24 - @KatherineLvd - Sărută-mă, băiete!

540 20 2
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 24 - @KatherineLvd - Sărută-mă, băiete!

Bună bună! Tu mi-ai cerut să-ți dau o părere la Sărută-mă, băiete!

Păi, pentru început, așa cum am spus cred că tuturor (sau aproape tuturor) autoarelor, diacriticile. Nu folosești diacritici. De ceeee, oameni buni, de ce nu folosiți diacritice? Eu am tastatură englezească setată în portugheză, pentru Dumnezeu, și tot scriu cu diacritice! Mă rog.

La verbe am văzut că ai mici probleme, când narezi la persoana I mai combini prezentul cu trecutul, iar la persoana a III-a folosești perfectul compus. Încearcă să-l înclouiești cu perfectul simplu.

Alte greșeli nu am văzut, poate doar scăpări la tastare, dar na, astea nu-s chiar așa dese și nici grave. Îmi place însă că descrii. Folosești destul de mult descrierea și asta e un lucru bun - vezi doar să nu treci în extrema cealaltă și să fie în exces. 

Nu am apucat să citesc prea mult și nici foarte atent, dar în mare, e ok. Nu este tocmai genul meu de poveste, dar na, fiecare cu gusturile lui.

Ce voiam să-ți mai zic, am făcut, acum ceva timp, o copertă pentru povestea ta. Nu știu dacă nu ți-am zis sau pur și simplu n-ai văzut mesajul. Eu am s-o las la multimedia, dacă-ți place, simte-te liberă s-o folosești.

Cam atât, succes în continuare :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now