16 - @ KittyLiz - Being Human

780 28 100
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 16: @KittyLiz - Being Human

Nici nu știu cum să încep. Ăhm...

Atunci când mi-ai lăsat mesaj nici măcar n-am vrut să verific. Nu neapărat findcă-s eu rea sau mai știu eu ce, dar fiindcă am spus și spus și iar spus că nu vreau să-mi trimiteți cereri în altă parte decât primul capitol al cărții. Îmi este greu, înțelegeți-mă, să stau și să caut prin inbox sau pe wall sau pe la alte capitole și nu doar atât, dar să mai verific și care au fost scrise și în ce ordine - ca să nu fiu incorectă și să nu le iau în ordine. În fine, trecând peste asta. Când am văzut însă ce disperată - nu-n sensul rău - erai, am zis hai, de ce nu.

Sincer zic, mă așteptam la o altă '' Iubirea este misterul lumii <3333 ''. M-ai uimit. Și îți zic, și eu îți împărtășesc uimirea. De ce nu ai citiri? De ce nu ai voturi? De ce nu ai comentarii? Nu pot înțelege. Scrii de zece ori mai bine ca multe scriitoare populare de pe acest site. Singurele tale greșeli sunt lipsa spațiului după semnele de punctuație și faptul că nu folosești diacritice. La verbe nu cred că am văzut vreo greșeală, la exprimare nici atât. Descrierea este mai mult decât direct proporțională cu narațiunea, iar dialogul nu este sec sau în exces. 

Îmi place mult cum povestești. Mult de tot. Intri în niște detalii care parcă... parcă trebuie menționate, nu ca altele care desfac firul în patru și ajung de la girafe la camioane. Nu te grăbești cu acțiunea, ai o introducere excepțională.

Chiar nu îmi pot da seama de ce nu ai cititori. 

La un moment dat chiar am avut dubii în privința autorului. Dacă într-adevăr tu ești autoarea, atunci bravo.

Fără nici un fel de supărare fetelor (și băieți), nu știți să apreciați o carte ca lumea. Ce naiba, am intrat și eu azi dimineață pe Watt să văd dacă mai găsesc vreo carte căreia să-i dăruiesc o mică parte din timpul meu liber și-așa aproape inexistent, și peste ce am dat? Peste trei-patru cărți porno cu sute de mii de citiri. Una după alta. La rând au apărut. 'Călăul' de exemplu. Îmi cer iertare fanilor acestei cărți - în cazul în care citesc acest capitol -, dar autoarea habar n-are ce e ăla timp verbal. E mare scriitoare, dar habar n-are când se pune prezent și când se pune trecut, este acolo o amestecătură mai ca în ciorba bunicii. Ce naiba, frate.

În fine. Mai bine nu mai zic nimic. Acesta este unul dintre puținele subiecte care pot spune că mă 'aprinde' și, deși prefer să n-o fac atunci când sunt pe acest site, știu și eu să înjur.

Oricum, un lucru vă sfătuiesc, citiți-i cartea lui Kitty (nu știu cum te cheamă, sorry). Dacă vă plac poveștile paranormale, mă rog, categoria paranormal, sf etc. ați putea arunca un ochi, pentru că chiar merită. Dacă puteți ignora aspectul - la care trebuie lucrat -, chiar merită.

Și Kitty, încearcă să faci rost de  niște coperți pentru poveștile tale. Coperțile sunt primul lucru care atrage atenția cititorului și dacă aceasta nu atrage... bye. Eu am făcut niște încercări. Ai aici, la multimedia una dintre ele și în linkul extern, siteul pe care postez eu coperțile făcute de mine. Am făcut trei în total, Being  Human, deci dacă-ți place vreuna, feel free to use it. Dacă nu te descurci cu siteul, dă-mi mesaj în privat și ți le trimit eu.

Succes în continuare, sper să crești pe acest site :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now