3 - @gcantabelle - Eu

1.8K 88 4
                                    

Wattpad : Critici & Sfaturi

Cap 3 : @gcantabelle - Eu

Mi-ați cerut părerea... Ei bine, ce aș putea spune?

Mi-a plăcut. Având în vedere că sunt totuși o adolescentă, ce ați scris dumneavoastră acolo este un pasaj, un capitol, în care cu siguranță mă regăsesc. În care noi toți ne regăsim. Bine, poate fără partea cu trecutul anilor și ieșitul la o țigară. Deși... chiar și eu simt cum trec anii și mă apucă dorul de copilărie.

În fine.

Întrebarea mea este; ce fel de părere doriți? Ce reprezintă acest capitol? Este o pagină de jurnal? Este primul capitol al unei povești ce urmează să fie postată?

Eu psiholog nu sunt, însă dacă ce ați scris dumneavoastră acolo este ceea ce simțiți, tristețea în care vă înecați zi de zi... nu știu... nu mi se pare un lucru normal. Acestea sunt niște stări depresive care nu fac bine, după cum sunt sigură că știți. Stări și sentimente specifice adolescenților, iar dacă acestea au continuat chiar și după ce ați trecut de acești ani ai tinereții atunci... Aș spune că mi se pare ceva oarecum grav, însă nu sunt în măsură să o spun. Din acest punct de vedere chiar nu știu ce să zic. Asta este ceea ce îmi transmite acest capitol mie. Că trăiți într-o trisțete care vă consumă.

Gramatical este totul corect. O singură greșeala am văzut; aceea că în propoziția 'Să iau cu mine decât ce iubesc' nu este corect folosit cuvântul decât. Fiind o propoziție afirmativă, se folosește 'doar'. Pentru 'decât' trebuia să fie o propoziție negativă :' Să nu iau cu mine decât ceea ce iubesc'.

Citirea este cursivă și alte probleme nu aveți.

Ce aș mai putea spune? Chiar nu am ce corecta.

Însă întrebarea mea rămâne; v-ați postat o pagină de jurnal sau este o poveste?

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now