● 18 - @coco1coco - The Secret of The Blood

580 23 0
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 18: @coco1coco - The Secret of The Blood

Hey hey văd că încă ai coperta pe care ți-am făcut-o eu. Scuze de întârziere by the way.

Bun, tu mi-ai cerut părere la The Secret of The Blood.

În primul rând, nu folosești diacritice (cred ca deja scriu automat chestia asta, nici nu mai trebuie s-o gândesc...) și îți cam lipsesc virgulele. Mai ales înaintea verbelor la gerunziu, acolo chiar trebuie virgule.

Cât despre verbe, și tu ai mici probleme. Ai început să scrii povestea la persoana I, însă ai grijă, că nu tuturor li se potrivește acest gen. Poveștii tale nu se potrivește. Mai bine ai înlocui prezentul cu trecutul, ar merge mai bine. Și nu știu, nu prea-mi dau seama ce are stilul tău de a scrie, dar am așa o senzație ciudată când o citesc. Parcă ceva nu este la locul său. Cred că dramatizezi totul exagerat de mult. Adică... nici nu știu cum să zic. Semnele acelea de exclamare dramatizează mult de tot începutul poveștii. Mai târziu, spui că o lacrimă se prelinge pe obrazul tău plăpând, trandafiriu. Din nou, prea multă poezie. Astfel de expresii le folosești de fel când narezi la persoana a III-a sau când descrii altceva decât pe tine însăți. Așa văd eu treaba, cel puțin. Nu mi se pare că merge să te autodescrii ca având un obraz plăpând și trandafiriu.

Nu știu, aici chiar nu știu ce să spun.

În altă ordine de idei, ai putea băga mai multă descriere. Adică, nu știu, parcă ai cam multă acțiune. N-ar strică niște descriere în plus.

Cam atât, succes în continuare :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now