58 - @ Winter112 - Prin Moarte renaști

153 21 3
                                    

Primul lucru la care m-am gândit când ți-am citit lucrarea a fost acel citat care spunea că viața e o minciună frumoasă, iar moartea un adevăr crud. Destul de corect presupun. Fiecare cu ideile sale.

Drăguț. Nu pot spune că m-a dat pe spate, dar a fost drăguț. Summer asta a ta... un personaj foarte egoist. A suferit atât de mult din cauza morții lui Ben, dar este dispusă să provoace aceeași suferință persoanelor care țin la ea, doar ca să scape de propria-i durere. Urât. Da, în fine, cel mai probbail are impresia că e singură pe lume, că nimeni n-o iubește și că n-ar provoca suferință nimănui. Nu stau acum să fac oră de psihologie, că nu-s psiholog, dar mi se pare o idee foarte egoistă.

Greșeli nu prea am văzut. Ar trebui să recitești textul de câteva ori, fiindcă ai un „la" în loc de „l-a" pierdut p-acolo și niște virgule lipsă, dar în rest... n-am văzut nimic greșit.

Ah, un lucru am de întrebat. De ce ai scris cu italic? E foarte obositor să citești un text atât de lung scris cu italic, ar trebui să îl treci normal. Replica aceea pe care ai vrut s-o scoți în evidență o poți scrie așa, dar restul nu. Chiar ar trebui să schimbi.

Draga mea, nu prea mai am ce să spun. E o cărticică de un singur capitol. Repet, a fost drăguț, mai mult de atât nu știu ce să zic. Părerea mea e că ai fi putut să lungești puțin mai mult sfârșitul, fiindcă s-a terminat cam brusc, dar atât.

Succes în continuare :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum