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now