27 - @Xstories_with_you - Întoarce-te la mine, James

573 35 10
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 27 - @Xstories_with_you - Întoarce-te la mine, James

Bună Cristina, tu mi-ai cerut părere la Întoarce-te la mine, James. Dacă nu mi-ai fi (re)cerut acum câteva zile critică la aceasta poveste, probabil că aș fi trecut și peste tine, deoarece nu mai postaseși de ceva vreme. Am văzut însă că ai postat chiar azi. Deci, să începem.

Pentru început, prologul m-a întristat teribil. Serios. Eram așa veselă azi, eram într-una din zilele mele bune și, dintr-odată, bam! Ia-o ca pe un compliment, eu una foarte rar reușesc să simt ceea ce vrea autorul să transmită, de unde și 'strictețea' ( cred că ăsta e cuvântul, am un lapsus cât China) mea când vine vorba de descrieri și sentimente. Deci deci deci am rămas fără cuvinte. Așa de rău mi-a părut pentru biata fată... ah, încă mă cutremur când mă gândesc. Ce pot spune, m-ai atins. Un singur lucru... nu că nu mi-a plăcut, dar cred că aș fi vrut să nu apară în poveste; faptul că se taie. 

Tăiatul ăsta apare peste tot, în aproape toate poveștile în care fata nu e toata happy-go-lucky. Hey, știu și eu cum e, am avut și eu momentele mele și nu-mi place să recunosc, dar simt de parcă promovați acest obicei. Nu e bine, oricât de deprimat(ă) ai fi  și oricât de tare te-ar durea inima. Oricât de mare ar fi gaura aia și oricât de ascuțiți sunt colții care o pătrund,  nu e bine. Și peste tot o văd, parcă e o modă. O să vă tăiați creierii atunci când nu veți mai avea loc pe mâini, picioare și abdomen. Zic și eu, știu din experiență, așa că nu-mi săriți în cap.

Îmi place mult mult mult de tot cum descrii, se vede că-ți place. Dar vezi că nu toți sunt ca mine, mulți se plictisesc atunci când dau peste pasaje ca cel din capitolul al doilea, doar descriere și foarte lung. Încearcă totuși să mai scurtezi sau poate, din când în când, să o lași mai moale cu metaforele și figurile de stil. Repet, mie-mi plac teribil, ăsta e genul meu de lucrare, deci te înțeleg, însă nu toți o... gustă, ca să zic așa.

Chiar nu mai am ce zice. M-ai lăsat la propriu cu gura deschisă. Ai un talent colosal la scris. Și uite, nici măcar nu știu dacă acest cuvânt, colosal, se potrivește pentru talent, însă eu tot îl folosesc, deoarece a fost cel mai 'mare' adjectiv care mi-a venit în minte în momentul de față.

Aplauze din partea mea. Succes în continuare, sper să ajung să publici ceva, dacă nu ai făcut-o deja.

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum