12 - @e-ffete - Alesul

622 26 2
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 12: @e-ffete - Alesul

Heyyy bunăă! Cred că de acum toate capitolele le voi începe cu un 'Îmi pare tare său de întârziere', dar na, dacă e vina mea...

Sorry.

Tu mi-ai cerut păreri la Alesul, nu? Parcă țin minte că ți-am făcut copertă la el, nu? Oricum, coperta nouă e marfă. Colton e marfă. Off...

Îmi place. Îmi place place place povestea ta! Nu prea am multe de zis - de rău - decât că nu pui virgule înainte de verbele la gerunziu, la participiu sau înaintea adverbelor dar, însă, ci care cer musai prezența ei înaintea lor.

Și la verbe. Of, verbele astea. Chiar așa grele sunt?

Mi-a plăcut mult că ai început primul capitol la prezent și, suprinzător, faptul că ai folosit perfectul compus pentru nararea la pers a III-a, nu m-a deranjat. Am văzut însă că la urmăoarele capitole ai început să amesteci prezentul cu perfectul compus chiar și la pers I. Asta e nașpa, strică. Alege, ori trecutul, ori prezentul. Eu, dacă aș fi în locul tău, aș alege prezentul deoarece chiar îți iese și se potrivește la povestea ta. 

Mi-a plăcut mult Prologul. N-ar fi stricat mai multe detalii, dar eh, merge. :D

Iartă-mă că este atât de scurt, însă chiar nu am ce altceva să mai spun, decât câ-mi place și să ai grijă la virgule și verbe. Atât!

Succes în continuare și chiar te-aș ruga să mă anunți și pe mine când mai postezi la Alesul, dacă vrei:)

ps. nice tumblr

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now