● 19 - @Katheryne38 - Sarah's Doll

545 26 0
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 19: @Katheryne38 - Sarah's Doll

Salut, scuze de întârziere. Tu mi-ai cerut părere la Sarah's Doll.

Păi, în primul rând, de ce scrii cu italic? Este foarte deranjant pentru cititor, mai ales că n-ai alineate. Stai. N-ai alineate. De ce Dumnezeu n-ai alineate?? Totul este doar o singură, lungă coloană. Trebuie neapărat să desparți cârnatul ăla în mai multe paragrafe, este groaznic de obositor pentu cititor.

Altceva. Diacritice. Nu folosești diacritice. De ce nu folosiți diacritice, oameni buni? Eu am tastatură portugheză, de exemplu, și tot scriu cu diacritice. Îmi este groaznic de greu să țin minte unde sunt ă-urile, â-urile etc. însa nu ma vedeti scriind fara ele.

Mai departe. Ai grijă la tastare deoarece ai destule astfel de greșeli. Și la cacofonii ai grijă (ex: încă cald).

Am văzut că ai început cu perfectul simplu și că ai încercat să rămâi la el, însă fii atentă, deoarece nu mereu reușești și de multe ori am văzut că l-ai amestecat cu perfectul compus.

Cam astea au fost greșelile, altceva nu prea am văzut. Mi-a plăcut ideea și îmi place cum povestești, bagi destulă descriere. Ce este însă foarte deranjant este lipsa alineatelor. Chiar îngreunează rău de tot citirea și te rog din suflet să editezi capitolele din acest punct de vedere. Chiar aș vrea să pot citi totul integral, însă mi-e greu, mă dor ochii și-mi fuge privirea.

Succes în continuare! :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum